Daghoroscoop

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd. Hierin spelen o.a. je sterrenbeeld en de stand van de planeten ten opzichte van de zon een grote rol. Achter de interpretatie van horoscopen gaat een erg geavanceerde berekening schuil, die niet voor iedereen is weggelegd. 

 
21 maart t/m 20 april
RAM
Vergeet niet om prioriteiten te stellen. Ook de dingen die je minder leuk vindt moeten worden gedaan. Geniet in ieder geval maar van je energieboost en je vrolijke stemming. Het is altijd goed om normen en waarden aan te houden in je leven. Probeer je daar dan ook echt aan te houden, het zal je leven verrijken. Zo is het goed om dingen te delen, niet jaloers te zijn en niet egoistisch te zijn. Zo kun je natuurlijk nog veel meer dingen bedenken.
21 april t/m 21 mei
STIER
Voor je gemoedsrust en voor een beetje afleiding is het goed om iets met je handen te gaan doen, zoals klussen in huis. Er zijn vast nog wat taakjes die al lang op jou liggen te wachten. Het lijkt alsof je een nieuwe bron vol met energie hebt aangeboord. Bepaalde dingen waar je je eerst niet toe kon zetten vormen nu geen enkel probleem meer. Je vliegt in het rond en neemt allerlei taken op je.
22 mei t/m 21 juni
TWEELINGEN
Denk goed na bij de dingen die je wilt gaan zeggen. Anders loop je het risico dat het er heel wat anders uitpakt dan bedoeld. Dat wil jij natuurlijk niet riskeren! Iemand in je omgeving voelt zich erg eenzaam en jij zou daar verandering in kunnen brengen. Ga er even langs, of stuur een kaartje als hij of zij te ver weg woont. Een teken van leven is voor die ander in ieder geval zeer belangrijk.
22 juni t/m 23 juli
KREEFT
Jij vindt het fijn om zo nu en dan eens een teken van leven te krijgen van mensen van wie je houdt. Voor andere mensen werkt dat precies hetzelfde. Laat diegene weten dat je aan hem of haar denkt. Sta open voor een nieuwe liefde. Ook al heb je het op dat vlak helemaal gehad. Je partner heeft het best moeilijk, geef hem of haar wat extra aandacht. Ga iets doen met die plannen in je hoofd. Kijk rond op internet om te zien wat jouw mogelijkheden zijn.
24 juli t/m 23 augustus
LEEUW
Op werk- of studievlak bereik je een climax; projecten of onderdelen worden afgerond. Je zit nu precies tussen een eindfase en een nieuw begin in. Hierdoor krijg je weer tijd voor familie en vrienden. Plan iets leuks met hen om de verloren tijd in te halen. Je hebt het idee dat je niet mag zijn wie je bent. Je bent veel veranderd sinds vroeger en soms voel je je daar schuldig over. Had je niet gewoon moeten blijven zoals je was?
24 augustus t/m 23 september
MAAGD
Waarschijnlijk is het de beste maatstaf om te bekijken of je tevreden bent met de persoon die je nu bent. Je verandert niet voor niets, alles verandert. Ook dingen in de natuur veranderen of evolueren. Dan is het toch zo gek nog niet. Je toekomst houdt je flink bezig. Het is goed om idealen te hebben, maar maak daar dan wel concrete plannen bij. Je straalt iets positiefs uit waardoor iedereen graag in je buurt is en dat bevalt je wel. Onderweg gebeuren vandaag de leukste dingen.

Een persoonlijke horoscoop ontvangen?

Wat gaat 2018 voor u brengen? Benieuwd naar wat de astrologen van Dit is mijn Toekomst te vertellen hebben over aankomend jaar? Vraag hier uw persoonlijke jaarhoroscoop aan geschreven door onze huisastroloog Alida Amelsbeek.

 
 
 
24 september t/m 23 oktober
WEEGSCHAAL
Kijk uit met een medestudent of collega. Wanneer je met hem of haar een idee deelt, is de kans groot dat deze persoon met de eer gaat strijken. Prive wil je het veel te goed doen voor anderen. Dat is niet vol te houden; het begint je nu op te breken. Je vindt het fijn om andere mensen te helpen en je doet dat dan ook vaak. Je put daar veel energie uit, maar kijk uit. Als je alleen maar met anderen bezig bent, zou je jezelf kunnen vergeten. Wanneer dat gebeurt, raak je opgebrand.
24 oktober t/m 22 november
SCHORPIOEN
Geef af en toe even voorrang aan jezelf en je eigen behoeftes, dat is helemaal niet erg. Het wordt pas vervelend als je alleen maar aan jezelf zou denken. Jij weet dat dat niet het geval is. Je loopt al een hele tijd rond met opgekropte woede en frustraties. Die uiten zich ook in je gezondheid. Zoek een manier om om te gaan met die heftige emoties. Bewegen of sporten is een goede uitlaatklep. Omdat je niet lekker in je vel zit, kun je nogal bot overkomen.
23 november t/m 22 december
BOOGSCHUTTER
Vandaag wordt er flink met je geflirt. Leuk wanneer je nog single bent. Minder wanneer je vriend of vriendin het in de gaten heeft. Het is een prima tijd om een studie of een cursus te volgen. Je geheugen werkt prima en met concentreren heb je ook al geen problemen. Je twijfelt erover of jouw keuzes wel de juiste zijn geweest. Af en toe voel je je helemaal op je plek, maar soms ook totaal niet. Je krijgt het dan benauwd, omdat je je opgesloten voelt.
23 december t/m 20 januari
STEENBOK
Probeer het gevoel terug te halen dat je had op het moment van die ene keuze. Kun je daar nog steeds achter staan? Zo ja, houd dan nog eventjes vol. Zo nee, vraag je dan af hoe dat komt. Ben jij veranderd, of is de situatie veranderd? Je hebt veel behoefte aan romantiek. Wat jou betreft kan het niet klef genoeg. Dat is super als je een relatie hebt. Mocht je single zijn, niet getreurd; met jouw uitstraling heb je zo iemand versierd.
21 januari t/m 18 februari
WATERMAN
Op school of op je werk zit je in een drukke periode. Gelukkig krijg je hulp van mercurius. Je concentratie is optimaal, waardoor je veel werk kunt verzetten. In je relatie gaat het minder lekker, je weet niet goed wat je nog voelt. Je verzint allerlei dingen om te doen en daar heb je het ontzettend druk mee. Er blijft echter een ding liggen; datgene wat je eigenlijk móet doen. Alles wat je verzint, is alleen een excuus om niet aan de slag te gaan met die ene taak.
19 februari t/m 20 maart
VISSEN
Je ziet ongelooflijk tegen die ene klus op, maar het is de truc om er gewoon aan te beginnen. Als je eenmaal een start hebt gemaakt, zul je het hoogstwaarschijnlijk ook af kunnen maken. Soms word je een beetje tureluurs van een goede vriend of vriendin, of zelfs van je partner. Probeer het eens met een andere blik te bekijken, want hij of zij probeert jou alleen maar een goede dienst te bewijzen.