Daghoroscoop

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd. Hierin spelen o.a. je sterrenbeeld en de stand van de planeten ten opzichte van de zon een grote rol. Achter de interpretatie van horoscopen gaat een erg geavanceerde berekening schuil, die niet voor iedereen is weggelegd. 

 
RAM
21 maart t/m 20 april
RAM
Je bent doorgaans eigenwijs, onafhankelijk en weinig bereid bevelen van anderen te accepteren. Als dat een probleem is op je werk is het tijd om naar aan andere baan uit te kijken. Laat je niet in een ongelukkige positie manoeuvreren. Je kunt je vandaag ook eens even van je vreemdste kant laten zien. Houd je daarbij vooral niet in. Deze dag is bedoeld om jouw fantastische, unieke kijk op het leven te vieren. Weinig mensen zijn zo origineel als jij.
STIER
21 april t/m 21 mei
STIER
Je vindt het lastig om voor jezelf op te komen. Je hebt te maken met iemand die verbaal heel sterk is en daar kun jij voor je gevoel niet tegenop. Toch is het belangrijk dat je het probeert. Laat weten dat je het er niet mee eens bent. Een onverwacht aanbod zal heel wat te denken geven. Bespreek het met je gezin of je partner. Iedere belangrijke stap kan een project in gevaar brengen waarin je op dit moment geïnteresseerd bent. Pas dus op je tellen!
TWEELINGEN
22 mei t/m 21 juni
TWEELINGEN
Je zit lekker in je vel en goed nieuws stelt je gerust. Wat je in het openbaar moet doen verloopt vlot. Probeer minder geld uit te geven als je krap zit, anders moet je langer doorgaan met iets waarmee je wilt stoppen. Je wilt de dagelijkse routine doorbreken, bijvoorbeeld door spontaan af te spreken met een vriend of vriendin. Geef hier vooral aan toe als er tijd en mogelijkheid voor is. Vrienden dragen vandaag goede ideeën aan.
KREEFT
22 juni t/m 23 juli
KREEFT
Er gaat een nieuwe wereld voor je open door een cursus. Dat stemt je tevreden. Je wilt graag meer weten en meer begrijpen. De contacten die je legt zijn gezellig, maar ook zinvol. Je bouwt een netwerk op dat je later van pas kan komen. Ga vanavond een intiem gesprek met jouw partner of een goede vriend(in) niet uit de weg; zet de tv uit, leg je boek neer en bespreek de zaken die jullie allebei bezighouden. Je leert vandaag nieuwe collegas kennen.
LEEUW
24 juli t/m 23 augustus
LEEUW
Door elk risico te mijden loop je juist de kans om iets kostbaars kwijt te raken. Haal diep adem, neem een flinke aanloop en waag die sprong in het diepe. Je gaat je eigen weg en dat levert je tot nu toe heel veel voldoening op. Jouw collegas en jij zullen elkaar niet opjagen, want jullie begrijpen elkaars positie en behoeften. Voor jou is rustig aan en een beetje leuk samenwerken eigenlijk al wel voldoende. Dat mag je gerust laten weten.
MAAGD
24 augustus t/m 23 september
MAAGD
Je barst op dit moment van de energie en je hebt ook allerlei ideeën waardoor je je werk beter kunt doen. Stop vandaag niet met werken omdat het toevallig al vijf uur is. Ga ervoor, dan kun je meteen iets met die goede ideeën doen! Maak vandaag gebruik van een rustig moment om je voor te bereiden op een speech die je binnenkort moet houden. Concentreer je op persoonlijke zaken. Sta niet toe dat emoties jouw gezonde oordeel vertroebelen.

Een persoonlijke horoscoop ontvangen?

Wat gaat 2021 voor u brengen? Benieuwd naar wat de astrologen van Dit is mijn Toekomst te vertellen hebben over aankomend jaar? Vraag hier uw persoonlijke jaarhoroscoop aan geschreven door onze huisastroloog Alida Amelsbeek.

 
 
 
WEEGSCHAAL
24 september t/m 23 oktober
WEEGSCHAAL
Het is verstandiger om gewoon aan de slag te gaan met datgene wat je tegenhoudt. Je voelt je extra intuïtief en zelfs een beetje helderziend misschien. Niet schrikken als je de toekomst voorbij ziet komen. Positieve vooruitzichten op korte termijn stemmen je vrolijk. Dit is het juiste moment om je te buigen over die uitdaging. Had je eerder het idee dat je tegen de stroom in aan het zwemmen was? Dan krijg je nu de kans om dingen voor elkaar te krijgen.
SCHORPIOEN
24 oktober t/m 22 november
SCHORPIOEN
In de wandelgangen valt veel nieuws op te vangen, maar het meeste is onzin. Met één tip kun je echter wel je voordeel doen. Wat weet je alles toch weer ingewikkeld te maken. Deze opgave is minder lastig dan je denkt, dus probeer simpel te denken. Je staat op het punt om een stap te stijgen op de carrièreladder. Zon stap zal aanzien met zich meebrengen en automatisch wordt aangenomen dat je toehapt, maar heeft iemand het je wel gevraagd?
BOOGSCHUTTER
23 november t/m 22 december
BOOGSCHUTTER
Op zakelijk gebied loop je vandaag onverwacht de nodige averij op. Zet een directe koers uit richting de dichtstbijzijnde veilige haven, want je maakt snel water. Neem nog eens contact op met die persoon met veel relativeringsvermogen. Ga methodisch te werk, als je om welke reden dan ook vanochtend te laat bent gestart. Door iemands extreme uitspraken kunnen geruchten op gang komen die kant noch wal raken. Probeer tot de kern door te dringen.
STEENBOK
23 december t/m 20 januari
STEENBOK
Je krijgt op je werk de kans om hogerop te komen, maar je zult je daarvoor wel wat assertiever moeten opstellen. Kinderen hebben vandaag extra warmte en troost nodig. Laat de kleine ergernissen dus even voor wat ze zijn. De kans op een mooi compromis is op dit moment levensgroot. Je hebt een zware periode achter de rug, dus het is de hoogste tijd om te ontspannen. Bel eens een rondje langs je vrienden om te zien wie er zin heeft in iets leuks.
WATERMAN
21 januari t/m 18 februari
WATERMAN
In een zaak die je al langere tijd bezighoudt kan schot komen, al haal je er misschien minder uit dan je eigenlijk zou willen. Wees tevreden met wat je krijgt en laat je leiden door gezond verstand. Een snel besluit kan onplezierige gevolgen hebben; een ongeluk zit in een klein hoekje. Een financiële situatie lijkt riskant maar is de moeite waard. Er lijkt sprake van een financieel probleem. Als je te veel hebt uitgegeven, betreur je dat nu.
VISSEN
19 februari t/m 20 maart
VISSEN
Het weekend duurde je weer veel te kort en je begint moe aan deze maandag. Probeer ook doordeweeks af en toe iets gezelligs te doen. Daar krijg je energie van! Je krijgt gelukkig wel wat meer voldoening over je werk. Je ideeën worden eindelijk goed ontvangen en klanten zijn tevreden. Overweeg met de extra inkomsten die je genereert een schuld af te betalen. Een samenzijn kan tot het besluit leiden met vrienden of familie met vakantie te gaan.