Tarotkaarten leggen

Op het eerste gezicht lijkt de praktijk van het tarotkaarten leggen op willekeur, maar het is een perfecte afspiegeling van het leven, dat doorspekt is met onverwachte gebeurtenissen en het nemen van belangrijke beslissingen. Alles in het universum is onderling verbonden. De getrainde tarot reader ziet verbanden en vertaalt die naar uw dagelijkse leven. Dit onder het adagium: zo boven, zo beneden. De gewone toeschouwer doet alles af als toeval, de tarotist leest uw lot aan de hand van de tarotkaarten, die gestuurd worden door uw vraag.

Tarot Reader

Tarot leggen is een eeuwenoude kunst die met het nodige respect dient uitgevoerd te worden. De tarot reader brengt zichzelf in de juiste mentale conditie en concentreert zich enkel en alleen op uw vraag. De aankoop van een huis, een vraag over of voor een vriendin of partner, geldkwesties; niets blijft verborgen voor de geheimzinnige, maar doeltreffende kracht van de tarotkaart. Waar het ongeoefend oog enkel gekleurde plaatjes ziet, werpt de ervaren tarot reader een blik in uw toekomst, vertaalt de wijze raad van de kaarten en krijgt u advies, waarmee u de juiste beslissingen kunt nemen. Zelfs als u sceptisch bent, zult u verrast zijn door de accuratesse en de gedetailleerdheid, die het resultaat zijn van het tarotkaart leggen.

Eerlijke vragen, eerlijke antwoorden

Tarot leggen vertoont overeenkomsten met astrologie. Net zoals de sterren neigen, maar niet dwingen, zo zijn de kaarten adviserend, maar niet bindend. U beschikt nog altijd over uw eigen vrije wil. Meer nog, u wordt er juist op getraind uw eigen wil te vertrouwen, omdat u door het raadplegen van een tarot reader, uw eigen intuïtie stimuleert. Meer dan eens zult u bevestiging krijgen van uw eigen aanvoelen: het beste bewijs dat tarotkaart leggen eigenlijk uw eigen, hoogst persoonlijke wegwijzer is op de grillige landkaart van het leven. Verlos u uzelf van kwellende onzekerheden en vraag raad aan de tarot; uw leven wordt er zoveel rijker op.

Bekijk hier ons aanbod van paragnosten die tarotkaarten gebruiken om u inzicht te geven in diverse vraagstukken. 

 

 
Gerelateerd:
 
Amandala's Astro Tarot 17 t/m 23 januari
17-1-2022
Amandala's Astro Tarot 17 t/m 23 januari

Benieuwd wat de komende week je gaat brengen? Kijk elke maandag naar ‘Amandala’s Astro Tarot’......