Life coaches online

Een eerlijk antwoord op actuele levensvragen door onze betrouwbare life coaches. U bent vastgelopen in uw werk of relatie. Er zijn tegenslagen geweest die u nog geen plek heeft kunnen geven. Bekijk hieronder onze life coaches die u kunnen helpen of bekijk onze mediums, paragnosten en helderziende.
 0909-8070 (100ct/pm)   |     credits (90ct/pm)

Hulp nodig met de juiste coach te vinden? Coach helper Coach helper
Bel 0909-8070
TOETS 8, VERVOLGENS HET
BOXNUMMER VAN EEN COACH
100ct/pm
 
Zoeken
   
  Alles
  Kaartlegging
  coaches
  Mediums
  paragnosten
  Relatieadvies
  Toekomst
  voorspellen
  Contact met
  overledenen
  Deskundig & Betrouwbaar
  Deskundig & Betrouwbaar
  Beoordeling
  (9,8 / 10)
  2.725 beoordelingen
  283.337 gesprekken
  Deskundig & Betrouwbaar
  Bekend van RTL
   
  Deskundig & Betrouwbaar
  Deskundig & Betrouwbaar
  Beoordeling
  (9,8 / 10)
  2.725 beoordelingen
  283.337 gesprekken
  Deskundig & Betrouwbaar
  Bekend van RTL
   
  Deskundig & Betrouwbaar
  Deskundig & Betrouwbaar
  Beoordeling
  (9,8 / 10)
  2.725 beoordelingen
  283.337 gesprekken
  Deskundig & Betrouwbaar
  Bekend van RTL
   
  Alle Boxnummers

  Wat doet een life coach?

  Iedereen heeft een doel in het leven. Of dit nu bijvoorbeeld het opzetten van een eigen bedrijf is, afslanken, het vinden van een geliefde, een gezondere levensstijl of het ontwikkelen van een bepaald talent is. Een life coach is een objectieve gesprekspartner die u kan voorzien van begeleiding en advies. Zodat u er niet alleen voor staat, u handvaten ontvangt om elke angst, blokkade of onzekerheid te overwinnen. U hoeft het namelijk niet alleen te doen.

  Een gesprek met een life coach zal u bewuster maken van de betreffende situatie, waaruit u al snel zal concluderen wat uw oplossing zal zijn voor waar u tegen aanloopt. Een life coach speelt middels het gesprek en de vragen die hij of zij stelt, in op uw bewustwording. U zult uw belemmerende gedachten eerder herkennen en deze ombuigen naar oplossingen. Waardoor u uw gewenste levensstijl, denkwijze en doelen zal realfiseren.

  U kunt de life coaches van Dit is mijn Toekomst zo vaak benaderen als u wenst. U zit tenslotte nergens aan vast en het is ontzettend handig om life coach gesprekken toe te passen in uw dagelijks leven. We zijn tenslotte nooit uitgeleerd en streven naar verbetering.

  Life coaching op elk gebied!

  Wanneer u voor de ondersteuning van een life coach kiest, zal de life coach bepaalde vraagstukken van uw leven in kaart brengen waardoor de roze bril of de mist zal optrekken. U krijgt dus een helder beeld van hoe u leeft en denkt. Dit kan confronterend zijn, maar ook een gevoel van ‘wakker worden’ geven. Wanneer dat punt is bereikt kan de life coach u helpen om uw leven op een positieve manier te veranderen, waardoor u de doelen gaat bereiken die u voor uzelf heeft gesteld.

  Dit is mijn Toekomst heeft een breed assortiment aan life coaches. Elke life coach heeft zijn eigen specialisme. Het is daarom erg handig om voorafgaand aan een gesprek, het betreffende profiel van de life coach door te lezen. We hebben bijvoorbeeld een aantal life coaches die gespecialiseerd zijn in het coachen van hoog sensitieve mensen, coaches die gespecialiseerd zijn in autisme, relatie, transformatie, voeding, inspiratie, mental als motivatie.

  Waarom zou jij jezelf een life coach gunnen?

  Het regelmatig spreken van een life coach zorgt voor een hoop zelfreflectie. Want zeg nu eens eerlijk, de mensen om u heen kunnen u met alle liefde steunen, maar zijn niet bepaald objectief. Een objectieve life coach kan u een spiegel voorhouden, want uw beste vriend wellicht niet durft of ziet. Ontdek ook wat u wilt in het leven, maar ook de blinde vlekken waardoor u er zelf een beter zicht op krijgt.

  Wanneer u met een life coach het gesprek aangaat, krijgt u in korte tijd nieuwe en diepgaande inzichten die u helpen uwe dromen en doelen te realiseren. Een life coach gaat u tenslotte niet vertellen wat u moet doen, maar zorgt ervoor dat u dat zelf ontdekt middels het gesprek. U invensteert hiermee niet alleen in uw coach, maar ook in uzelf. U zal uw denk- en levenswijze stap voor stap aanpassen en het beste in uzelf naar boven halen. Dat werpt altijd zijn vruchten af, of dit nu voor privé is of werk.