Geboren met paranormale vermogens

Yvonne Kusters is gespecialiseerd in auravelden, waarzeggen en helderziendheid. In deze blog vertelt ze hoe het is om met paranormale vermogens geboren te zijn.
 

Naar aanleiding van mijn laatste blog: “Spirituele zoektocht" wil ik u ook nu graag een bredere kijk bieden op het gebied van de paranormale vermogens.

Wat als je geboren bent met paranormale vermogens? Wat zijn nu eigenlijk "paranormale vermogens en wat  betekend dit voor de persoon in kwestie? Paranormale vermogens, of ook wel in de volksmond genoemd, paranormale verschijningen, wil ik u eerst graag uiteen zetten.
 

Herkenning
Om te beginnen wil ik eerst aangeven welke zintuigen en waaraan men herkennen kan dat "iemand" paranormale vermogens blijkt te bezitten?

Het bewust worden van deze mooie vermogens beginnen al heel vroeg in de kindertijd. Als kind kun je namelijk dingen zien die te maken hebben met mensen die zijn overgegaan of zelfs al vroeg dingen bij mensen "helder "gaat zien die andere echt niet kunnen zien. Ook kan  je heel vroeg met voorspellende dromen te maken krijgen die nagenoeg in het dagelijkse leven ook daadwerkelijk gebeuren. Ineens wordt iemand met deze aangeboren paranormale vermogens daar bewust van gemaakt. Ook het weten van dingen als kind zijn op dat moment nog niet helemaal te verklaren of uit te leggen waarom je dat op dat moment gewoon weet.

Het fenomeen van het aan en invoelen van het stoffelijke en onzichtbare zit aangeboren in het systeem van het kind zelf. Natuurlijk brengen deze aangeboren vermogens grote verwarring met zich mee als je nog zo jong bent. Vaak snap je het ook niet eens waarom jij wel dingen ziet en weet.

Tegelijkertijd begint daar ook de lange weg alvorens je deze aangeboren paranormale beelden, gevoelens en  je weten kunt gaan begrijpen.

Leren begrijpen
Het is een zeer moeilijke weg die men moet gaan en er zullen heel veel verschillende moeilijke situaties op uw pad komen om juist deze aangeboren vermogens echt goed te kunnen leren begrijpen en op de juiste manier te ontwikkelen. In tegenstelling tot een spirituele zoektocht waarin u uw zelf  beter wilt leren kennen en hervinden gaat deze weg velen malen dieper. Hier gaat het om het dieper begrijpen van niet alleen het waarom u daarmee geboren bent maar vooral het zien en begrijpen van de levensprocessen en het leven zelf.

Er zijn maar een handjevol  mensen op deze hele aarde die echt deze weg moeten doorlopen en het ook doorstaan om gaande weg te beseffen dat je dienstbaar mag zijn voor de mens.

Natuurlijk zijn er veel meer mensen op het paranormale gebied die ook ieder hun eigen steentje daarin willen  bijdragen. Het verschil van zorg dragen en dienstbaar willen zijn voor de ander heeft echt te maken met wat ik al eerder aangehaald heb.

Het heeft namelijk ook te maken met al de facetten van je hele zijn en karakter zoals jij met de paranormale vermogens op deze wereld bent gekomen. De wijsheid van de eigen ziel stuwt je die richting op en je kunt dan niets anders dan die weg te gaan.

De paranormale vermogens blijven namelijk mee ontwikkelen zodat het ook steeds duidelijker kan worden waarom en wat ervaren wordt. Deze weg begint al heel vroeg en zal ook het hele leven verder ontwikkelen zodat je steeds beter gaat zien wat u taak in dit leven is. Het vergt doorzettingsvermogen en een diep vertrouwen in het universum. Als men met deze vermogens geboren is en het gevoel daarin hebt dat men echt niets anders kan doen om deze paranormale vermogens te moeten ontwikkelen is het de tijd om deze vermogens te accepteren. Zij hebben het niet alleen moeten begrijpen maar ook moeten doorleven om tegelijkertijd in fases pas de loutering te ontvangen die erbij hoort om mensen tot in de diepte van hun ziel te kunnen begeleiden. Zij zien wat de ander nodig heeft.

Met paranormale vermogens geboren mogen worden is op zich al zeer bijzonder maar het belangrijkste is het delen van zoveel wijsheden en het echte kunnen zien van de mens zelf is een geschenk wat de gever in dit geval terug zal ontvangen. Dit zal dan ook absoluut geen energie van de ziener vergen omdat het universum ruimte heeft gekregen om door de ziener heen te kunnen werken. De verantwoordelijkheid van de ziener zelf gaat als het ware met de ziener mee. Wat ook de bedoeling is natuurlijk.

Ik vertrouw erop dat ik u een kijkje hebt kunnen laten nemen in deze bijzondere wereld.

 

Warme groet,

Yvonne Kusters


 

Waarzeggen Aurareading
 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Marianne | Dit is mijn toekomst
Expertises:
In gesprek | Marianne | boxnr. 116
Bekijk hier het profiel van Life Coach Angel | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Offline | Angel | boxnr. 143
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Toekomst-Voorspellen-Liefde
11-4-2017
Toekomst voorspellen liefde

Licht u nachten wakker van uw (gebrek aan) liefdesleven? Laat uw toekomst voorspellen in liefde en doe een liefdesvoorspelling. Het universum weet meer dan u denkt, laat de liefde voorspellen...

 
683d4df8-3ac8-42ec-919d-ca324f71308e
19-4-2017
Stoppen met roken - Spiritueel inzicht

Stoppen met roken (spiritueel inzicht). Medium Maria Marina krijgt de vraag van een mevrouw of zij nog gaat stoppen met roken ja of nee. Medium Maria Marina gebruikt hierbij haar kaarten om spiritueel...