Daghoroscoop

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd. Hierin spelen o.a. je sterrenbeeld en de stand van de planeten ten opzichte van de zon een grote rol. Achter de interpretatie van horoscopen gaat een erg geavanceerde berekening schuil, die niet voor iedereen is weggelegd. 

 
21 maart t/m 20 april
RAM
Jouw fantasie maakt overuren en is je sterkste troef als je aan een creatief project werkt. Let op details zonder het zicht te verliezen op het geheel. Onderzoek naar jouw stamboom kan nuttige en intrigerende feiten aan het licht brengen. Je zou vandaag kunnen zien dat het goed organiseren van dingen soms in een heel kleine aanpassing kan zitten, of gewoon in de aanschaf van zaken als klappers, dozen en een kast. Je bent minder overheersend dan anders.
21 april t/m 21 mei
STIER
Venus zorgt ervoor dat je graag en gemakkelijk samenwerkt. Het is ook een gunstige dag om meningsverschillen en ruzies uit de wereld te helpen. Je valt graag op en blijft toch helemaal jezelf. Je zit gewoon lekker in je vel. Je zult vandaag vooral geduld en discipline nodig hebben. Geef gedachten een concrete vorm, dan kun je bereiken wat je wilt. Plan zorgvuldig. Dichters, liedjesschrijvers en auteurs zijn geinspireerd; de woorden vloeien uit hun pen.
22 mei t/m 21 juni
TWEELINGEN
Het is belangrijk om vandaag te zorgen voor evenwicht in jouw leven. Zowel in de liefde en de vriendschap als in jouw lichamelijke gesteldheid. Zorg er dus voor dat je gezonde voeding tot je neemt en dat je je omringt met mensen bij wie jij je op je gemak voelt. Je leert niet alleen van je fouten, maar ook van de dingen die je met succes weet te volbrengen. Wuif het dus niet zomaar weg en geef jezelf eens een schouderklopje.
22 juni t/m 23 juli
KREEFT
Maak de zaken waar je mee bezig bent af en kom je beloftes na, voordat je weer nieuwe dingen afspreekt. Je ziet straks door de bomen het bos niet meer, want je komt om in al je verschillende verplichtingen. Maak van je hart zeker geen moordkuil. Opgekropte gevoelens komen dikwijls als lichamelijke klachten tot uiting en dan ben je nog verder van huis. Zoek een gezonde uitlaatklep.
24 juli t/m 23 augustus
LEEUW
Blijf vandaag opgewekt, ook al zit iemand je dwars. Dat zou een collega kunnen zijn, maar ook jouw partner. Je hebt het gevoel dat je niet de kans krijgt om jezelf te zijn en je eigen dingen te doen. Het liefst wil je alles doen, maar dat kan nou eenmaal niet altijd. Je zult keuzes moeten maken. Niet alleen nu, maar ook de rest van je leven. Soms moet je gewoon een pad inslaan, in plaats van op de kruising blijven staan.
24 augustus t/m 23 september
MAAGD
Je hebt een positieve instelling en daar zul je vandaag veel profijt van hebben. Je krijgt iets voor elkaar waarvan je eigenlijk niet geloofde dat het je zou lukken. Je mag gerust genieten van dit kleine, of grote, succes. Je zou er versteld van kunnen staan wat je met een beetje enthousiasme al kunt bereiken. Hoe je iets brengt is dus blijkbaar net zo belangrijk als de inhoudelijke boodschap.

Een persoonlijke horoscoop ontvangen?

Wat gaat 2018 voor u brengen? Benieuwd naar wat de astrologen van Dit is mijn Toekomst te vertellen hebben over aankomend jaar? Vraag hier uw persoonlijke jaarhoroscoop aan geschreven door onze huisastroloog Alida Amelsbeek.

 
 
 
24 september t/m 23 oktober
WEEGSCHAAL
Vandaag spelen relaties en interactie met anderen een grote rol. Je krijgt hier inspiratie van die je nodig hebt om te bereiken wat jij voor ogen hebt. Jij wordt zelf enthousiast en daar steek je de mensen om jou heen mee aan. Vergeet niet om prioriteiten te stellen. Ook de dingen die je minder leuk vindt moeten worden gedaan. Geniet in ieder geval maar van je energieboost en je vrolijke stemming.
24 oktober t/m 22 november
SCHORPIOEN
Het is altijd goed om normen en waarden aan te houden in je leven. Probeer je daar dan ook echt aan te houden, het zal je leven verrijken. Zo is het goed om dingen te delen, niet jaloers te zijn en niet egoistisch te zijn. Zo kun je natuurlijk nog veel meer dingen bedenken. Wanneer je teveel van je eigen ruimte weggeeft, kun je het gevoel hebben dat je jezelf verliest. Dat is uiteraard totaal niet wenselijk. Houd vast aan jouw wensen, gevoelens en principes.
23 november t/m 22 december
BOOGSCHUTTER
Wanneer jij jouw charmes gebruikt, zul je geen enkele moeite hebben om met anderen in gesprek te komen. Dit kan handig uitpakken voor de uitbreiding van jouw netwerk. Probeer hier dan ook eens nuttig gebruik van te maken. Voor je gemoedsrust en voor een beetje afleiding is het goed om iets met je handen te gaan doen, zoals klussen in huis. Er zijn vast nog wat taakjes die al lang op jou liggen te wachten.
23 december t/m 20 januari
STEENBOK
Het lijkt alsof je een nieuwe bron vol met energie hebt aangeboord. Bepaalde dingen waar je je eerst niet toe kon zetten vormen nu geen enkel probleem meer. Je vliegt in het rond en neemt allerlei taken op je. Je krijgt de kans om snel geld te verdienen, maar probeer toch te gaan voor plannen met financiele zekerheid op de lange termijn. Werk daartoe een strategie uit en zoek er mensen bij die verstand van zaken hebben.
21 januari t/m 18 februari
WATERMAN
Het moet vandaag haast wel een bijzonder plezierige dag worden. Anderen willen je graag ergens mee helpen, misschien zelfs zonder dat jij daarom vraagt. Dat overkomt je eigenlijk nooit, geniet er dus maar even van. Denk goed na bij de dingen die je wilt gaan zeggen. Anders loop je het risico dat het er heel wat anders uitkomt dan bedoeld. Dat wil jij natuurlijk niet riskeren!
19 februari t/m 20 maart
VISSEN
Iemand in je omgeving voelt zich erg eenzaam en jij zou daar verandering in kunnen brengen. Ga er even langs, of stuur een kaartje als hij of zij te ver weg woont. Een teken van leven is voor die ander in ieder geval zeer belangrijk. Je kent genoeg mensen, maar je durft ze nooit eens ergens om te vragen. Toch vragen mensen wel vaak zat wat van jou. Jij vindt dat toch ook niet vreemd? Je weet dat iemand je nodig heeft en dan help je graag. Zo werkt dat andersom meestal ook.