Evenementen

Weet je even niet meer waar je beginnen moet en heb je het gevoel dat je kansen laat liggen? Wil jij bewuster worden? Wil je zijn wie je werkelijk bent en de beste versie van jezelf zijn? Wil je je patronen doorbreken en eindelijk kiezen voor jezelf? Dan is de Online Training SpiritualBackcasting wat voor jou. Deze training is toepasbaar op je privé situaties en persoonlijke groei, maar ook binnen het bedrijfsleven of het talent dat je verder wil ontwikkelen. 

 
Online Training SpiritualBackcasting Masterclass
Online Training SpiritualBackcasting Masterclass

Tijdens onze online Masterclass ontdek je hoe onze unieke SpiritualBackcasting methode jou daarin kan ondersteunen. Deze Masterclass is een unieke kans om je door ons vakkundig te laten inspireren op het gebied spiritualiteit en wetenschap. Maak kennis met de SpiritualBackcasting theorie en methode, die jou inzicht geven in het concept bewustzijnsherinnering en welke handvatten en tools je kunt gebruiken wanneer je weer een groei of les op je pad krijgt om zo het proces te versnellen waar je wilt zijn.
Kortom: Word de regisserende creator van jouw carrière van het leven!


 
Start op: 03 februari 2023
€ 74,99
Online Training met rollenspel op basis van bewustzijnsherinnering
Online Training met rollenspel op basis van bewustzijnsherinnering

Voor deze online training is jouw bewustzijnsherinnering uitgelezen en op basis daarvan is een rollenspel ontwikkeld en daarna volgt een persoonlijke nabespreking. Ontdek tijdens onze online training hoe onze unieke SpiritualBackcasting methode jou daarin kan ondersteunen. Tijdens deze training neem je deel aan een uniek rollenspel waarin jij inzicht krijgt in jouw bewustzijnsherinnering, groei en les, en welke handvatten en tools die je kunt gebruiken om jouw proces te versnellen waar je wilt zijn.
Kortom: Word de regisserende creator van jouw carrière van het leven!


 
Start op: 24 februari 2023
€ 149,99
Online Training SpiritualBackcasting groepsintervisie
Online Training SpiritualBackcasting groepsintervisie

Deze groepsintervisie is voor iedereen die onze Masterclass of training op basis van de bewustzijnsherinnering en het rollenspel hebben gevolgd of hun bewustzijnsherinnering hebben uit laten lezen. Wellicht loop je tegen vraagstukken aan tijdens je proces en heb je daar vragen over. Tijdens deze online intervisie deel je jouw ervaringen met de training met andere ervaringsdeskundigen. Deze intervisie helpt jou om jouw proces te versnellen waar je wit zijn. Dit gebeurt onder deskundige begeleiding van ons.
Wees welkom!


 
Start op: 17 maart 2023
€ 74,99