Bekijk hier het profiel van Life Coach Cecile Vloet | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR: 203
 

Cecile Vloet

 
Spiritueel Healer/Reader SoulCoach Lichtwerker Medium Sjamanisme Helderziend
Cecile Vloet is gediplomeerd Energetisch therapeute, Medium, Spiritueel healer, Spiritueel Soulcoach en Lichtwerker.
Cecile werkt als therapeute, healer en lichtwerker sinds 1995. Haar intentie is healing voor anderen, zodat ze gelukkig en gezond zijn. Cecile helpt mensen in hun ontwikkelingsproces door mensen door hun emotionele en mentale blokkades en grenzen te laten breken en zichzelf in hun essentie te ervaren. Geeft inzicht bij levensvragen.
Door contact met de bron van waarheid ben ik in staat helend, dragend , verlichtend en bevrijdend te werken. Niemand hoeft aan bepaalde voorwaarden te voldoen om gesteund en verlicht te worden dat is onvoorwaardelijk.
Het uitgangpunt van de energetische behandeling is dat de mens bestaat uit lichaam, geest en ziel.
Deze 3 componenten zijn voortdurend met elkaar in wisselwerking en vragen om een continue balans.
Als deze balans verstoord is door niet toegelaten emoties of onverwerkte levenservaringen kunnen er energetische blokkades ontstaan. Deze hebben een negatief effect op het gevoel van welzijn en op de gezondheid. Relaties en omgeving weerspiegelen deze blokkades.
Het is daarom belangrijk om (weer) in contact te komen met je lichaam en je gevoel, en je bewust te worden van je gedachten, emoties, en manier van handelen.
Energetische behandelingen heeft helende kwaliteiten, het zelf genezende vermogen van de cliënt wordt geactiveerd en de levens energie gaat weer stromen.

bij o.a.: Emotionele onbalans, Depressie, Lichamelijke klachten, herstel na ziekte, operatie of bestraling/chemotherapie, stress, spanningen, Burn-out klachten, relatieproblemen, angst en trauma’s, rouwverwerking, etc