Klik hier voor meer informatie over | Contact-Met-Overledenen
Coaches met deze expertise:

Contact met overledenen

Als iemand overlijdt, verlaat zijn ziel het aardse lichaam. Meestal zie je ook dat er iets weg is bij de overledene als het lichaam opgebaard ligt. De ziel blijft nog dicht bij het aardse lichaam en ook bij de nabestaanden. Contact met overledenen doet u soms erg goed. Zodra de begrafenis of crematie een feit is, wordt e ziel door engelen meegenomen naar Gene Zijde. Mensen en/of zielen die ziek zijn geweest, gaan eerst naar een soort rustoord om bij te komen van alle emoties. De ziel wordt door contact te hebben met overledenen dan opgeschoond als het ware. Zodra dit genezingsproces klaar is, gaan ze naar een van de sferen. Ze gaan dan aan de slag om verder te werken aan hun processen, net zoals hier op aarde de bedoeling is. Aan Gene Zijde zijn meer dan 7 sferen. Waar de ziel terecht komt, heeft te maken met de zielsontwikkeling. Als men nog heel veel lessen mag leren (vooral mensen die door zelfdoding om het leven zijn gekomen), start men op een lager niveau dan een ziel die op aarde al heel veel lessen geleerd heeft. Een ziel die in een lage sfeer verblijft, kan nooit zelf naar een hogere sfeer gaan om andere zielen/familieleden te bezoeken. Dit kan alleen omgekeerd. Ze mogen uiteraard wel nabestaanden op aarde bezoeken met begeleiding van hoger ontwikkelde zielen of engelen. Mensen die plotseling overlijden, worden goed begeleid om naar het licht te kunnen anders zouden ze “dolende zielen” kunnen worden. Wanneer onze coaches contact met overledenen zoeken, krijgt u hier inzicht in. U zult meer duidelijkheid ontvangen waar zij zich bevinden.


 

Informatie van overledenen

 

Overledenen weten vaak zelf in eerste instantie niet dat ze overleden zijn. Derhalve is die goede begeleiding nodig. Hoe krijgt een medium, contact met overledenen dierbaren? Een medium of helderziende zijn personen wiens zintuigen extreem gevoelig zijn. Een medium kan helderwetend, heldervoelend, helderziende, helderruikend of helderhorend zijn.

Transmediumschap wat is dat precies?

De informatie kan komen van de gidsen van het medium of van de overledene zelf. Coaches van Dit is mijn Toekomst die deze gave hebben zien (via het derde oog) beelden, horen boodschappen die doorgegeven worden door de gidsen of de overledene zelf en ruiken geuren (denk aan aftershave, bloemen of tabak die voor de overledene belangrijk waren). Als iemand tijdens zijn leven erg introvert is geweest, dan is diegene dat als ziel vaak ook nog en komt er eerst contact via de gidsen. Als ze dan gewend zijn aan een coach, dan beginnen ze meestal zelf te praten. Er komt altijd wel een aanwijzing die voor u bevestigt. Een ziel kan (na goedkeuring van het medium) het lichaam van het medium gebruiken om zich te manifesteren naar zijn dierbaren. De ziel neemt dan het lichaam geheel of gedeeltelijk over van het medium, maar dit gebeurt altijd onder begeleiding van gidsen en aartsengelen. Voor de nabestaanden kan dit een hele grote troost zijn want doordat ze bijvoorbeeld de hand van het medium vasthouden, voelen ze als het ware de hand of arm van hun overleden dierbare. Voor het medium voelt dat alsof er iemand in het lijf glipt en dan voelen handen of armen anders als men mensen vastpakt. Bekijk de coaches die contact met overledenen kunnen leggen en bel voor advies.

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.725 beoordelingen
283.337 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL