De kracht achter de klank van uw stem

Yvonne Kusters is actief bij ‘Dit is mijn toekomst’ als ziener, aura reader en healer. In deze blog vertelt Yvonne over de interpretatie van de klank van de stem en haar kijk hierop en ervaring hiermee.

Hoe vaak spreken of zingen wij als mens zonder er bewust  genoeg van te zijn hoe belangrijk de toon en klank  ervan eigenlijk is?

We ervaren allemaal de emoties  als we boos, blij, enthousiast  of verdrietig zijn. Bent u er zich van bewust dat de klank van uw stem vaak veranderd?

De klank van uw stem is namelijk direct verbonden met de betreffende emotie op dat moment.

Uw stem is een duidelijk signaal van wat er innerlijk afspeelt. Het bijzondere hiervan is natuurlijk hoe u op dat moment met de juiste klank iets kan overbrengen. Of wat u met uw boodschap wilt overbrengen naar de ander. Als u daar bewuster van wordt heeft u tegelijkertijd de mogelijkheid om uw boodschap helderder en duidelijker te laten overkomen.

Dat noem ik de spirituele kracht van de klank van uw eigen stemgeluid. Om een voorbeeld te noemen; Hoe vaak hoort u niet onbewust hoe de ander zicht voelt op de momenten dat iemand tot u spreekt? 

Het is namelijk heel goed te horen of iemand verdrietig is. Of dat iemand juist heel erg blij is en het u vertellen wilt. Datzelfde geldt als voor de boosheid van de mens. Op dat moment komt het vaak ongenuanceerd  eruit  en kan het zomaar zijn dat u er op dat moment erg van schrikt. Er wordt  namelijk vanuit de diepste van iemands ziel iets overgebracht van wat diegene voelt.

Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor u. Herkenning en inzicht hoe belangrijk de klank van uw stem en het overbrengen van een van deze emoties mag u duidelijk worden.

Mensen spreken namelijk altijd vanuit de pijn en vreugde uit  het hart op dat moment. Hoe u het overbrengt is van essentieel  belang om vrijuit te durven spreken.

Gebruik deze informatie  om bewuster te worden van wat u overdraagt maar ook waar u door wordt beïnvloed. Want u hoort niet alleen uw eigen klank van uw stem  maar zeker ook die van de ander.

Bewust spreken en ook uit volle borst zingen helpen u zoveel verder en brengen uiteindelijk zoveel meer rust in en voor uzelf. Voor mijzelf heb ik het als een groot cadeau  gezien  toen ik bewuster mocht worden van dit fenomeen ‘de kracht en klank van onze stem’.  Ook het zingen is een prachtige heling en balsem voor uw ziel en gevoelens. 

Uit volle borst mee zingen met u favoriete muziek  kan verassend zijn als u bewuster wordt dat uw emoties gelijk mee veranderen. Spreek en zing mee op de deining van uw gevoel van dat moment. Het helpt u om te kunnen groeien en uw hart verder open te zetten hiervoor.

Op die manier verbinden we ons toch weer meer met het hogere bewustzijn van ons allemaal. Puur door het feit hoe wij onze eigen klank en die van de ander te leren begrijpen!

Heel veel liefs....

Yvonne Kusters 

Aurareading
 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Alida amelsbeek | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Offline | Alida amelsbeek | boxnr. 150
Bekijk hier het profiel van Life Coach An Nijland | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Offline | An Nijland | boxnr. 171
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Waarzeggen
11-4-2017
Waarzeggen

Hoe en wanneer is waarzeggen ontstaan? Waarzeggen bestaat al heel lang en kent dus ook een lange geschiedenis. Als wij terugblikken in vroegere tijden en het woord van Christus erop ...

 
7fc35097-feb9-4ec1-b49c-022c34fd76c3
17-10-2018
Yvonne Kusters Transformatie in energie, relaties en keuzes | Dit is mijn Toekomst

Life coach Yvonne Kusters heeft een vlog gemaakt over de transformatie maand oktober. De energie is deze maand erg sterk en heeft effect op relaties & keuzes. ...