Auralezen

Yvonne Kusters is bij Dit is mijn toekomst actief als waarzegger, ziener, energetisch genezer en als aura reader. Het menselijk lichaam heeft een energieveld waar relevante informatie uit te halen is. Yvonne legt in haar blog uit hoe dat precies in elkaar zit. 

Als eerste wil ik graag aan u uitleggen wat een auraveld is en waar uw auraveld voor dient.

Een auraveld is eigenlijk een energieveld om u heen. Dit energieveld is niet alleen verbonden met uw hoger bewustzijn en uw fysieke lichaam, het dient ook nog eens als bescherming voor uw totale welzijn.

Een ziener draagt vanuit zijn aangeboren gave de wijsheid in zich om dit energieveld  te mogen en te kunnen waarnemen voor u. In uw auraveld zit namelijk alle informatie opgeslagen zoals bijvoorbeeld uw persoonlijkheid,  uw karakter, talenten die u zelf bezit, maar ook de opgelopen traumatische ervaringen of waar u op dat moment ook maar mee te maken heeft gekregen.

In een zin samengevat mag u eigenlijk er vanuit gaan dat een ziener kan aflezen aan de hand van de kleuren van uw auraveld hoe u er op dat moment voorstaat en wat er aangereikt of geheeld mag worden in en van uw auraveld.

Het is een mooie en bijzondere expertise om een auraveld of te wel het energieveld om u heen te mogen lezen en daarbij ook nog eens te mogen helen.

Door de jaren heen zijn zieners er erachter gekomen dat het helen van uw auraveld een belangrijk onderdeel kan zijn voor uw totale welzijn. U mag zich hierbij voorstellen dat uw innerlijk of gevoelens die u heeft ook weer verbonden zijn met dit energieveld om u heen.

Om een voorbeeld te geven: Stelt u zich eens voor dat u moeilijke keuzes moet maken, of uw eigen leven weer op de rit wilt zetten, van baan wilt verwisselen  of net een dierbare hebt moeten missen?

Dit zijn allemaal gevoelens en emoties die niet alleen een weerslag hebben op uw innerlijke gevoel maar ook op uw auraveld.

Het een staat namelijk niet los van het andere en uw energieveld wordt dan wat zwakker, of liever gezegd dat uw energieveld uit balans raakt, wat op zich een normaal gegeven is natuurlijk.

Uw energieveld is ook altijd onderhevig aan de processen waarin u verkeert op dat moment en veranderd daarom voortdurend. Dit is maar goed ook want niemand kan altijd een volledig stabiel auraveld bezitten omdat wij iedere dag met groei en veranderingen te maken hebben als mens.

Het betekend en bevestigd alleen maar dat u bezig bent met het leven zelf om de balans te zoeken en te vinden tussen u lichamelijke en geestelijke behoeftes. Met andere woorden het evenwicht te behouden in wat voor u belangrijk is en waar u gelukkiger van zal worden.

Bij het lezen en eventueel het helen, mocht dat laatste nodig blijken krijgt u ook altijd de inzichten, uitleg en de handvaten mee om anders met situaties en met uzelf om te leren gaan. U straalt als vanzelf weer meer zelfvertrouwen en kracht uit om uw doelen met vertrouwen weer tegenmoet te treden.
 

Een mooie uitdrukking hiervoor;
Wat je uitstraalt krijg je ook weer terug.
Geef uzelf daarom dit mooie geschenk om uw auraveld eens te laten lezen en helen.
Het is zeker de moeite waard om  te mogen ervaren
Tegelijk is het uw geboorterecht om volledig van het leven te kunnen gaan genieten!

Aurareading
 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Ramsay van Rhijn | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Ramsay van Rhijn | boxnr. 249
Bekijk hier het profiel van Life Coach Aurora | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Aurora | boxnr. 137
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Droomuitleg
10-4-2017
Droomuitleg

Welkom in de wondere wereld van dromen en de betekenis van dromen! Onze spirituele coaches bieden u een persoonlijke ondersteuning in het vinden van uw wens, doelen ...

 
2b78c94c-16c2-46a9-9f7a-d5ad51dd4e18
15-3-2018
Eenzaamheid

Iedereen heeft wel eens eenzaamheid ervaren maar wat houdt het precies in?...