Echt gelukkig zijn zit diep van binnen

Velen in jullie wereld vinden het lastig om daadwerkelijk het geluk vanbinnen te voelen. En natuurlijk is het zo dat het leven je mee kan nemen, met uitdagingen en obstakels. Toch is het, van onze kant bekeken, dat vele van jullie in jullie wereld het zelf ook lastig maken. Omdat er verwachtingen zijn ,jullie stellen eisen aan het levenspad wat jullie belopen niet altijd realistisch is.

 

Mijn lieve kinderen, ik hoop dat jullie begrijpen dat wij allen van jullie, in jullie wereld, helpen om de essentie van jezelf daadwerkelijk de ontplooiing te geven die het bezielt van wat je daadwerkelijk afgesproken hebt. Toch zie ik bij vele, en niet alleen bij jullie, maar ook in de buitenwereld, buiten deze kamer, dat gelukkig zijn een heel lastig proces is. Want als je echt naar binnen gaat, dan kom je tegen gevoelens waar je eigenlijk niet mee aan de slag zou willen gaan.

 

Het is dan natuurlijk ook veel makkelijker om je diepste gevoelens en angsten maar diep weg te stoppen. Mijn advies zou zijn is om echt daadwerkelijk in jezelf te gaan zoeken wat je echt gelukkig maakt. En als je dan tot een conclusie komt dat datgene wat je doet of wat je hebt in je leven niet past bij wat je werkelijk zou willen zijn, of wat je werkelijk zou willen behalen, dan is het toch echt tijd om het roer om te gaan gooien. En dat is dan ook gelijk weer een uitdaging die je moet gaan onderzoeken.

 

Vertrouwen is iets wat niet alleen maar voor jullie lastig kan zijn, maar voor vele van jullie in jullie wereld. In onze wereld is het vandaag een hele mooie dag, als je onze wereld in dagen zou zetten. Elke dag is in onze wereld als een dag volop in de zonneschijn zoals jullie dat kunnen voelen als de zon in jullie wereld schijnt.

Maar vandaag zijn wij heel dichtbij, om rouw en verdriet een extra ondersteuning te geven zodat de warmte in jezelf weer vol glorie kan gaan schijnen. Ik hoop dat jullie begrijpen wat ik eigenlijk bedoel te zeggen.

 

liefs Victoria,

Een vriend uit de spirituele wereld van Danielle Nijhuis

 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Cheyanna Wanagi | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Cheyanna Wanagi
Expertises:
| Cheyanna Wanagi | boxnr. 104
Bekijk hier het profiel van Life Coach Rinette | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Rinette 4,9Ø
Expertises:
| Rinette | boxnr. 166
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Chakra-Healing
10-4-2017
Chakra healing

Om duidelijk te maken wat een chakra healing precies inhoudt, is het belangrijk om te weten wat chakra's zijn. In het energieveld die elk mens heeft lopen energiekanalen. ...