Vier het leven

Mijn bestaan is echt, het is geen leugen. We leven! We leven echt! Het leven na de fysieke wereld zal doorgaan. Je weet, mijn vrienden, het leven vanuit mijn kant is altijd bij je. Het leven in mijn wereld is prachtig en het zit vol met kleur. Mijn vrienden, we bestaan echt. Denk niet dat je verbeelding je voor de gek houdt. We zijn hier, we zijn altijd bij je. Het is gewoon om je geest te kalmeren. Je moet eerst je geest kalmeren en jezelf laten afdrijven. Net als in jouw wereld, zit je op een boot, op een rivier. En als de wind waait, drijft de boot weg. En wanneer je ons in de buurt laat komen, kunnen we onze kracht met die van jou samenvoegen. En dan kunnen we bouwen. En je noemt het een vriendschap.

 

In sommige fasen van jouw begrip van onze wereld en de communicatie op deze manier, moet er ruimte zijn. En als je werkt als, noem het een dienaar voor mijn wereld, en als je geliefden willen communiceren, zeggen we altijd tegen je dat het belangrijk is dat je wegdrijft van het proces en je er niet mee bemoeit. En jullie allemaal, in jullie wereld, proberen het te beheersen. Vanwege je angsten en je twijfels. Maar mijn vrienden, het is niet aan jou om de controle er over te nemen. Je wil dat wij met jullie samenwerken. Je wil de mensen in mijn wereld een stem geven. Dus waarom denken jullie dan allemaal? Dus mijn vrienden, ik zou jullie allemaal aanraden om dat moment van stilte in je eigen persoonlijke ruimte te nemen. Neem dus de tijd om te ontspannen. De reis die jullie allemaal in jullie wereld willen en jullie willen weten of je dierbaren er nog zijn. Je wilt rennen en dat kan niet. En toen ik aan deze kant van het leven kwam, kostte het me meer dan 100 jaar om te begrijpen hoe ik in staat ben om terug te keren naar jouw wereld. Ik ben erg geïnteresseerd in alle nieuwe dingen die jullie wereld gebruikt. Dat hadden we niet in mijn tijd toen ik op jullie aardse planeet was.

 

Maar met veel interesse kijken we toe hoe de communicatie in jouw wereld verandert. Het is goed voor jullie allemaal om goed te lachen. In jouw wereld zijn veel mensen verdomd serieus. In mijn tijd dat ik in jouw wereld woonde, hadden we ook plezier. Maar het lijkt erop dat de dagen in jouw wereld veel moeilijker zijn toen ik mijn leven op jouw planeet leefde. Natuurlijk ben ik hier niet de enige. Er zijn vele anderen die mij helpen en begeleiden om dit proces onder controle te krijgen. En mijn vriend, ik kan je dan ook zeggen dat je geliefden gelukkig zijn. En ze zijn allemaal in orde. Denk niet dat je geliefden in de geestenwereld verloren zijn. We vieren het leven.

 

-James vriend vanuit de spirituele wereld van Danielle Nijhuis-

Spiritueel geluks- en motivatie coach Healing medium
 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Julia | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Julia
Expertises:
Beschikbaar | Julia | boxnr. 180
Bekijk hier het profiel van Life Coach Joke | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Joke 4,8Ø
Expertises:
Beschikbaar | Joke | boxnr. 198
Gerelateerd:
Paragnosten
13-2-2018
Paragnost

Steeds meer mensen zijn opzoek naar paragnosten en proberen in contact komen. Misschien heeft u altijd al willen weten wat de toekomst u zal brengen. ...

 
46c3597e-65e6-4aaa-9f05-b527be10ebc9
24-3-2020
Rachel pakt iedere vezel op van de beller

Rachel pakt alles op van een beller...