Als in een droom

Mijn vrienden, we zijn zo dankbaar dat je ons toestaat in je leven te zijn. Om ons in staat te stellen onze wijsheid voor hulp en begeleiding te delen. We zijn zo dankbaar dat we u kunnen helpen op uw reis, de reis van het leven. We zijn dankbaar dat u de tijd neemt om tijd met ons door te brengen en dat u ons toestaat vrienden te zijn. We zijn er voor de liefde. We komen met liefde. Er bestaat niet zoiets van mijn kant van het leven dat we je zouden schaden, we willen dat je gelukkig bent in je leven. We willen dat je het leven onderzoekt. We willen dat je alle delen van emoties ervaart. De echte essentie van je leven is om te zien hoe de natuur op natuurlijke wijze groeit. Je natuurlijke ontvouwing binnen je persoonlijke reis is persoonlijk voor jou.

 

Er bestaat niet zoiets als dat je moet rennen. Sta jezelf toe om te ontspannen. Gun jezelf een moment van rust. Binnen dat moment van stilte komen we dicht bij je. Ik kan je dit zeggen, soms heb je het gevoel dat je wegdrijft en dat je voelt alsof je in een droom zit. Maar mijn vrienden, op dat moment van stilte komen we dicht bij je. Breng je gedachten, je vragen, je verdriet naar voren en geef het aan je eigen vrienden. Laat ze samen met u samenwerken om u te helpen. Bekijk de schoonheid van je reis.

 

Maar mijn vrienden, soms kost het wat meer tijd dan je had verwacht. Mijn vrienden, je reis is volledig in harmonie. Net zoals het leven in jouw wereld ook in volledige harmonie is. Ook al weten we van deze kant van het leven dat jullie wereld in een ramp verkeert. Maar mijn vrienden, er is hulp en begeleiding voor jullie allemaal. Ik heb eerder op verschillende manieren van communicatie gezegd dat we proberen je wereld te helpen. En we proberen te helpen de balans terug in uw wereld te brengen. In de tijd van stilte, vast in je eigen huis, vragen we je om je gedachten naar mijn wereld te brengen en naar de vrienden om genezende gedachten te sturen en we zullen je allemaal begeleiden. Denk niet dat we er niet zijn. We zijn slechts één moment en één gedachte van u verwijderd.

 

Het is aan jou of je besluit om alle tijd aan je geest te besteden, of de tijd om met je eigen vrienden door te brengen. Zie jezelf als een prachtig licht. Op die manier maken we contact met u. Door je puur witte licht, terwijl we werken en communiceren met de zielessentie van wie je werkelijk bent. Tijdens je leven heb je de mogelijkheid om keuzes te maken. Wil je jezelf zien als een mooi licht of wil je tijd doorbrengen met al je gedachten?

Het is aan jou, mijn vrienden. Het is aan jou om verstandig te kiezen. Om te kiezen en in onze kracht te stappen en ook alle dingen te accepteren die het leven je kan brengen. Van mijn kant van het leven kan ik dit tegen je zeggen. Voor ons zijn jullie allemaal mooi. Jullie maken allemaal deel uit van onze wereld. We zijn nooit gescheiden geweest. Het enige wat anders is, is dat je in je wereld bent. Ik ben in een andere wereld, maar die wereld is niet gescheiden van jouw wereld. Het is alleen dat je geest niet goed kan omgaan met hoe we met je communiceren. Zelfs als je ons toestaat om dichtbij te komen, zullen je gedachten mijn gedachten verstoren. En dat is een deel van het proces en de reis. Wanneer je je aardse leven verlaat communiceren we nog steeds samen en we herinneren en kennen elkaar door gedachten en door licht. Dus als je de reis wilt begrijpen die je ziel in jouw wereld heeft. Dan, mijn vrienden, begin het ware licht in je te zien. Mijn vrienden, bedankt voor het luisteren naar mijn woorden en God zegene jullie allemaal.

 

“De Stem”

vriend in Spirit van Danielle Nijhuis

 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Cheyanna Wanagi | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Cheyanna Wanagi
Expertises:
| Cheyanna Wanagi | boxnr. 104
Bekijk hier het profiel van Life Coach Aurora | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Aurora 4,9Ø
Expertises:
| Aurora | boxnr. 137