Bekijk hier het profiel van Life Coach Gina | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR: 157
 
 
Mijn naam is Gina de Bruin en ik ben op 6 februari 1969 in een klein dorpje in het Westland, genaamd de Lier, ter wereld gekomen. Ik ben, zoals ze dat noemen, met 'de helm op' geboren en had bij mijn geboorte al een diepe denkrimpel op mijn voorhoofd.

Als jong kind al zag ik mensen die andere mensen niet waar konden nemen en was ik zeer gevoelig voor sfeer. Pas veel later begreep ik dat ik overleden mensen waarnam waar ik tevens mee sprak. Ook sprak ik de eerste jaren vanaf dat ik kon praten ABN daar waar iedereen om mij heen met een duidelijk hoorbaar Westlands accent sprak.

Als kind was ik zeer verlegen en introvert. Door hetgeen er allemaal in mijn JEUGD is voorgevallen heb ik mijn jeugd niet als veilig ervaren. Hierdoor trok ik mij vaak terug in mezelf en mijn eigen wereldje. Een manier van vluchten was het lezen van boeken. Vanaf het moment dat ik heb leren lezen heb ik mij eigenlijk al op boeken gestort. Ik kon hele dagen lezen en verslond het ene na het andere boek. Het begon met kinderboeken, daarna romans en toen spirituele boeken.

Ook ben ik al vanaf kleins af aan gek op dieren. Ik merkte, rond mijn pubertijd, dat ik naast overleden mensen ook met dieren kon communiceren. Vanaf dat moment ben ik acuut gestopt met het eten van vlees en VEGETARISCH geworden. Naast het feit dat ik van alle dieren hou heb ik een voorliefde voor honden en paarden.

Naast mijn liefde voor dieren heb ik ook iets met mode. Toen ik 16 jaar was ben ik begonnen met part-time werk in de mode-industrie. Ik ben gek op mooie stoffen en goed gesneden kleding. Mijn favoriete mode-ontwerper is Cavalli. Ik heb in leuke winkels gewerkt waaronder Sisley en modehuis Slot.

Toen ik 18 jaar was ben ik heel ziek geworden en toen ik uiteindelijk in het reguliere circuit niet meer terecht kon ben ik mijn heil op alternatief gebied gaan zoeken. Ik kwam al snel in contact met Reiki en electro-acupunctuur. Uiteindelijk ben ik daar, na een intensief traject te hebben gevolgd, volledig door genezen verklaart.
Vanaf dat moment heb ik mij verdiept in de spirituele, paranormale en alternatieve wereld.

Naast Tera-Mai Reiki Master en Tera Mai Seichem Master te zijn geworden heb ik o.a. intuitieve ontwikkelingscursussen gevolgd. Ik leerde van mijn handicap een vaardigheid te ontwikkelen. Het bleek namelijk dat ik met mijn mediamieke gaven en versterkt intuïtief vermogen veel voor andere mensen kon betekenen. Mensen kwamen dan ook al snel van heinde en verre naar mij toe voor een consult.

Op mijn 21ste ben ik naast mijn werkzaamheden in de mode-industrie gestart met het geven van consulten aan huis. Ik deed dat in mijn avonduren en gaf aura-chacra readingen. Met 23 jaar ben ik tevens in de week-enden BEURSWERK gaan doen op Paranormaal beurzen om zo een groter publiek te doen bereiken en meer naam-bekendheid te krijgen.

Al snel kreeg ik het zo druk dat ik mijn werkzaamheden in de mode-industrie, weliswaar met pijn in mijn hart, vaarwel moest zeggen. Ik was naast het geven van aura-chacra readingen nu ook werkzaam als Tera Mai Reiki- en Seichem Master.

Toen ik 27 was heb ik mijn ex-man ontmoet. Ook hij was naast horecawerkzaamheden, net als ik, werkzaam op spiritueel, paranormaal en alternatief gebied. Er was direct een klik. Ook op spiritueel gebied was daar een bijzondere verbinding waaruit een eigen methodiek genaamd: DofNA is ontstaan. Naast het geven van behandelingen hebben we hier ook jarenlang samen onderricht in gegeven.

Op mijn 43ste zijn we na samen heel bijzondere avonturen te hebben beleefd maar ook na heel veel persoonlijk leed te hebben doorleefd uit elkaar gegaan. Ook op werkgebied zijn onze wegen zich toen weer gaan scheiden.

Naast het geven van DofNA-behandelingen ben ik mij verder gaan specialiseren in Moderne Hypnotherapie en Kwantumfysica en heb ik een eigen methodiek ontwikkelt genaamd: Soul-Traveling. Ook ben ik mij aan het specialiseren in kinder coaching.

Zelf ben ik in deze periode van mijn leven erg op zoek naar zingeving. Dit heeft mij uiteindelijk tot de Vipassana en Mindfull Thinking and Living gebracht. Ik kan wel zeggen dat dit mijn leven op een positieve manier drastisch heeft verandert.
Momenteel leef ik een MINDFULL en rustig bestaan, en help ik mens en dier daar waar ik kan.

Liefs, Gina.
 
 
 
 
beoordeling F A
beoordeling Gina

Lieve Gina, eindelijk een keer de kans jou te spreken, geheel ongepland, wat een fijn...

beoordeling Nancy Anoniem
beoordeling Gina

Gina is een topper! Twee keer contact met haar gehad. Ze weet echt alles ( verbluffend )...

beoordeling Claudia ...
beoordeling Gina

Wow wat een prachtig consult en wat is Gina goed! Daarbij ook zeer vriendelijk! 10...