Ontwikkeling

Kan iemand paranormale gaven ontwikkelen na enige training? Deze talenten zijn natuurlijke (aangeboren) gaven van Goden, nietwaar? Dat is wat ik al jaren hoor over spiritualiteit.. 

 

Hier zijn mijn gedachten over deze stelling:

Het leven is een geschenk van God/Licht (of hoe jij het maar ziet ), maar ik denk niet dat paranormaal/spiritueel bewustzijn een geschenk is, hoewel we altijd dankbaar moeten zijn voor alles wat we in het leven hebben. De reis en ervaringen van iemands ziel stelt je in staat begrip en gevoeligheid te ontwikkelen. We leren vaak empathie en mededogen uit ons eigen lijden. Naarmate je ziel meer ervaringen opdoet, neemt de innerlijke kennis en het niveau van begrip van energie en emoties toe. Het is de essentie van iemands innerlijke wezen waardoor Intuïtief  bewustzijn zich kan ontvouwen. We zijn allemaal een deel van God (het licht)  en alle energie in deze wereld is met elkaar verbonden. 

Als we in harmonie met de natuur leren leven, kunnen we de kracht en het begrip van onze eigen geest voelen.

Er zijn momenten in het leven van iedereen dat we spirituele intuïtie gebruiken zonder het te beseffen, en we hoeven niet alles te labelen. Iedereen kan leren zijn Intuïtieve  vermogen bloot te leggen op  individuele ladder ,natuurlijk Een veel meer dan andere. Tenslotte wordt ook niet iedereen top voetballer 

 

Om je bewustzijn echt te ontwikkelen, moet je naast de ontwikkeling van intuïtie en mediumschap naar het grotere plaatje kijken.

Ontwikkelen: vriendelijkheid en mededogen, luistervaardigheid, geduld, vreugde, dankbaarheid en een minder veroordelende houding ten opzichte van anderen is fundamenteel belangrijker dan alleen focussen op meer spiritueel begaafd zijn en zal een dieper en gunstiger effect hebben met iemands bewustzijn.

 

Geschreven door Danielle Nijhuis 

betrouwbaar medium Chakra healing Energetisch Healer
 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Alida amelsbeek | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Alida amelsbeek 4,3Ø
Expertises:
Beschikbaar | Alida amelsbeek | boxnr. 150
Bekijk hier het profiel van Life Coach Tineke | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Tineke 4,8Ø
Expertises:
Beschikbaar | Tineke | boxnr. 108
Gerelateerd:
Paragnosten
13-2-2018
Paragnost

Steeds meer mensen zijn opzoek naar paragnosten en proberen in contact komen. Misschien heeft u altijd al willen weten wat de toekomst u zal brengen. ...