Bekijk hier het profiel van Life Coach Jacintha Leonza | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR:106
 
Mijn beoordelingen (31)
Myriam

Lieve Jacintha, Wat een mooi en bijzonder consult gaf je mij vandaag! De kaarten waren veelzeggend en heel erg mooi. Ik stond letterlijk versteld. Dank je wel voor je luisterend oor, je adviezen en vooral voor het delen van je bijzondere gave. Ik heb er met dit consult van vandaag een mooie en bijzondere herinnering bij. Dank je wel en tot horens!Veel liefs en licht, Myriam
 
Michelle

Beste Jacintha, je bent ongelofelijk goed! Je hebt me in de zomer voorspeld dat mijn boek zal uitkomen en dat er nog twee mooie belangrijke veranderingen plaats zullen vinden in mijn leven. Alles kwam gewoon uit. Je bent gewoon fantastisch! Dank je wel voor je inzichten en, niet als laatste, bedankt voor je uiterst vriendelijke consult. Lieve groet, Michelle. :-)
 
Me

Lieve Jacintha, ik heb echt hele mooie boodschappen mogen ontvangen van je. Dank je wel. En ik wil je gewoon even zeggen.....Wat ben je toch een lieve vrouw.....altijd fijn als jij in de uitzending bent. Jouw liefde straalt door de buis.....en soms heb je dat net even nodig.....Dank je wel.
 
Joshua

Ik heb de eer gehad om een consult te krijgen van Jacinta. En die was geweldig, zuiver, erg duidelijk en bijzonder mooi. Ik heb vaker contact met mediums en paragnosten, maar Jacinta is van een buiten catagorie! Gelukkig was zij vrij aan de lijn en kon zij mij uitgebreid vertellen over mijn constellatie en het nieuwe jaar. En bovendien een bijzonder prettige vrouw om mee te spreken.
 
Joshua Marée

Ik heb vandaag de kans gekregen om Jacinta te mogen spreken, en mijn vragen te stellen aan haar. Zij heeft zoveel kennis en is bijzonder scherp in haar bevindingen. Zij kon mij dingen vertellen met haar kaarten en nieuwe kaarten. Ik geef zelf ook regelmatig reading,s met psychometrie en ik vindt haar geweldig! Zo duidelijk en transparant aangegeven wat er zoal op mijn pad mag verschijnen en ik vindt haar één van de beste spiritualisten! Joshua
 
Vito

Elke keer als ik met Jacintha bel ben ik helemaal 'AMAZED'. De informatie die zij doorkrijgt is zo echt en zo gedetailleerd. Heb vaker met mediums gesproken maar Jachinta is verreweg het beste medium dat er is.
 
willeke

Net een heel fijn gesprek gehad met jacintha. Ze heeft de kaarten voor mij gelegd en het klopte allemaal. Ik ga vanaf nu mijn spiritulele kant volgen, en mijn eigen pad bewandelen. Bedankt je hebt mij de ogen geopend, wat ik eigenlijk al lang wist. je bent een lieve inlevende vrouw. De kaarten hebben gesproken en jij hebt het naar mij overgebracht op een manier dat ik weer geloof in mijzelf.
 
Anoniem

Helen Jekel. Ik vind haar heel goed, helder, duidelijk
 
bedankt

beste Jacintha, ik wil je graag bedanken voor alle keren dat wij elkaar gesproken hebben. het is heel fijn om het gevoel te hebben dat ik aan jou een speciale vriendin heb. warme groeten.
 
Anoniem

Ontzettend fijn en warm consult van Jacintha gehad gisteren. Had al weken het gevoel dat ik haar "moest" bellen en inderdaad, ik heb er meer rust en kracht door gekregen. Ze gaf me zuivere onbevooroordeelde inzichten en ook praktische tips. Werkelijk een wonderlijk mooi CADEAU-:)!
 
