Bekijk hier het profiel van Life Coach Amber | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR:126
 
Mijn beoordelingen (11)
g k

goed
 
anoniem

wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb! ik was eerst aan het twijfelen of ik wel zou bellen. Maar na je eerste woorden was ik al om. Je zit al diep in mijn hart. Je liefde je warmte en je zachtheid omarmde mij.Alles wat je zei bevestigde wat ik diep van binnen al voelde. En heel bijzonder was dat je samen met mij de emoties deelde. Ik sta nu aan het begin van een proces waarvan ik weet dat je mij hierbij verder kan helpen. bedankt lieve Amber*
 
Marijke Bos

Een 10! Heel hartelijk bedankt voor de fantastische reading, het contact met cecillia en mijn vader zal ik nooit vergeten!
 
Anoniem

dank je Amber,alles wat je mij zei,klopte.mooi,lieve groet Nance
 
Anoniem

Lieve Amber, Alweer enige tijd geleden hebben wij contact gehad en een zeer emotioneel gesprek gehad. Je hebt vooral naar me geluisterd. Maar ook de dingen die je zei, hebben mij toch zeker wel verder geholpen. Ik heb je onvoorwaardelijke liefde, warmte en troost gevoeld. Precies wat ik nodig had. Dank je wel Amber.
 
ela

zeer mooi dank u wel u hebt mij zeker meer in zichten gegeven vond 't een fijn concult heb de kaars aan en het 'n naam gegeven dank u wel...zal u zeker niet vergeten..
 
mariska

Lieve Amber..dank je wel voor de rust, en het vertrouwen in mijn eigen gevoel weer terug te geven. Even was ik het weer kwijt,door onze energieën uit te wisselen, kwam ik weer een stuk dichter bij mij zelf, terug naar de basis. Het enige wat er toe doet, trouw zijn aan jezelf, positiviteit, kijk naar dieren, de natuur vertelde je mij...ik begrijp je, dank je wel daarvoor. Nu kan ik weer met mijn hart spreken, MIJN intuitie. dank amber warme groet
 
Diana

De healing van Amber begint al voordat je contact met haar hebt. Heel bijzonder.
 
Nikita

Wat een openbaring. Opgeroeit met een spirituele vader die nu overleden is. Het "Energie" verhaal geloofde ik in, maar verder dacht ik het zal wel. Deze vrouw heeft me ogen geopend en twijfels en vragen van me afgenomen of beantwoord. Een fijn en open gesprek en zij maar zelfs ik kon de energie voelen. "Keuzes maakt je zelf" dacht ik en zij verteld me wat ik in me hoofd had. Bedankt Amber!
 
Rita

Hele warme goede prachtige reading, Amber zag/voelde heel snel wie ik ben en waar ik mee worstel. Dank je wel Amber ik kan weer verder !
 
Mark

Apart, altijd enorm deze zaken uitgelachen. Kan niet waar zijn. Op televisie twijfelend om een keer te bellen. Vervolgens toch maar niet. Verteld die man precies mijn verhaal waardoor ik toch de knoop door hak. helaas niet in de uitzending, maar alsnog een gesprek. Nogmaals nooit verwacht, maar de spijker op z'n kop. nu hopen dat het blijkt te zijn dat ik me droombaan binnen 8 maanden vind. Ben benieuwd, onverwachtsdoeltreffendkloppendmotiverend