De levenslijn door jacintha leonza

Klik hier voor meer informatie over | de-levenslijn-door-jacintha

De levenslijn is speciaal door Jacintha Leonza gemaakt voor Dit is mijn toekomst. Jacintha Leonza is een bekend medium, paragnost, heldervoelend en werkt veelal met haar Tarot Dek van de Rider Waite op onze spirituele hulplijn.

Jacintha spreekt “Aan de hand van de Tarot heb ik iets bijzonders ontwikkeld dat u veel inzicht kan bieden in uw persoonlijkheid, of u bepaalde stappen wel of niet kan zetten, of waarom sommige zaken zich continu herhalen. De levenslijn is een fascinerende extra dimensie die vrijwel nooit wordt toegepast en dat vind ik persoonlijk erg zonde. Ik werk al meer dan 25 jaar en het is een zeer waardevolle aanvulling op een gewone reading. Na afloop zult u zich veel zekerder voelen, doeltreffender zijn in uw keuzes en misverstanden veel makkelijker oplossen

De levenslijn geeft u een fantastische mogelijkheid om inzicht te krijgen in uw toekomst door middel van een persoons- en zielskaart die Jacintha voor u trekt. Deze vertelt u over uw talenten, levenslessen, relaties, het beter begrijpen van uzelf en de mensen om u heen en het doel in uw leven. Kortom, de levenslijn laat u zichzelf beter leren kennen en begrijpen. Bel en kies optie 3 voor de levenslijn en ontdek uzelf of geliefden om u heen.

Toekomst voorspellen

Om een goede voorspelling te doen en u inzicht te kunnen geven, worden er enkele vragen gesteld via de telefoon die u dient op te volgen. Er zal gevraagd worden om uw geboortedag- en maand in te toetsen. Ben u van 04 april, toets dan nul, vier, nul, vier. Uw geboortedag- en maand is 4 april. Is dit correct? Toets een 1, is dit niet correct? Toets een 9. Toets nu uw geboortejaar in. Bent u in 1970 geboren? Toets dan één, negen, zeven, nul. Op het moment dat u deze gegevens ingetoetst heeft, zal de constellatieberekening plaatsvinden. Uw persoonlijkheidskaart, uw zielskaart en uw jaarkaart zijn getrokken. Hierna zult u de betekenissen van deze kaarten te horen krijgen. Bent u benieuwd wat de betekenissen van uw kaarten zijn? Bel dan en kies optie 3 voor de levenslijn. Wil u meer informatie over de levenslijn? Klik dan hier om in contact te komen met medium Jacintha.

Spiritueel hulplijn Inspiratiecoach
 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Maria | Dit is mijn toekomst
4,9Ø
Expertises:
Beschikbaar | Maria | boxnr. 133
Bekijk hier het profiel van Life Coach Ron | Dit is mijn toekomst
4,7Ø
Expertises:
Beschikbaar | Ron | boxnr. 144