Daghoroscoop

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd. Hierin spelen o.a. je sterrenbeeld en de stand van de planeten ten opzichte van de zon een grote rol. Achter de interpretatie van horoscopen gaat een erg geavanceerde berekening schuil, die niet voor iedereen is weggelegd. 

 
RAM
21 maart t/m 20 april
RAM
Liefdesbanden kunnen meer tijd en aandacht vereisen. Probeer een eind te maken aan een ruzie binnen de familie door een bevredigend compromis te bedenken. Probeer op sociaal terrein wat selectiever te zijn. Kies voor kwaliteit. Jouw partner gaat steeds meer zijn of haar best doen om jou te pleasen. Schenk daar voldoende aandacht aan, om hem of haar niet te kwetsen. Laat ook je liefde stromen en zorg voor mooie momenten om samen te beleven.
STIER
21 april t/m 21 mei
STIER
Je bent een behoedzaam mens, dat graag de vrede bewaart. Toch komen er de laatste tijd meer revolutionaire ideeën bij je op. Je wilt gewoon de waarheid kunnen zeggen, ook al is dat soms lastig. Je gaat een nieuwe fase van je leven in. Een idealistische kijk op de liefde kan voor een ontgoocheling zorgen in de realiteit van het leven. Geniet van romantiek maar houd er rekening mee dat jouw geliefde ook maar een gewone sterveling is.
TWEELINGEN
22 mei t/m 21 juni
TWEELINGEN
Jouw tact is ver te zoeken vandaag. Het is dus belangrijk om goed na te denken voordat je je mond opendoet. Niets mis met eerlijkheid en directheid, maar het zou zonde zijn als je dingen zegt waar je later spijt van krijgt. Bovendien kunnen je woorden botter overkomen dan bedoeld. Je barst van de plannen en ideeën. Helaas wordt er roet in het eten gegooid. Je ervaart weerstand van buitenaf. Houd toch vol, want het komt heus wel weer goed!
KREEFT
22 juni t/m 23 juli
KREEFT
De stemming verandert van somber in niets is onmogelijk. Een vrolijke, humorvolle aanpak werkt vandaag het best. Kieper somberheid overboord. Mensen reageren beter op hoop en optimisme. Voor de beste resultaten laat je de worst-case-scenarios een dagje thuis. Er hangt een optimistische, creatieve sfeer in de lucht. Logisch dus dat je zo vrolijk bent. Doordat de sociale zone van jouw leven wordt gestimuleerd, is deze dag bedoeld om leuke dingen te doen.
LEEUW
24 juli t/m 23 augustus
LEEUW
Vandaag ben je in een heuse knoeibui. Je lijkt geen glas te kunnen drinken zonder de helft te verliezen en de vloer ligt vol met kruimels. Je schrijft onzorgvuldig en maakt behoorlijk wat tikfouten. Dit loopt parallel aan hoe je jezelf van binnen voelt. Jouw eerlijkheid wordt je niet altijd in dank afgenomen. Je vermoeden over de onbetrouwbaarheid van een vriend(in) blijkt terecht. Neem niet teveel risicos en denk goed na voordat je een beslissing neemt.
MAAGD
24 augustus t/m 23 september
MAAGD
Stress en andere onderhuidse spanningen kunnen zich op een lichamelijke manier uiten. Ga niet door tot je erbij neervalt, daar is niemand bij gebaat! Dat uitstelgedrag gaat je vandaag opbreken. Hoe later het wordt, hoe minder zin je zult krijgen in die karweitjes. Toch moeten ze allemaal gebeuren. Het kan thuis, maar ook op de werkvloer, even haperen. Misschien moet je taken eerlijker verdelen. Laat je in een jolige bui niet verleiden tot rare uitspraken.

Een persoonlijke horoscoop ontvangen?

Wat gaat 2023 voor u brengen? Benieuwd naar wat de astrologen van Dit is mijn Toekomst te vertellen hebben over aankomend jaar? Vraag hier uw persoonlijke jaarhoroscoop aan geschreven door onze huisastroloog Alida Amelsbeek.

 
 
 
WEEGSCHAAL
24 september t/m 23 oktober
WEEGSCHAAL
Je staat er in het leven heus niet alleen voor. Jij hebt altijd een soort innerlijke onrust in je. Je wilt er vanaf, maar het gemis zou een gat in jouw wezen slaan. Die onrust hoort namelijk bij jou. Maak het vandaag tot een belangrijk thema om meer te verdienen. Je creativiteit valt op in de massa en een geïnspireerd idee kan je helpen jouw inkomen op te krikken. Hoewel niet alles volgens plan verloopt, zul je aan het eind van de dag toch tevreden zijn.
SCHORPIOEN
24 oktober t/m 22 november
SCHORPIOEN
Gelukkig ben jij niet bijgelovig, want er kan vandaag een hoop pech op jouw pad komen. Neem de loop van de gebeurtenissen zoveel mogelijk in eigen hand, dan houd jij de controle. Een belastingaanslag of verzekeringspremie kan je de stuipen op het lijf jagen. Om jouw partner aan zijn of haar trekken te laten komen, is er vandaag een stevige dosis romantiek noodzakelijk. Probeer je af te stemmen op je partner, zodat jullie nader tot elkaar komen.
BOOGSCHUTTER
23 november t/m 22 december
BOOGSCHUTTER
Op je werk ben je vandaag vindingrijk en alert. Daardoor krijg je veel werk gedaan in een korte tijd. Dat is mooi, want zo heb je tijd om je energietekort aan te pakken. Kijk vandaag eens goed naar alle afspraken die voor deze week in je agenda genoteerd staan. Je kunt ze niet allemaal nakomen. Welke ga je schrappen? Telefoontjes, smsjes en e-mailtjes kunnen misverstanden opleveren. Als je de ander iets belangrijks te melden hebt, doe het dan persoonlijk.
STEENBOK
23 december t/m 20 januari
STEENBOK
Je gedachten keren vandaag regelmatig terug naar een persoon die ooit erg belangrijk voor je was. Je haalt herinneringen op en je voelt je nostalgisch. Als het om een ex-geliefde gaat, houd dan op met idealiseren. Jullie zijn niet voor niets eens uit elkaar gegaan! In theorie klopt het met dat plan allemaal fantastisch, maar het is zeer de vraag hoe dit in de praktijk gaat uitpakken. Er is maar één manier om daarachter te komen: je moet flink aan de slag!
WATERMAN
21 januari t/m 18 februari
WATERMAN
Je hebt het gevoel dat je met lege handen staat, maar daarin vergis je je ontzettend. Uit de as van die mislukte onderneming verrijst een prachtig nieuw idee! En dat moet toch wel heerlijk voelen. Zin of geen zin, er wordt vandaag niets minder dan volledige toewijding van je verwacht. Zet je beste beentje voor als je de mensen om je heen niet wilt teleurstellen. Iemand breekt vandaag een belofte en dat steekt. Het is begrijpelijk dat je boos bent.
VISSEN
19 februari t/m 20 maart
VISSEN
Als je vandaag een compromis kunt sluiten, doe dat dan alleen op jouw voorwaarden. Je staat sterker dan je tegenstander, de ander maakt niet voor niets een knieval. Je kunt een dierbare die je helaas is ontvallen vandaag plotseling weer ontzettend missen. Probeer zijn of haar levensvisie vandaag met overtuiging uit te dragen! Neem het heft in eigen hand en ga hard aan de slag met je projecten. Doe je dat niet, dan krijg je met je baas te maken.