Bekijk hier het profiel van Life Coach Red Bear | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR:225
 
Mijn beoordelingen (7)
hanne

Diverse malen met Hans gebeld en steeds weer ben ik onder de indruk van zijn inzichten, de wisselwerking tussen mensen en wat dat dan weer doet in het leven van alledag. Hij ziet het verleden en hij ziet de toekomst. Ik vind hem een van de beste, zo niet de beste, een aanwinst voor deze lijn, echt een kanjer deze man.
 
Rani

Vandaag gebeld met Red Bear omdat hij een sjamaan is. Erg verhelderd gesprek gehad over energie en onder de indruk van zijn gaven. Hij heeft mij duidelijke handvaten gegeven. Deze man weet waarover hij het heeft en ik zal hem zeker nog bellen.
 
Maria

Dank je wel voor het supergoed en fijn consult dat ik een poosje geleden van je heb ontvangen. Je kreeg de situatie meteen helder door. Via jou kreeg ik ook mooie en waardevolle berichten door van mijn ouders en van een voorouder. Ik beleef er nu nog vreugde aan. En ben door het consult meer gemotiveerd geraakt. Heb nu zoveel meer vertrouwen gekregen in een positief verloop. Ik ben ook heel blij met de inzichten die je aan me hebt doorgegeven.
 
Harald

Dank je wel voor je wijze adviezen. ze zijn weer uitgekomen. super.
 
johanna

gisteren een consult van Red Bear gehad en ik ben diep onder de indruk van zijn gaven, hij kende mij en mijn huisgenoten alsof hij deel van mijn gezin uitmaakte. Red Bear las mijn verleden, vertelde in rake bewoordingen in welk proces ik nu zit en gaf mij richtlijnen voor de toekomst mee. Door zijn inzichten werd ik rustig en kwam ik weer thuis bij mijzelf. Alles wat hij zei klopte als een bus, deze man is een fantastische paragnost en medium.
 
Jolanda

Aardige man maar wat sloeg hij bij mij de plank mis zeg. Zowel zijn verhalen over verleden, heden als de toekomst waren volledig niet kloppend. Jammer van het geld.
 
Erika

Dag Red Bear Heb je net kort gesproken.Je zag een buitenlandse vrouw bij mij die op me zou letten en dat zei een familielid zou zijn.Ik kan dit totaal niet plaatsen omdat ik zelf nederlands ben en geen buitenlandse familie heb. Alsnog Bedankt Erika