Daghoroscoop

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd. Hierin spelen o.a. je sterrenbeeld en de stand van de planeten ten opzichte van de zon een grote rol. Achter de interpretatie van horoscopen gaat een erg geavanceerde berekening schuil, die niet voor iedereen is weggelegd. 

 
RAM
21 maart t/m 20 april
RAM
Deelnemen aan een workshop kan stimulerend werken als je bereid bent jouw ervaringen met anderen te delen. Een nieuw project zal de gelegenheid bieden jouw talenten en vaardigheden te tonen. Het is belangrijk dat je de tranen die van binnen zitten laat gaan. Dat lucht op en zodra je alles los laat, zullen de spanningen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Grijp niet te snel naar wondermiddeltjes om je energievoorraad aan te vullen, slaap gewoon bij.
STIER
21 april t/m 21 mei
STIER
Jouw geliefde en jij hebben misschien over bepaalde dingen een compleet andere mening en misschien worden jullie het daar ook wel nooit over eens. Het is natuurlijk prima om je emoties te laten zien, maar soms kun je je nogal laten meeslepen. Dit wordt een heerlijk relaxed dagje. Er is voldoende tijd voor hobbys. Het kan zelfs een tikkeltje saai worden. Laat het niet zover komen en neem op tijd initiatieven.
TWEELINGEN
22 mei t/m 21 juni
TWEELINGEN
Je bent vandaag niet in de stemming voor avonturen en evenmin voor al of niet stoute uitdagingen en dat is ook niet nodig. Dat komt wel weer eens, maar nu even niet. Het is een dag om op krachten te komen. Een paar vriendschappen lopen al een tijd niet lekker. Maak er geen drama van als die nu eindigen. Je krijgt vandaag de mogelijkheid erg doelbewust te werken en je aangeboren leidinggevende en organisatorische talenten te laten zien.
KREEFT
22 juni t/m 23 juli
KREEFT
Je bent vandaag niet in een al te creatieve bui. Doe dus de dingen die je gewoonlijk ook doet, dan hoef je niet al te veel beroep te doen op je voorstellingsvermogen. Wat relaties en sociale contacten betreft, wordt dit een topdag. Reken op veel gezelligheid. Je relatie kent vandaag ook veel mooie momenten. Je organisatorische talenten komen boven op het moment dat je iets met andere mensen onderneemt.
LEEUW
24 juli t/m 23 augustus
LEEUW
Je bent vandaag in een nogal huiselijke bui. Je voelt de drang om de was te doen en misschien zelfs wel te strijken. Ook voel je de behoefte om iets te bakken, muffins of een taart. Nou, wat houdt je tegen? Veel werk is het niet en het kost ook niet zo veel. Je zit lekker in je vel, omdat je barst van het zelfvertrouwen. Financieel gaat het nu lekker en de kans op een meevaller is sterk aanwezig. Daarbij heb je niets te klagen over je relatie.
MAAGD
24 augustus t/m 23 september
MAAGD
Probeer vandaag wat meer orde in je leven te brengen. Het is nu zon rommeltje, dat je niet eens iets zou kunnen vinden. Hoe graag je dat ook zou willen. Dat is niet erg praktisch, vooral niet als je het ontzettend druk hebt. Dit wordt een boeiende en gezellige dag. Je zult niet veel alleen zijn. Ben je nog single, dan zal Cupido eindelijk eens raak schieten. De liefde zal vandaag hoogtij vieren.

Een persoonlijke horoscoop ontvangen?

Wat gaat 2020 voor u brengen? Benieuwd naar wat de astrologen van Dit is mijn Toekomst te vertellen hebben over aankomend jaar? Vraag hier uw persoonlijke jaarhoroscoop aan geschreven door onze huisastroloog Alida Amelsbeek.

 
 
 
WEEGSCHAAL
24 september t/m 23 oktober
WEEGSCHAAL
Een depressieve stemming kan zomaar toeslaan, zeker als je slecht hebt geslapen. Blijf vriendelijk als je partner je tracht op te vrolijken. Zeg geen negatieve dingen; je uitspraken zullen lang nadreunen. Uit geen beschuldigingen in het wilde weg. Sla alle twijfels en voorzichtigheid in de wind vandaag. Probeer de spontane, impulsieve kant van je karakter los te wrikken. Kun je je nog herinneren hoe spannend het kan zijn om te flirten met gevaar?
SCHORPIOEN
24 oktober t/m 22 november
SCHORPIOEN
Probeer in je vrije tijd iets spannends te ondernemen, zo kun je de drukte van alledag weer compenseren. Je voelt tijdens een gesprek snel aan als er bij een ander iets mis is. Neem even de tijd om te luisteren. Je hoeft niet eens advies te geven; vaak is het genoeg dat mensen hun gal even kunnen spuien en jij bent uitverkozen als toehoorder. Spring er niet meteen bovenop als je denkt dat iemand hulp nodig heeft. Een praatje doet vaak wonderen.
BOOGSCHUTTER
23 november t/m 22 december
BOOGSCHUTTER
Je kunt vandaag overmand worden door emoties over situaties die al lang geleden zijn gebeurd. Je was het al bijna vergeten en je bent zelf eigenlijk stomverbaasd dat zon oud akkefietje weer naar boven komt. Als je relatie in een vervelende knoop zit, sla deze dag dan over om er een eind aan te breien. Doe dat niet vandaag, tenslotte kan dat altijd nog. Natuurlijk is het zinvol om een goed gesprek te hebben over voorkomende problemen, maar doe dat later.
STEENBOK
23 december t/m 20 januari
STEENBOK
Je hebt natuurlijk een eigen mening en je zegt niet zomaar iets. Maar het kan wel zijn dat je te veel vasthoudt aan het bekende, waardoor je het verwijt naar de oren krijgt dat je niet open staat voor iets nieuws. Kom niet automatisch met een smoes aanzetten in de trant van het gaat toch prima zo, want daar gaat niemand voor. Geef een ander royaal de kans om te bewijzen dat zijn of haar invalshoek ook kan werken. En dan zijn jullie beiden blij.
WATERMAN
21 januari t/m 18 februari
WATERMAN
Jij bent altijd vrij rationeel en dat is een van de redenen dat je zelfs in de meest vreemde situaties rustig blijft. Op dit moment ben je echter vrij gevoelig voor de onuitgesproken signalen die anderen uitzenden. Het lijkt wel alsof je op een andere frequentie zit dan gewoonlijk, waardoor je gevoeliger bent. Probeer een beetje afstand te nemen en houd in de gaten dat dit speelt. Hoe flexibeler je je opstelt, des te leuker zul je het hebben.
VISSEN
19 februari t/m 20 maart
VISSEN
Je kunt betrokken raken bij mensen die zich bezighouden met zaken die jou ter harte gaan. Een heftig gesprek met je partner kan nog lang door je hoofd spoken. Als je het gevoel hebt iets verkeerds te hebben gezegd, zet dat dan direct recht. Het zou wel eens een moeizame dag kunnen worden. Probeer het aantal afwijkende verzoeken om dingen te doen tot een minimum te beperken. De kans op weigering is vandaag groter dan op toezeggingen. Houd je aan je dieet.