Daghoroscoop

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd. Hierin spelen o.a. je sterrenbeeld en de stand van de planeten ten opzichte van de zon een grote rol. Achter de interpretatie van horoscopen gaat een erg geavanceerde berekening schuil, die niet voor iedereen is weggelegd. 

 
RAM
21 maart t/m 20 april
RAM
Aan al die leuke plannen hangt ook een prijskaartje. Mogelijk zul je uit financiële overwegingen één of meerdere activiteiten moeten afblazen. Maar is dat werkelijk zo erg? Je kunt ook heel erg genieten van kostbare vrije tijd! Het zal moeilijk zijn om met beide benen op de grond te blijven als inspiratie en fantasie om voorrang strijden en kiezen uit meerdere opties vrijwel onmogelijk is. Stel projecten uit die concentratie en focus vereisen.
STIER
21 april t/m 21 mei
STIER
Vandaag geldt voor jou het motto: "Wie niet waagt, wie niet wint". Je weet nu dus precies wat jij moet gaan doen. Mensen kunnen vandaag ietwat agressief uit de hoek komen, maar waarschijnlijk proberen ze zichzelf alleen maar te beschermen. Vat onverwacht kritische opmerkingen niet persoonlijk op. Het is misschien lastig om niet meteen iets terug te zeggen, maar achteraf zul je er blij om zijn. Impulsiviteit helpt niet in die situatie.
TWEELINGEN
22 mei t/m 21 juni
TWEELINGEN
In het weekend kom je door veel sociale verplichtingen vaak niet toe aan de mensen die je écht graag wilt zien. Maak daarom gewoon doordeweeks wat meer leuke afspraken, zoals vanavond! Er kunnen vandaag wat verschuivingen binnen relaties plaats gaan vinden. De komende tijd is bedoeld om diepe, intieme gesprekken te voeren met de mensen van wie je houdt. Je verveelt je vandaag te pletter tijdens je dagelijkse ditjes en datjes. Spice it up!
KREEFT
22 juni t/m 23 juli
KREEFT
Het gaat goed met je inkomsten. Het meeste geld geef je uit aan reizen en trainingen. Je kunt ook veranderingen gaan verwachten op carrièregebied na al dat harde werk. Als de spanningen afnemen, komt jouw zelfvertrouwen weer terug. Je hebt vandaag met een gunstige invloed van de sterren te maken. En dat is ook goed nieuws voor je seks- en liefdesleven. Je geniet vandaag van alles wat het leven mooi maakt. Goed gezelschap, muziek of lekker eten.
LEEUW
24 juli t/m 23 augustus
LEEUW
Je weet ook wel dat je niet alles kunt kopen wat je ziet, laat je dan ook niet steeds verleiden door alle mooie reclames. Vandaag kan je leven een belangrijke wending nemen. Het rare is dat je daar ineens moeite mee hebt, hoezeer je deze verandering ook gewenst hebt. Je bent teleurgesteld in jezelf vandaag, omdat je niet voldoet aan jouw eigen ideaal beeld. Onzin! Dat beeld leg je jezelf op, niemand verwacht dit van jou behalve jij.
MAAGD
24 augustus t/m 23 september
MAAGD
Kijk vandaag eens wat objectiever en eerlijker naar je handelen. Er is namelijk stiekem tóch wat ruimte voor verbetering. Je hebt vandaag de behoefte om lekker lui te zijn. En vooral ook om lekker thuis te blijven. Uitjes zijn momenteel even niet aan jou besteed. Jij en je partner zijn het ergens grondig over oneens. Dit heeft waarschijnlijk met jullie financien te maken. Het is zaak om zo snel mogelijk de gulden middenweg te vinden.

Een persoonlijke horoscoop ontvangen?

Wat gaat 2021 voor u brengen? Benieuwd naar wat de astrologen van Dit is mijn Toekomst te vertellen hebben over aankomend jaar? Vraag hier uw persoonlijke jaarhoroscoop aan geschreven door onze huisastroloog Alida Amelsbeek.

 
 
 
WEEGSCHAAL
24 september t/m 23 oktober
WEEGSCHAAL
Hou vandaag niet te krampachtig vast aan je plannen en afspraken; het is de bedoeling om je zoveel mogelijk te laten meevoeren door wat er op je pad komt. De sterren brengen zó veel veranderingen en verschuivingen dat je onderweg wilt kunnen omschakelen. Maak je op voor een heerlijk romantische dag. Vandaag staat alles namelijk in het teken van je vrienden en geliefden. Probeer daarom vandaag zoveel mogelijk mensen te zien en samen tijd door te brengen.
SCHORPIOEN
24 oktober t/m 22 november
SCHORPIOEN
Je partner en jij zijn graag thuis, maar jouw partner is vooral druk. Er liggen klusjes te wachten en dat bevalt jou minder. Jij wilt liever tijd vrijmaken voor elkaar. Je bent de laatste tijd bijzonder creatief. Laat je niks in de weg leggen. Die creativiteit moet eruit, daar voel jij je goed bij en de mensen om je heen ook. Als die verliefdheid afneemt en je de ware persoon achter die roze wolk kunt zien, sta je weer met twee benen op de grond.
BOOGSCHUTTER
23 november t/m 22 december
BOOGSCHUTTER
Doe vandaag zeker geen dingen uit kwaadheid of om wraak te nemen. Je schaadt hiermee uiteindelijk vooral je eigen belang. Blijf naar de toekomst kijken en doe die dingen die je op lange termijn voordeel opleveren. Er staat vandaag niet zo veel in je agenda. Dat geeft je de gelegenheid om je op je hobby’s of andere favoriete bezigheden te storten. Ook je energielevel is in balans en dus kun je je sportieve hart ook eens flink ophalen.
STEENBOK
23 december t/m 20 januari
STEENBOK
Jij zult je agressie een beetje moeten temperen, anders leidt dat gegarandeerd tot allerlei ruzies. Dat past helemaal niet bij jou. Je zou je vandaag misschien wat misselijk kunnen voelen. Wellicht komt dat omdat je iets verkeerds gegeten of gedronken hebt. Het kan echter ook zijn dat je gestrest bent en dat bepaalde dingen je als het ware "de keel uithangen". Probeer tot de kern te komen. Je zult merken dat je je daarna veel beter voelt.
WATERMAN
21 januari t/m 18 februari
WATERMAN
Vandaag voel je jezelf vredig, en dat is een verademing na de problematische dagen die je achter de rug hebt. Je zou je zelfs af kunnen vragen of je jezelf wel zo op je gemak mag voelen en of er niet ergens een addertje onder het gras zit. Je bent vandaag volledig in je element. Of je nu thuis bent of ergens anders. Je zit goed in je vel en je hebt het naar je zin. Je bent in staat om te genieten en plezier te maken. Je hoeft je geen zorgen te maken.
VISSEN
19 februari t/m 20 maart
VISSEN
Let goed op je gezondheid. Je bent nu in staat ideeën overtuigend over te brengen en anderen te inspireren. Maak geen cynische grappen. Iemand kan je vandaag helemaal van je stuk brengen. Probeer je te bedenken of dat wel is wat je wilt en of je daar wel tijd voor hebt. Je krijgt vandaag eigenlijk de beste kansen, maar zelfs dan voelt het nog alsof je iets afschuwelijks moet doen. Doe het toch maar, later zul je inzien dat het de juiste beslissing was.