Het licht in jou

Weet dat we jullie allemaal zien als een kind van het licht. Vanaf de dag dat je in jouw wereld geboren wordt, tot de dag dat je terugkomt in onze wereld, zullen we altijd als één verbonden zijn. Vanaf het moment van je eerste ademteug in jouw wereld tot aan de laatste dag, de laatste adem die je naar huis brengt, wij zijn altijd samen als één.

Het enige verschil tussen jouw wereld en mijn wereld is dat we geen fysiek lichaam meer hebben. Wanneer je de reis van jouw leven leeft, wordt je altijd door ons begeleid. We zullen je nooit verlaten. Alleen jij kan besluiten om ons te verlaten. Want als je de reis in je wereld verlaat, kun je vergeten wie je werkelijk bent. Je kunt vergeten dat je deel uitmaakt van het ware licht, het licht dat ons met elkaar verbindt. Er is geen scheiding. Er is geen scheiding tussen mijn wereld en jouw wereld. Het is gewoon de manier waarop je geest zich vermengt en je wereld je uitlegt dat je een fysiek leven hebt. En ja, je moet al dat soort emoties ervaren. Al dat soort ervaringen. Maar mijn kind. Maar mijn ster kinderen, het spijt me zo. Vergeet niet dat vanaf de dag dat je in je wereld geboren wordt, we altijd één zijn. Er is geen scheiding. Het is de manier waarop je je leven leidt dat je bent vergeten wie je werkelijk bent. Je vergat dat je de ware essentie van licht bent. Dus wanneer je op reis bent om te begrijpen hoe mijn wereld met jullie communiceert, dan zou mijn advies aan jullie zijn: geloof dat je deel uitmaakt van mijn wereld. Geloof dat jouw licht heel en één is, zie jezelf als een mooie bloem. Zie jezelf als de zon in jouw wereld aan de hemel. Kijk hoe je verbonden bent met elk deel van het leven in jouw wereld. Wendt jezelf niet af, want je maakt deel uit van de hele planeet. Je maakt deel uit van al degenen die de reis in jouw wereld beleven. Alleen elk mens, elke ziel beslist op wat voor een manier ze in jouw wereld willen leren. Dus soms ontmoet je bepaalde mensen in je wereld die je helpen te begrijpen dat je een deel van ons bent.


Het is je onzekerheid en misschien de pijn die je in je leven ervaren hebt, dat je het gevoel hebt dat we in een land ver ver weg zijn. Of misschien zeiden mensen in jouw wereld tegen je dat degenen die je voelt en ziet in jouw wereld, sprookjes zijn. Maar ik kan jullie allemaal verzekeren, ik ben echt. We leven in de ongeziene wereld een heel gelukkig leven. Ik ben graag in de natuur. Ik heb veel herinneringen aan de natuur uit mijn leven in jouw wereld. Dus ik ben erg blij dat ik je kan zeggen dat wanneer je je verbindt met alles in je wereld, bepaalde natuur zoals de bomen en de aarde en de wind en het vuur en de zon, je de hele essentie van licht in je wezen zult voelen. En dat, mijn vriend, is slechts de eerste stap om te begrijpen wie je werkelijk bent. Dus ik zou iedereen die naar mijn woorden luistert, adviseren om te beginnen te onderzoeken wie je werkelijk bent. En luister naar de roep van je stem in je hoofd of in je buik, het is waar je het kunt horen. Het is die plaats van onvoorwaardelijke liefde. En dat zit in ieder van jullie. We zijn niet gescheiden, we waren nooit eerder gescheiden. Alleen is je fysieke lichaam en mijn vibratie anders. Maar ik ben zo blij dat ik met je kan praten.Mijn vrienden, ik zou je zeggen dat als je wilt begrijpen dat de mensheid in mijn wereld voortleeft en je een dienaar wilt zijn voor degenen die geen stem meer hebben, om onafgemaakte zaken in je leven af ​​te ronden. Zoals woede of misschien als je verdrietig bent, moet je proberen te leren van jezelf te houden. Als je een dienaar voor mijn wereld wilt zijn, begint het met van jezelf houden. En zie jezelf als een echt liefdevol wezen. Dat, mijn vrienden, kan lang duren. In mijn wereld hebben we geen klok. Maar ik weet dat als ik over de schouders van jullie allemaal meekijk, dat de tijd lang kan zijn in jouw manier van denken. In mijn wereld is het slechts een tijdsperiode. Zie tijd dus niet als je vijand. Het begrijpen van de ware communicatie van ziel tot ziel is de eerste stap nadat je echt begrijpt wie je bent. Dus je moet het begrip van communicatie ontwikkelen door middel van vibratie naar vibratie en dan mijn vrienden, nog steeds moet je de reis van stil zijn voortzetten. Ik weet dat mijn medium in de stoel graag bepaalde muziek heeft om te ontspannen en om ons in de buurt te laten komen. Als dit de keuze van het medium is, vind ik het een goed idee, maar van mijn kant van het leven kan ik dit tegen je zeggen; het is niet nodig om muziek te gebruiken of in een donkere kamer te zitten omdat we een intelligentie zijn en we zijn energie. Je kunt het vibratie noemen. We vermengen ons door gedachten en we vermengen ons van geest tot geest.

 

“De stem”

Doorgegeven van een gids van Danielle 
 

 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Rinette | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Rinette 4,9Ø
Expertises:
| Rinette | boxnr. 166
Bekijk hier het profiel van Life Coach Maureen Xenia | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Maureen Xenia 4,7Ø
Expertises:
| Maureen Xenia | boxnr. 235