Webshop

Intentiekaarsen zijn kleine lichtwerkers. Ze branden 9 dagen en 9 nachten om jouw intentie te bekrachtigen. Alle intentiekaarsen zijn voorzien van een poëtisch geschreven tekst die vanuit het kosmische symbool wordt aangereikt.

- Een Kosmisch lichtje dat waakt en schijnt juist op speciale momenten -
- Geef kleur aan jouw Intentie -

2 intentiekaarsen + 2 gratis corresponderende kleurplaten en 2 intentiekaarten voor slechts € 25,00 (excl. verzendkosten)

(Bij je bestelling ontvang je automatisch jouw kleurplaten per e-mail) “Een mooi cadeau voor jezelf óf om cadeau te geven!”
Intentiekaarsen
Joke de bruin
De intentiekaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke plantaardige oliën en hebben een brandduur van circa 216 uur. De kaarsen zijn reukloos en walmen niet.

Kosmische Symbolen getekend door Joke de Bruin

Kosmische Symbolen zijn krachtige geometrische vormen waarmee een verbinding gelegd kan worden op zielsniveau. Het contact met een kosmisch symbool leidt tot een herinnering of een herkenning en neemt je mee op een spirituele reis.

De vele verbindingen die het symbool vorm geeft en omschreven wordt als “draden van energie”, is een vertaling naar het innerlijke weten. Ook de tekst bij elk Kosmisch Symbool, geeft kracht en inzicht. De Kosmische Symbolen worden getekend door kunstenares Joke de Bruin, die u hier in combinatie met intentiekaarsen kunt bestellen.

Alle kosmische symbolen zijn puur uit de losse hand tot stand komen, zonder gebruik te maken van enig hulpmiddel. In 1992 is Joke met haar werk naar buiten getreden, waarvan er diverse publicaties zijn verschenen. De Kosmische Symbolen verbreden steeds meer hun pad om zich zichtbaar, tastbaar en voelbaar te presenteren.