Helende werking van dromen

Ieder van ons droomt ’s nachts. In sommige fases van uw leven zal dit iets meer voorkomen en in andere fases kan u het idee hebben dat u een periode niet heeft gedroomd heeft.

Dit heeft mij aangespoord om een blog voor u te willen schrijven over het fenomeen "dromen" en de uitleg over de helende werking van het dromen zelf.

In ons leven maken wij niet alleen fases van groei en ontwikkeling door, maar ook het kunnen begrijpen hiervan. Wij zijn namelijk in ons dagelijkse leven vaak zo druk bezig met de dagelijkse beslommeringen dat we de impulsen van alles wat we zien of ervaren in ons gevoel niet gelijk kunnen transformeren of begrijpen. Als mens zien en voelen wij zoveel op een dag. De belangrijke dingen worden wel opgepikt door onze gedachtegang maar we vinden de tijd niet om er even bij stil te kunnen staan.

Dit is de laatste tijden ook wat moeilijker geweest zoals u weet omdat we de laatste jaren in een versnelling zijn gezet om ons bewustzijn te mogen verhogen.

Een heel natuurlijk gevolg is dat lichaam en geest zich weer verbonden willen voelen over wat wij allemaal overdag denken en voelen.

Het bijzondere van ons unieke fysieke en geestelijke lichaam is dat wij juist ‘s nachts als wij slapen onszelf de ruimte bieden om bij het onderbewuste te komen. Alles wat door de dag teveel aan impulsen of indrukken zijn geweest komen dan tot een bepaald rustpunt. Het universum kan u dan beter bewust maken via de dromen die u krijgt.

Vrij logisch eigenlijk omdat we daar overdag geen tijd voor vrij maken. Als wij  in fases van drukte en hectiek daar niet bij kunnen komen dan stapelen zich emoties en stress op in ons fysieke lichaam en zouden wij overvol daardoor raken. Het mooie ervan is dat wanneer u droomt ook door het universum duidelijkheid kan worden verschaft. Op de energetische lagen van u wordt dan alles wat in het onderbewuste opgeslagen zit bewuster gemaakt.

Op deze manier werkt het universum ‘s nachts door uw systeem heen. U wordt dan niet alleen bewuster gemaakt van alles waar u over nadenkt maar ook tegelijkertijd geheeld van eventuele emoties die daaraan gekoppeld zijn. Dit komt omdat we verbonden zijn met het universum die u op dat moment helpen wilt.

De inzichten die u nodig heeft verschaft het universum dan ‘s nachts mocht dit nodig blijken.

Dat is ook de reden dat we in fases meer lijken te dromen dan in andere fases van ons leven.

Balans tussen lichaam en geest gaan dan steeds meer ervaren worden door u.

Het is een feit dat dromen die u zich herinnert als u wakker wordt u iets te vertellen hebben.

Sommige dromen zijn emotioneel  en wat heftiger als andere voor uw gevoel maar u mag er altijd er vanuit gaan dat het een heling of een inzicht betreft. Door de dag heen kan dat u dat ook steeds duidelijker worden.

Ik kan mij namelijk heel goed voorstellen als het om een emotionele droom is gegaan u het gevoel kan hebben dat u vermoeid bent opgestaan.

Geef uzelf dan eventjes de kans om even bij te komen dan zult u vanzelf merken dat de emoties optrekken en u zich beter zult voelen. Vaak weet u het dan ineens weer waarom u juist die droom moest ervaren. Natuurlijk kan u altijd een inzicht inwinnen of er even met iemand over te praten.

Dat lucht meteen op, zeker als u ziet wat de droom u brengen zal.

Op zich maakt het niet uit waarover u droomt of hoe raar die ook geweest is.

Er zit altijd een mooie boodschap vanuit het universum voor u in verborgen. Hoe bijzonder is het om nu ook te weten dat wij altijd, dag en nacht verbonden zijn met het universum om geholpen te  worden. Ons fysieke lichaam en onze geest zijn daarom een uniek instrument om dat te ontvangen wat wij nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Alle dromen die u zich verder niet meer herinnert zijn verwerkt en hoeft u verder ook niets meer mee te doen. Laat die dromen verder ook maar voor wat ze waren want daarin bent u dan al geheeld.

Mocht u verdere uitleg of een droom willen bespreken sta ik zeker voor u klaar om u de uitleg te bieden over uw droom.

Met grote dank aan het universum om u van dit fenomeen bewuster te mogen maken.
 

Yvonne Kusters

droominfo droomuitleg Dromen betekenis
 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Alida amelsbeek | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Alida amelsbeek | boxnr. 150
Bekijk hier het profiel van Life Coach Karin | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Karin | boxnr. 230
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Droomuitleg
10-4-2017
Droomuitleg

Welkom in de wondere wereld van dromen en de betekenis van dromen! Onze spirituele coaches bieden u een persoonlijke ondersteuning in het vinden van uw wens, doelen ...

 
8c37a65a-efab-4a9e-b219-4f85eb9e296b
13-4-2017
Paranormale inzichten met Yvonne

Ervaren helderwetend Yvonne Kusters is paranormaal begaafd. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van energetische geneeswijzen en toekomstprognoses ...