Bekijk hier het profiel van Life Coach Astrid | Dit is mijn toekomst
In gesprek | BOXNR: 211
Mailconsult

Vraag nu een consult aan
per mail.

Fotoreading

Vraag nu een fotoreading aan voor betere inzichten tijdens een consult.

Astrid

Mijn naam is Astrid Kloet

Ik ben al 18 jaar helderziende,helder wetend en helder voelend en soms mag ik ook als Medium werken, dit zie ik als een prachtig cadeau op het werk wat ik al doe. Ik vind het prachtig om mensen te mogen helpen op hun levenspad.
Daar dit mij zo inspireerde ben ik daarna met verschillende opleidingen begonnen en ben nu tevens ook Reiki Master,Kundalini Reiki Master, Hyun Ki practitioner en Rainbowhealer en heb een 2 jarige opleiding gedaan tot Aura Chakra Healer en Reader.
Ik hou er van om vooral met de Chakra s en Aura te werken daar dit zeer efficiënt werkt, Chakra s liegen niet en vertellen allemaal hun eigen verhaal. Hierdoor ben ik sterk in het omschrijven van karakters, en kan zo snel zien waar de schoen wringt betreffende relatie vragen maar ook andere issues die spelen. Indien gewenst kan ik op het zelfde moment een Healing geven voor dat extra zetje in de rug.
Ben tevens ervaringsdeskundige betreffende HSP, hooggevoelige mensen , en kan u inzichten geven betreffende PDD nos en vormen van autisme .
Ik werk tevens met de Aartsengelen en opgestegen meesters en met de prachtige en krachtige energie van Maria Magdalena.
Ik kan tevens de Engelen kaarten voor u trekken, ook hiervoor ben ik ingewijd.
Ik werk al een tijd als spirituele coach dus geen vraag is mij te gek, en uiteraard zal alles in vertrouwen besproken worden en kunt u zich geheel veilig voelen tijdens een consult.
Uitspraken over serieuze gezondheidsissues, laat ik over aan uw desbetreffende arts en zal hier dan ook geen uitspraken over maken.
Ik hoop u snel te spreken voor een mooi consult of een prachtige healing of een geleide meditatie,

Lieve en warme groet,
Uw spiritueel coach Astrid

Namasté

Lees verder
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 211
  • Bel 0909-9535 (100ct/pm
  • Bel 020-8934093 (via credits)
  • Bel 025-884221 (via credits)
Goedkoper bellen, klik hier
SMS Alert

Ontvang een sms zodra deze
coach beschikbaar is.

Mijn beoordelingen
Astrid

Hoi Astrid, Ik ben erg blij met wat je allemaal geschreven hebt. Klopt als een bus. Het...

Ilse

Dag Astrid, dank je wel voor jouw mooi consult. Het heeft mij op weg geholpen.

Anoniemx

Astrid heel erg bedankt voor het prachtig consult van vrijdag achtermiddag. Dat wilde ik...

 
Nieuw van Astrid
Mental coach
11-4-2017

Een healing medium kent veel overeenkomsten met een mental of psychic medium. Zij halen informatie uit uw energie door bijvoorbeeld het horen en aanvoelen van uw stem of door ...

 
Magnetiseur
11-4-2017

Iedereen heeft bepaalde periodes in zijn leven dat het niet allemaal meezit. Magnetiseren kan het perfecte antwoord zijn dat u daarbij verder helpt. Bekijk welke magnetiseurs er ...

 
Hooggevoeligheid
11-4-2017

Hoog gevoelige mensen, ook wel aangeduid met de term HSP’er. In onze huidige tijd krijgen wij steeds meer prikkels te verwerken. Per dag krijgen wij net zoveel prikkels te verwerken als vroeger...

 
Heldervoelend
11-4-2017

Heldervoelendheid kan je helpen! Soms zijn er in het leven problemen die dieper gaan dan ons verstand kan reiken. Vrienden om hulp vragen heeft geen zin, omdat de kwestie te complex is ...

 
goedkoper bellen