Wat is foto lezen

Klik hier voor meer informatie over | wat-is-foto-lezen

"Dit artikel gaat over Foto lezen en wat u hiermee kunt. Het is geschreven door Yvonne Kusters. Life Coach van Dit is mijn toekomst."

Eigenlijk zegt het woord het al, je leest de persoon die op een foto staat! Als je een reading en of een mailconsult wilt, wordt mij heel vaak de vraag gesteld of er een foto bij de hand moet zijn, of dat die ook mee verzonden kan worden in het mailconsult? Vaak, is dat prettig als je weet dat je iets tastbaars afgegeven hebt, waar ik dan naar kijken kan. Als ik een foto lees, kan ik echt een hoop zien, door mij te verbinden met het gezicht wat ik zie op de foto.

Meestal doe en kan ik dat via de ogen het beste!. Want zoals je inmiddels misschien zelf al weet, zijn de ogen de spiegels van je ziel. Dat wil voor mij zeggen, dat er veel ,zo niet alles in ogen/ gezicht terug te vinden is wat op dat moment speelt bij je dierbare, vriend of bij je kinderen! Ik kan er ook karaktertrekken uithalen, maar zeker ook de blokkades, en pijnpunten, die iemand bij zich draagt, en vaak niet herkenbaar zijn voor hun, of in dit geval voor jouw zelf! Veel voorkomende vragen die ik krijg, en ook graag doe, zijn natuurlijk over partners en de liefde en of hij/zij bij jouw past? Natuurlijk, en zeker niet onbelangrijk, passen wij voor langere periodes bij elkaar, en kan er een toekomst inzitten voor ons?

Psychometrie

Of twee hele verschillende karakters, die lijken te botsen maar diep van binnen sterk verbonden zijn? Daar maak ik dan een karakterschets voor, en leg ook uit waar diegene mee te maken heeft. Wij allen zitten namelijk constant in veranderingsprocessen, en dat kan ik dan via de foto lezen, en zeker ook de mogelijkheden die er zijn! Daarbij niet vergeten de vragen die je mij kan stellen over beroepskeuzes, en waar jij je talenten in kan ontwikkelen, en wat die dan wel zijn, wat zijn je sterke kanten, en wat zijn de valkuilen voor jouw, of diegene, waar ik de foto van lezen mag?

Het is daarbij ook een must, om mij eens te laten kijken, in wat je wel of nog niet over jezelf zou weten! Ook hierin is geen vraag te gek, en voor jouw zeker belangrijk, in en op momenten van je leven, en bij ons allen een keer voorbij zal komen. Wat ik je wel nog mee wil geven, is dat ik altijd oprecht en eerlijk, in mijn analyses zal zijn, zonder een vooroordeel of een beoordeling!Discretie staat voorop, en krijg daarom ook echt alleen te zien wat mag, en echt belangrijk is op dat moment. Uit ervaring weet ik, dat het precies de dingen zijn die op dat moment noodzakelijk zijn, om weer positief verder te kunnen! Heb je dit moment het gevoel, dat jij ook eens een foto reading van mij wilt ontvangen?Doe het gewoon eens, mocht je hier nog niet echt bekend mee zijn? Het kan je altijd een meerwaarde kunnen geven, en zeker ook duidelijkheid, niet alleen voor jouw zelf, maar ook de situatie waarin je op dat moment verkeerd! Je kan mij hiervoor benaderen op de website van "dit is mijn toekomst" onder het kopje mailconsult, dan klik je op mijn naam Yvonne en de rest wijst zich dan vanzelf.

Foto lezen Fotoreading
 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Alida amelsbeek | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Offline | Alida amelsbeek | boxnr. 150
Bekijk hier het profiel van Life Coach An Nijland | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Offline | An Nijland | boxnr. 171
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Paragnosten-Hulp
11-4-2017
Paragnosten hulp

Er zijn duizend-en-een redenen te bedenken waarom u een paragnost zou willen consulteren. Echter een persoonlijk consult afnemen bij een gekwalificeerde paragnost is voor u...

 
2b78c94c-16c2-46a9-9f7a-d5ad51dd4e18
15-3-2018
Eenzaamheid

Iedereen heeft wel eens eenzaamheid ervaren maar wat houdt het precies in?...