Daghoroscoop

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd. Hierin spelen o.a. je sterrenbeeld en de stand van de planeten ten opzichte van de zon een grote rol. Achter de interpretatie van horoscopen gaat een erg geavanceerde berekening schuil, die niet voor iedereen is weggelegd. 

 
RAM
21 maart t/m 20 april
RAM
Je zit lekker in je vel en dat valt in goede aarde bij mensen van het andere geslacht. Zij willen graag in de omgeving zijn van iemand die zo straalt. Maak gebruik van deze fijne stemming. Wees extra oplettend als je je dit weekend op onbekend terrein begeeft. Doe dit niet alleen, je hebt iemand nodig om je in toom te houden. Verzin iets geks voor een dierbare, ook al is hij of zij niet jarig. Het zijn de kleine dingen die het m doen, toch?
STIER
21 april t/m 21 mei
STIER
Pas op dat je niet bezig bent met een uitputtingsslag. Je hebt het op het moment naar je zin, maar vroeg of laat zal het zijn tol eisen. Je wilt te veel. Harmonische uurtjes met zn tweeën, dat is precies wat je relatie nodig heeft. Je bent vandaag erg afwezig en dat wordt je een beetje kwalijk genomen door de mensen in je directe omgeving. Zeg eens, waar zit jij eigenlijk met je gedachten? Onbewuste processen komen in een stroomversnelling terecht.
TWEELINGEN
22 mei t/m 21 juni
TWEELINGEN
Dit weekend kan een aantal zaken leiden tot emotionele instabiliteit. Rust en regelmaat zijn de komende tijd geboden. Je begint echt schoon genoeg te krijgen van het eeuwige commentaar van die mannelijke persoon in jou directe nabijheid. Vraag eens of de ander ook een cónstructieve bijdrage kan leveren! Je wilt je eisen opschroeven, maar bent bang voor de reactie van de ander. Als je niet tevreden bent met deze situatie zul je echt íéts moeten doen.
KREEFT
22 juni t/m 23 juli
KREEFT
Dit weekend zit helemaal vol leuke aktiviteiten, interessante gesprekken en bijzondere uitdagingen. Alles wat je hoeft te doen, is er zoveel mogelijk van genieten. Je mond valt open bij het horen van die valse belediging, maar je weet zo snel geen passend antwoord te verzinnen. Maak je verontwaardiging op een andere manier duidelijk. Stel je vindingrijk en spontaan op als de dagelijkse routine te veel een sleur voor je wordt.
LEEUW
24 juli t/m 23 augustus
LEEUW
Daden spreken doorgaans duidelijker taal dan woorden, maar vandaag moet je toch echt goed oppassen wat je zegt. Je kunt een flinke flater slaan als je niet nadenkt. Hoe verleidelijk het ook is om heftig te reageren, het is verstandiger om zoveel mogelijk je mond te houden. Zo voorkom je dat je dingen zegt waar je later spijt van krijgt. Je wordt vandaag alle kanten op getrokken, vooral op relatiegebied. Houd je gedeisd totdat de storm is overgewaaid.
MAAGD
24 augustus t/m 23 september
MAAGD
Je geduld wordt vandaag zwaar op de proef gesteld, vooral op relatiegebied. Normaal gesproken ben jij niet zo snel op de kast te jagen, maar nu wordt het je toch wel heel lastig gemaakt om rustig te blijven. Probeer toch voet bij stuk te houden. Beteugel je neiging op iemand te fitten. Want eigenlijk meen je helemaal niet wat je zou gaan zeggen. Geloof niet alles wat je hoort, er zit veel grootspraak bij. Impulsieve aankopen schieten naast de roos.

Een persoonlijke horoscoop ontvangen?

Wat gaat 2021 voor u brengen? Benieuwd naar wat de astrologen van Dit is mijn Toekomst te vertellen hebben over aankomend jaar? Vraag hier uw persoonlijke jaarhoroscoop aan geschreven door onze huisastroloog Alida Amelsbeek.

 
 
 
WEEGSCHAAL
24 september t/m 23 oktober
WEEGSCHAAL
De communicatie met de mensen om je heen verloopt heerlijk gesmeerd, zeker nu zij ook in een harmonieuze stemming zijn. In iedere situatie weet je moeiteloos de meest perfecte woorden en zinnen te vinden. Fijn! Nieuwe deuren kunnen dit weekend voor je opengaan; sluit ze niet zonder uit te zoeken wat zich erachter bevindt. Laat je inspireren, want je bent aan een nieuwe uitdaging toe. Een nieuwe liefde wacht op je als je daar aan toe geeft.
SCHORPIOEN
24 oktober t/m 22 november
SCHORPIOEN
Van nature ben je graag onder de mensen, maar op het moment wil je veel liever alleen zijn. Geef dit even door aan de mensen om je heen. Dan weten zij waar ze aan toe zijn en kunnen ze er rekening mee houden. En dan heb jij lekker je rust. De wisselwerking tussen jou en iemand met wie jij gewoonlijk samenwerkt gaat fantastische resultaten opleveren. Dit moeten jullie samen absoluut vieren en maandag meenemen de werkvloer op.
BOOGSCHUTTER
23 november t/m 22 december
BOOGSCHUTTER
Wat laat je je dit weekend toch weer makkelijk voor andermans karretje spannen. Zul je volgende keer twee keer nadenken voordat je ‘ja’ zegt tegen die gehaaide persoon? Je hebt een aanvaring met een familielid. Jouw recht-door-zee-mentaliteit wordt niet altijd evenzeer gewaardeerd. Jij kunt helemaal niets aan die ene situatie doen, maar toch word je uitgeroepen tot de zondebok. Wees gerust, de mensen die jou goed kennen weten precies hoe het zit.
STEENBOK
23 december t/m 20 januari
STEENBOK
Je voelt je heel zeker over jezelf, ondanks eventuele obstakels. Het lijkt soms alsof het leven je van de sokken probeert te rijden, maar jij houdt moeiteloos voet bij stuk. Dat is een prima eigenschap. Het wordt een veeleisende dag als je onverwacht nieuws ontvangt met betrekking tot een zakelijke deal waarvan je dacht dat deze allang geregeld was. Laat je meevoeren op de golven, jezelf opwinden heeft geen zin. Zorg voor een ontspannen avond!
WATERMAN
21 januari t/m 18 februari
WATERMAN
Die aanhoudende futloosheid van de afgelopen tijd kan erop wijzen dat je iets onder de leden hebt. Probeer erger te voorkomen door de komende dagen aan je weerstand te werken. Trek je niet terug uit iets wat anderen voor onmogelijk houden. Wat nooit eerder is gedaan hoeft natuurlijk niet onuitvoerbaar te zijn. Je kunt verbazingwekkend scoren met een slimme aanpak. Geslepenheid is soms een deugd. En jij kunt behoorlijk gewiekst zijn.
VISSEN
19 februari t/m 20 maart
VISSEN
Tijdens een gesprek met een familielid kom je mogelijk iets nieuws over jezelf te weten. Waarom betrek je die ene terloopse opmerking zo op jezelf? Heb je misschien last van je geweten? Het is je vandaag niet helemaal duidelijk wat mensen van je willen. Belangrijker nog: zelf weet je het ook niet helemaal. Alles wat van buitenaf lijkt te komen, vindt zijn oorsprong in je eigen onderbewuste. Voel je je afgewezen? Bedenk dan wat dat met jou te maken heeft.