Bekijk hier het profiel van Life Coach Max  | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 268
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 268

Max

5,0Ø (2 beoordelingen 281 gesprekken )
Mijn naam is Max en ik ben open, vrolijk spontaan, sjamaan, medicijnman, helderziend, communicatief. Ik ben een Medium, psychic healer. Mijn Spirituele naam is Whitewolf. Mijn hoofd beschermdier is de Witte Wolf. Mijn tweede kracht dier is een Raaf. Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van spiritualiteit en ben tot een sjamaan/medicijnman benoemd en onderwezen door sjamanen spirits.

Wat kan ik voor jou betekenen
Graag heb ik een duidelijk gerichte vraag, en op welk gebied dit is. Ik krijg boodschappen door via mijn sjamanen spirits, mijn pendel, (runen) en de kaarten.Ik heb een luisterend oor en geef advies. Zit je met een groot verdriet dat je moeilijk kan verwerken? Ik voel in op jouw situatie. Wanneer er even geen gevoelens, energieën of boodschappen doorkomen gebruik ik mijn (sjamaanse) kaarten dek dat het meest past bij jouw situatie.Samen vinden wij inzichten. Healing op afstand kan helend zijn.

Mijn werkwijze
Ik doe aan healings, kaart readings, Ik krijg informatie door van mijn sjamanen gidsen dit kunnen ook jaartallen zijn, helderwetend, ik kan ook runen leggen en foto's lezen om jou nog meer inzicht te geven in je eigen leven. Ik stuur je hierbij liefde & bescherming voor op je huidige pad!

🍀Geeft je Liefde, Kracht en Bescherming in je Leven
Lees verder
Mijn expertises

Kaartleggen | Sjamanisme | Helderziend Medium |

 
 
Noa -
5,0

Fijn gesprek gehad. Max voelt haarscherp aan wat er speelt in mij en speelt daarop in....

Anoniem Anoniem
5,0

Heel fijn gesprek gehad!