Indra
Offline
 
 
 

Indra


Boxnr. 160
4,5Ø (29 beoordelingen 4.783 gesprekken )
Met mijn spirituele gave kan ik op U invoelen en antwoord geven op Uw levensvragen. Ik ben heldervoelend, helderziend medium, helderruikend en helderhorend. De spiritualiteit is al generaties aanwezig bij ons in de familie met als oorsprong India.

Tijdens een consult wil ik soms mee tekenen, waardoor ik via mijn tekening informatie krijg die ik aan U mag doorgeven wat op dat moment voor U van belang is, vaak neem ik hierdoor negatieve energie weg. Ik ben ook gespecialiseerd in Ayurveda, dat is de kennis van een lang en gelukkig leven. Het geheim van Ayurveda zit in het holistische principe en de kennis van onze eenheid met de natuur en haar wetmatigheden. Ayurveda wijst ons de weg naar een leven in balans, de basis voor een volmaakt welzijn en natuurlijke schoonheid. Volgens Ayurveda vinden we de sleutel tot het welbevinden in het inzicht in de drie Ayurvedische basis energieën Vata, Pitta en Kapha. Al onze fysieke, mentale en psychische eigenschappen geven uitdrukking aan een volkomen individuele combinatie van deze basiskrachten in onze persoonlijkheid.

Ik kan ook op een naam invoelen, magnetiseren, geef healing op afstand om blokkades en pijn weg te nemen. Droomuitleg en fotoanalyse. Werk het liefst met gerichte vragen.


Beoordeling Anoniem
Beoordeling Indra 5,0

Een fijn gesprek gehad met goede tips!

Beoordeling Anoniem
Beoordeling Indra 5,0

Heel lief en duidelijke

Beoordeling M. Hof
Beoordeling Indra 5,0

2 healings gekregen de afgelopen maand, zeer prettig gesprek gehad, weet beslist meer dan...

 
Andere diensten
Andere bekeken ook