Bekijk hier het profiel van Life Coach Patries | Dit is mijn toekomst
Beschikbaar | BOXNR:252
 
Mijn beoordelingen (6)
Beoordeling Douceur Berthe
Beoordeling Patricia 5,0

Ze luisterd heel goed! Voelt heel snel de dingen aan. Ze geeft je wijze raad. Waar je ook echt wat aan hebt en mee verder kunt.. Ze neemt echt de tijd voor je! Ik heb een super consult gehad. Ze is absuluut een aanrader!

 
Beoordeling Debby K
Beoordeling Patricia 5,0

Patricia luistert heel goed en kon zich goed in de energie van mijn situatie plaatsen. Ze heeft een hele fijne stem en met haar ingevingen en wijsheid heb ik meer vertrouwen en rust gekregen, heel fijn!

 
Beoordeling Noa -
Beoordeling Patricia 5,0

lLieve Patricia, ik hoop dat je in 2021 doorgaat met je sessies, die gekenmerkt worden door een luisteren oor, veel begrip en wijze raad. Onze afspraak (je weet wel) blijft gewoon staan. Alle goeds voor het komende jaar! Groet Noa

 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Patricia 5,0

Vandaag een heel fijn en goed gesprek met Patricia gehad. Wat een mooi mens! Een heerlijke betrokken, nuchtere vrouw, die naar je luistert, advies geeft en al vóórdat ze de kaarten heeft gelegd, al vanwege haar intuïtie voelt waar het om gaat en wat je nodig hebt. De kaarten bevestigen alleen maar wat ze je al eerder heeft gezegd. Deze vrouw is een Top Coach! Ga haar zéker vaker bellen.

 
Beoordeling M. van Hoorn
Beoordeling Patricia 5,0

Het was een super tof consult. Ik kan Patricia zeker aanraden!

 
Beoordeling D. M.
Beoordeling Patricia 5,0

Een prettig, verhelderend, duidelijk en aanmoedigend gesprek gehad. Down to earth met een mooie spirituele inhoud.