Ontwikkeling

Kan iemand paranormale gaven ontwikkelen na enige training? Deze talenten zijn natuurlijke (aangeboren) gaven van Goden, nietwaar? Dat is wat ik al jaren hoor over spiritualiteit.. 

 

Hier zijn mijn gedachten over deze stelling:

Het leven is een geschenk van God/Licht (of hoe jij het maar ziet ), maar ik denk niet dat paranormaal/spiritueel bewustzijn een geschenk is, hoewel we altijd dankbaar moeten zijn voor alles wat we in het leven hebben. De reis en ervaringen van iemands ziel stelt je in staat begrip en gevoeligheid te ontwikkelen. We leren vaak empathie en mededogen uit ons eigen lijden. Naarmate je ziel meer ervaringen opdoet, neemt de innerlijke kennis en het niveau van begrip van energie en emoties toe. Het is de essentie van iemands innerlijke wezen waardoor Intuïtief  bewustzijn zich kan ontvouwen. We zijn allemaal een deel van God (het licht)  en alle energie in deze wereld is met elkaar verbonden. 

Als we in harmonie met de natuur leren leven, kunnen we de kracht en het begrip van onze eigen geest voelen.

Er zijn momenten in het leven van iedereen dat we spirituele intuïtie gebruiken zonder het te beseffen, en we hoeven niet alles te labelen. Iedereen kan leren zijn Intuïtieve  vermogen bloot te leggen op  individuele ladder ,natuurlijk Een veel meer dan andere. Tenslotte wordt ook niet iedereen top voetballer 

 

Om je bewustzijn echt te ontwikkelen, moet je naast de ontwikkeling van intuïtie en mediumschap naar het grotere plaatje kijken.

Ontwikkelen: vriendelijkheid en mededogen, luistervaardigheid, geduld, vreugde, dankbaarheid en een minder veroordelende houding ten opzichte van anderen is fundamenteel belangrijker dan alleen focussen op meer spiritueel begaafd zijn en zal een dieper en gunstiger effect hebben met iemands bewustzijn.

 

Geschreven door Danielle Nijhuis 

 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Rinette | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Rinette 4,9Ø
Expertises:
| Rinette | boxnr. 166
Bekijk hier het profiel van Life Coach Angel | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Angel
Expertises:
| Angel | boxnr. 143
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Spiritueel-Hulplijn
28-2-2018
Spiritueel hulplijn

Dit is mijn Toekomst is een spirituele hulplijn waar meer dan 60 mediums, life coaches en astrologen werken om dagelijks verschillende levensvragen te beantwoorden. ...