Bekijk hier het profiel van Life Coach Indra | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 160
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 160

Indra

4,8Ø (19 beoordelingen 5179 gesprekken )
Met mijn spirituele gave kan ik op U invoelen en antwoord geven op Uw levensvragen. Ik ben heldervoelend, helderziend medium, helderruikend en helderhorend. De spiritualiteit is al generaties aanwezig bij ons in de familie met als oorsprong India.

Tijdens een consult wil ik soms mee tekenen, waardoor ik via mijn tekening informatie krijg die ik aan U mag doorgeven wat op dat moment voor U van belang is, vaak neem ik hierdoor negatieve energie weg. Ik ben ook gespecialiseerd in Ayurveda, dat is de kennis van een lang en gelukkig leven. Het geheim van Ayurveda zit in het holistische principe en de kennis van onze eenheid met de natuur en haar wetmatigheden. Ayurveda wijst ons de weg naar een leven in balans, de basis voor een volmaakt welzijn en natuurlijke schoonheid. Volgens Ayurveda vinden we de sleutel tot het welbevinden in het inzicht in de drie Ayurvedische basis energieën Vata, Pitta en Kapha. Al onze fysieke, mentale en psychische eigenschappen geven uitdrukking aan een volkomen individuele combinatie van deze basiskrachten in onze persoonlijkheid.

Ik kan ook op een naam invoelen, magnetiseren, geef healing op afstand om blokkades en pijn weg te nemen. Droomuitleg en fotoanalyse. Werk het liefst met gerichte vragen.


Lees verder
 
Introductie video
Beoordeling A An
Beoordeling Indra 5,0

Heel duidelijk en direct. Heel bijzonder dat er soms zaken naar boven komen waar je niet...

Beoordeling Tina Casimir
Beoordeling Indra 5,0

Fijn gesprek, ze is heel duidelijk en weet precies wat er aan de hand is .

Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Indra 5,0

Indra, bedankt voor de healing van daarnet. Ik voel mij rustiger van binnen. Ik zal u...

 
Telefonisch consult?