Bekijk hier het profiel van Life Coach Ed van Roosmalen | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR:202
 
Mijn beoordelingen (21)
Jolanda Van zanten

Ed heeft mij meer dan eens enorm geholpen en is een enorme topper: een hartelijke, eerlijke en zuivere man. Mijn moeder kampt met angsten in de avond en op advies van Ed heb ik op 2 verschillende dagen een huiszuivering gedaan zonder dat mijn moeder daar iets van wist. Vandaag hoorde ik van mijn moeder, die nog steeds van niets weet, dat zij precies op de dagen van de zuivering s avonds GEEN last heeft gehad van de normaal altijd aanwezige angst.
 
Tonny Weller

Twee keer bij Ed van Roosmalen geweest in een moeilijke periode van mijn leven.Ed heeft kardinale punten aangetikt wist mij fantastische inzichten en voorspellingen te geven. Ed is een erg lieve man toen ik laatst een grote schok te verwerken kreeg en om zijn hulp vroeg heeft hij weer de juiste voorspellingen gedaan helemaal top toen ik hem voor deze dienst wilde betalen vond hij dat het klantenservice was de schat hij krijgt van mij een 10 +
 
claudia Gelissen

Beste Ed, heb al vaker met uw contact gehad. de laatste keer over mijn dochter en u en anthony vertelden dat mijn dochter zou slagen. En gelijk hebben jullie weer gekregen. Super bedankt hiervoor. We moeten op korte termijn verhuizen ook zag u dat dit goed zou komen....hopen dus maar. Nogmaals super bedankt beiden voor het goede advies. U bent een toppertje samen met Anthony.
 
Monique

Gisteren een mooi en eerlijk consult van Ed mogen ontvangen. Ed is zeer toegankelijk, komt snel tot de essentie en kan daarom heel bruikbare adviezen en richting geven. Ik kan weer even voort. Dank je wel Ed!
 
Jolanda

Wat deze man kan, verdient veel meer dan 5 sterren! Een gouden hart met een enorm lieve ziel die absoluut verstand van zaken heeft. Ging met een depressief gevoel het gesprek in...kwam er lopend op wolken weer uit. Eerlijke man, zonder poespas. Houd je ook echt niet langer aan de lijn dan nodig. Topper!
 
Paula Vuist

Goedemorgen Ed. Ik wil u bedanken voor: de heling van de afgelopen week. De korte 3 momenten. De laatste met kleuren. Geweldig, een brief die vorig jaar af had gemoeten in een keer goed en klaar. Koste ook weinig moeite. Super bedankt. De heling van de witte broeders, voelde heel goed. Ze waren in mijn aura en rug ik voelde ze komen en ook weer gaan. Ik heb dit echt even nodig na een moeilijk jaar. Heel hartelijk dank, Paula
 
Tejo

Ed, ik stond paf wat ik allemaal meemaakte met de sessie vanmiddag om 14:00 uur. Ik kreeg een warm gevoel rondom mijn hart moest zachtjes huilen. Zag ook de kleuren die ingebracht werden en vond het heel erg fijn om in het gras met allen rondom het Witte Licht te zijn waardoor de liefde werd doorgegeven. Nu ik dit schrijf word mijn onderbuik erg warm en dat is een goed teken weet ik. Dank, veel dank en en dikke knuffel, Tejo.
 
Jolanda

Ed, je bent een topper, echt! Heel puur en zuiver.You will, you will ROCK the world ;)
 
claudia

Beste Ed, heb woensdag effe kort met u mogen bellen. U bent een zeer lieve en eerlijke persoon. U heeft me weer handvatten aangereikt om niet de moed te verliezen en nog effe vol te houden. Hoop echt dat alle zorgen binnenkort voorbij mogen zijn als ons huis eindelijk verkocht mag gaan worden. Nogmaals dank je wel voor uw steun. Lieve en warme groet,Claudia
 
Jolanda

Een enorm gezellige, aardige en oprechte man, die veel vertelde mbt de toekomst. Of dit klopt weet ik nog niet, maar wat hij over mijn huidige leven en verleden vertelde klopt 100%. Absoluut het bellen waard, topper!
 
