Bekijk hier het profiel van Life Coach Martine Moulart | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 283
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 283

Martine Moulart

5,0Ø (4 beoordelingen 181 gesprekken )
Graag wil ik me voorstellen;

Mijn naam is Martine Moulart / Shining horse. Voor ik als ziel naar de aarde kwam heb ik mijn pad gekozen en dat was; “I want to bring light!” Dat doe ik al mijn hele leven en in mijn werk doe ik dat al 10 jaar sinds ik met het sjamanisme ben gaan werken. Voor mij zijn sjamanen wijze mensen die weten hoe de wetten van het universum werken en hoe je ze kan toepassen in je leven. Die wijsheid maakt je leven lichter en makkelijker.

Mijn kwaliteiten zijn healer/sjamanca, soul retrieval, helder voelend en wisdom keeper. In de verbinding met de Spirits kan ik mensen meer inzicht geven in hun huidige situatie en ze ondersteunen op hun weg naar heelheid.

Ik ben geboren op 26 oktober 1969 in België. Op 26 jarige leeftijd ben ik naar Nederland gekomen om naar de dansacademie te gaan. Dat heb ik met hart en ziel gedaan. Toen ik 36 jaar was wilde mijn lichaam rust en ben ik me gaan toeleggen op specialistische oefentherapie vanuit Pilates en massage. Ik startte mijn eigen praktijk, Natuurlijk ritme.
Tijdens mijn werk ontdekte ik dat je alles wat je nodig hebt om in je eigen levensritme te komen, al in je hebt. Je kan de weg vinden om dit weer aan te boren.
Mijn zoektocht naar heelheid en healing bracht me in 2005 bij het sjamanisme. Ik ontdekte dat het sjamanisme altijd al deel van mijn leven was geweest. Toen ik mijn leraar Ahamkara ontmoette ontdekte ik in de sjamanistische geneeswijze uit de Altaj de instrumenten om zo diep mogelijk te helen, te transformeren en te leven. Het voelt heel natuurlijk, een herinnering die aangeraakt moest worden.
Vanaf dat moment loop ik het pad van het hart en geef ik mijn gekregen universele wijsheid door als wisdom keeper en healer. Tijdens mijn initiatie als medicijnvrouw/sjamanca kreeg ik mijn spirituele naam van mijn leraar Ahamkara; Shining Horse.
Lees verder
 
Beoordeling Marianne Anoniem
Beoordeling Martine Moulart 5,0

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Martine.. Ze bevestigde hoe ik in het leven sta...

Beoordeling Liever Anoniem
Beoordeling Martine Moulart 5,0

Heel kundig! Leuk, fijn en prettig gesprek gehad met Martine. Gaf mij precies inzichten...

Beoordeling anoniem anoniem
Beoordeling Martine Moulart 5,0

legde snel de vinger op de zere plek, echt heel uniek!

 
Telefonisch consult?