Mary

Dank je wel Jacintha voor je liefdevolle consult , je krijgt van mij een 10
 
Anoniem

Lieve Jacintha wat heb ik een ongelooflijke mooi reading van jou gekregen. Ik ben hier echt zeer blij en dankbaar voor. Je bent een zeer lieve en warme vrouw, eerlijk en oprecht. En ik zal je zeker nog een keer bellen. Een mooier kado had ik niet kunnen krijgen. 1000x bedankt. Lieve en warme groetjes, Claudia
 
Anoniem

Lieve Jacintha, U bent in een woord geweldig! Heb u 2 keer gesproken en het was zo overtuigend en zo kloppend. Mijn dank aan u. Liefs een anoniempje :)
 
Maria tarot

Ik vind haar eerlijk lief en zuiver Ik ken haar van het verleden als collega,s Zij is een topper
 
Carmen

Fijne vrouw, dank voor het mooie vlotte en duidelijk consult. Je raakte mij met je kaarten en alles wat je zei klopte ga zo door je bent een kanjer.
 
Wendy j Harrison

Amazing , Mijn kado , de afspraak van vandaag. Ik kan niet woorden voor vinden. Ik was de zo blij. Ik zaal zeker meer bellen. Onverwacht kom vriendin long,s zo ik had niet veel tijd om nog meer te vragen. Ik zaal contact opnamen als ik terig komen van 2 dagen weg. Even uit. Ht. dank Wendy xo :)
 
Yvonne

Ik heb net een heel fijn gesprek gehad met Jacintha. Wat ik heel mooi vond is dat dezelfde dingen naar voren kwamen die ik al in de uitzending te horen had gekregen twee weken geleden. Ik heb nu wat langer kunnen praten en de dingen wat uit kunnen diepen. Dankjewel jacintha!
 
Boompje

Geweldig gesprek gehad met Jacintha en ik bel haar zeker weer terug!
 
Anoniem

wat een mooi mens! echt een geschenk om naar haar te luisteren
 
Anoniem

he jacintha, dank voor alle steun en alles is uitgekomen, vele al gehad, maar dat van jou sloeg de spijker op zijn kop. bel je snel weer. xxxxx
 
Anoniem

geweldig wat een prachtmens. zo zuiver en puur. h e l e m a a l goed!!!
 
Anoniem

De voorspellingen van Jacintha zijn uitgekomen, alles is gegaan zoals zij het vertelde.
 
Rianne

Lieve Jacintha wat heb ik een fijn gesprek gehad met je. Je kon de dingen zo goed verwoorden en voorspellen. Je bevestigende ook nog eens mijn eigen gevoel. Een echte aanrader.
 
Anoniem

Wat een leuke en vooraal wijse vrouw, een engel. Zo helder en liefdevol. Dank je wel.
 
Ilse

Lieve Jacintha, bedankt voor dit mooie gesprek!!! Met haar kaarten heeft ze mij duidelijk gemaakt dat ik op de goede weg ben en dat ik me geen zorgen hoef te maken over de toekomst. Ook heeft ze contact gemaakt met mijn overleden vader. Het was erg mooi maar ook verdrietig om te horen wat mijn vader heeft doorstaan. T gaat goed met mijn vader en dat is erg fijn om te horen! Ik ben je er dankbaar... Bedankt lieve Jacintha!
 
Anoniem

wat een lieve vrouw,gaat zich echt verdiepen in je.fantastisch heb er een fijn vertrouwend gevoel bij gekregen.lieve groet Nancy
 
Frederika

Goed consult gehad van Jacintha, pikt precies op waar je staat en welke richting het uit gaat, herkende alles wat ze zei,ook over naaste familieleden weet ze alles, heel snel in haar ,,praten,, veel onthouden dus reken erop dat alles uitkomt met de toekomst voorspellingen.
 
Jacqueline

Lieve Jacinta, Fijn om met je gesproken te hebben en dat je me ivm met tante weer door verwees.. helaas dat het gesprek afgebroken moest worden.. werd gebeld door politie mijn jongste zoon had ongeluk gehad .. idd de engelen beschermen.. hij had niks... bedankt en ik bel je zkr nog een x .. bedankt
 
Mieke

Lieve Jacintha, wat heb je mij net een prachtig kado gegeven, dit had ik echt even nodig. Liefs uit Lut
 
Miranda

Lieve vrouw, die veel mensenkennis heeft. Met al haar kaarten kan ze heel treffend e.e.a. uitleggen en voorspellen. Zij leeft echt met je mee en geeft je weer de kracht om door te gaan.
 
Anoniem

Vanmorgen belafspraak gehad met Jacintha. Een lieve ,wijze vrouw die wist waar ze het over had. Alles wat ze zei herkende ik en heb veel gehad aan dit gesprek. Dank je wel. wilma