Jolanda

Toen ik Ed belde zat ik in een gevoelsmatige uitzichtloze situatie en stond het huilen me nader dan het lachen. Toekomstperspectief had ik eigenlijk niet en toen Ed mij, met zijn vriendelijke en vrolijke stem vertelde dat het snel de andere kant op zou gaan, twijfelde ik wel. Onterecht, want zijn voorspellingen kwamen uit, binnen de tijd die hij aangaf. Mijn leven werd radicaal anders. Bedankt Ed, ik vind je een topper!!
 
Danielle

Nog steeds ben ik ontroerd en geroerd door het consult met Ed. Wat een liefde en zachtheid!! Ik heb zijn woorden als een groot kado ervaren!! Een onvergetelijk hartverwarmende ervaring, waarover ik niet genoeg mijn dankbaarheid kan uitspreken!!
 
Esther

Hallo Ed, ik wilde na ons gesprek heel graag nog even melden dat ik momenteel op wolkjes loop. Je hebt me dingen aangereikt waar ik nog lang over na ga denken. Dit betreft dingen in mijn eigen ontwikkeling die nog gaan komen, waar ik nooit over na heb gedacht. De manier waarop je mijn relatie beschreef en het kunnen van mijn partner, nou....spot on! Het financiele gedeelte, wat ons staat te wachten bij de plannen die we hebben!! Ed..dank je wel!!!
 
me

Ik heb vanmorgen ingebeld op 5 maart. Dit was voor mij een hele bijzondere ervaring. Heel veel kleuren gezien waar ik mee kon werken. Een hele serene energie voelde ik. Heel veel rust, en nog steeds...En een blijdschap.....ik geniet van alles om me heen nu. Het voelde als een hele mooie wandeling naar innerlijke rust. Rust en een soort van verheerlijking. Dank je wel Ed. Dit had ik net even nodig...
 
Jan Willem

Beste Ed, al decennia lang mag je dit mooie werk doen. Zelfs na 20 jaar ben ik nog steeds verbaasd over hoe trefzeker, maar vooral hoe integer jij bent. Vele vrienden, kennissen, zakelijke relaties en collega's van mij, hebben van jouw de afgelopen jaren een consult mogen ontvangen. Ik gun iedereen om met jouw in contact te mogen komen. Jouw boodschappen zijn altijd nog uitgekomen, soms op wat langere termijn.
 
Anita

Nogal bewogen jaren achter de rug, Ed af en toe gebeld voor advies en raad. Briljant medium en zijn voorspellingen komen echt uit, wat uiteindelijk rust en vertrouwen in de toekomst geeft! Ed, bedankt hiervoor!
 
Sandra

Super mooi en liefdevol consult. Ik hoop dat je gelijk krijgt met alles.
 
tineke

Hallo Ed, je grootste fan ben ik, ik ben zoals je weet ook spiritueel. Ik bel je regelmatig en word daar altijd heel blij van. Op naar de mooie toekomst waar ik zeker in geloof en vertrouw mede dankzij jou. dikkeX
 
Cabes

Ik kom al jaren bij Ed voor een consult, en hij heeft mij en vele anderen altijd goed geholpen met raad, advies en een troostend woord. Fijn dat hij nu ook telefonisch te bereiken is via deze site! Afgelopen week heb ik jou gebeld, en je hebt mij ook dit keer weer troost geboden, en de bevestiging dat ik goed bezig ben. Ed...bedankt!
 
hanna

vandaag een gesprek gehad met Ed, deze man vertelt mij zomaar heel mijn toekomst, ziet alles waar ik mee bezig ben zonder ook maar een moment van twijfel, en zonder dat hij iets van mij weet, hij ziet, hij hoort, hij is loepzuiver, wat een paragnost. schitterend, heel veel dank voor alles.
 
Clara van Urk

Ooit heb ik een consult gehad met Ed maar tot op heden heb ik nog steeds niet het idee wie de 3 jonge dames die zich aandienden en die zich snel kenbaar zouden maken bij mij zijn, en het consult is al meer dan een jaar geleden. Ook kan ik me totaal niet vinden in alles wat hij zei.