Dierentolk

Klik hier voor meer informatie over | dierentolk-houden

"Dit artikel gaat over Dierentolk en wat u hiermee kunt. Het artikel is geschreven door Joke. Medium van Dit is mijn toekomst."

Hoe mooi kan het zijn wanneer u meer wilt weten over uw dier en u bij mij terecht kunt hiervoor. Communiceren met dieren is iets heel waardevols voor veel mensen, zeker omdat dieren worden gezien als een tweede kind.
Wanneer u vragen heeft over dieren, kunt u bij mij terecht met allerlei soorten vragen. Hieronder ziet u voor welke vragen u mij kunt bellen als u met vragen zit over dieren:
1. Wat wilt uw dier u vertellen
2. Hoe gaat het met uw overleden dier
3. Waar is uw dier?
4. Heeft u vragen aan uw dier?
5. Wilt u weten hoe uw dier zich voelt?
6. Foto lezen van uw dier

U kunt met al uw vragen over uw dier bij mij terecht. Wanneer u een foto heeft van uw dier mag u deze natuurlijk altijd aan mij sturen dan kunt u gebruik maken van de website en deze foto uploaden.
Ik zal als medium contact met uw dier leggen en voel via mijn lichaam wat uw dier u wilt vertellen. Als medium vertaal ik de boodschap van uw dieren en bespreek ik dit met uw. Vandaar de benaming; dierentolk. Het is handig om alvast een vragenlijst te maken alvorens u een telefonisch consult ingaat met mij. Ik heet u van harte welkom. Wilt u meer informatie of in contact komen met Joke?

Krachtdieren Dierentolk
 
Dit artikel is geschreven door:
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Linda | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Linda | boxnr. 118
Bekijk hier het profiel van Life Coach Tineke | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Tineke | boxnr. 108
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Toekomstvoorspelling
11-4-2017
Toekomstvoorspelling

Er zijn verschillende manieren waarop mensen naar de wereld om zich heen kunnen kijken, maar we hebben wel allemaal te maken met de tijdlijn in ons leven. De toekomst voorspellen...

 
cc34c11b-04f1-4354-96a0-14caa04e02d3
6-12-2017
Contact met gene zijde

Mevrouw komt het consult binnen bij Joke om een blik te werpen op de financiën...