Bekijk hier het profiel van Life Coach Jacintha Leonza | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR: 106
 

Jacintha Leonza (31 beoordelingen)

 
Het is heel goed mogelijk om een Tarot reading per email te geven. Het is belangrijk om Uw naam te weten en uw leeftijd,en geboortedatum.Een duidelijke foto van uzelf mag er bij maar is niet absoluut noodzakelijk. Wilt u een foto plaatsen ,kies er dan liefst een recente foto waar U alleen opstaat.
Het is niet mogelijk om per email vragen te stellen over dierbare overledenen. Dit is alleen mogelijk in een telefonisch consult.
U kunt kiezen voor een algemene reading ,daarbij komen verleden,heden toekomst aan bod maar ook allerlei andere aspecten,doordat ik op U afstem zal via de Tarot alles naar voren komen wat op dat moment relevant en belangrijk is.Er kunnen geen vragen worden gesteld over derden ,enige uitzondering is de moeder/kind relatie ongeacht de leeftijd.
Er is ook de mogelijkheid van een JAAR legging,dit is vooral ook leuk voor een verjaardag van jezelf of om cadeau te doen, ik stem mij af op de vraagsteller en doe een Tarotreading met voor elke maand een kaart net de uitleg zo heb je dus een prognose voor het hele jaar.
Het voordeel van een tarot reading per email is dat je alles rustig kun nalezen , printen en bewaren.


 
 
 
 
Myriam

Lieve Jacintha, Wat een mooi en bijzonder consult gaf je mij vandaag! De kaarten waren...

Michelle

Beste Jacintha, je bent ongelofelijk goed! Je hebt me in de zomer voorspeld dat mijn boek...

Me

Lieve Jacintha, ik heb echt hele mooie boodschappen mogen ontvangen van je. Dank je wel....