Daghoroscoop

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd. Hierin spelen o.a. je sterrenbeeld en de stand van de planeten ten opzichte van de zon een grote rol. Achter de interpretatie van horoscopen gaat een erg geavanceerde berekening schuil, die niet voor iedereen is weggelegd. 

 
21 maart t/m 20 april
RAM
Zonder dat je er iets voor doet, krijg je telkens maar alle aandacht, waardoor het lastig wordt in de schaduw te blijven. En laat dat nou een plekje zijn waar jij je meestal heel erg prettig voelt. Wat je hebt veroorzaakt, moet je ook zelf oplossen. Anderen hoeven daar niet voor op te draaien. Het lijkt wel of iedereen je tegenwerkt bij alles wat je onderneemt. Dat lijkt misschien zo voor je, maar daar is waarschijnlijk niets van waar.
21 april t/m 21 mei
STIER
Je wist niet dat je zo vrolijk en opgewekt kon zijn. Je doet wat nieuwe contacten op, dus probeer open te staan voor nieuwe vriendschappen. Die kunnen toch zeker geen kwaad? Loop niet weg voor de consequenties van je eigen handelen. Je bent heerlijk origineel in je liefdesverklaringen. Je bent ook stapelgek op deze persoon. Je brengt zijn of haar hart op hol. Wanneer je van plan bent om iets te starten, doe het dan nu. Je wilt een bepaald persoon, en door je vastberadenheid krijg je hem of haar nog ook.
22 mei t/m 21 juni
TWEELINGEN
Je kunt vandaag in een andere gemoedstoestand terecht komen en weer wat richting krijgen. Iemand verrast je ergens mee waar je nooit op had durven hopen. Er hangt een gezellig samenzijn met vrienden in de lucht, waarbij jongere mensen een grote rol spelen. Je hebt het gevoel dat je afgezonderd raakt van de buitenwereld. Geloof het of niet; een telefoontje kan dat omgooien. Je komt in contact met mensen die je op sleeptouw nemen. Voor je het weet is je kennissenkring helemaal vernieuwd.
22 juni t/m 23 juli
KREEFT
Het is ontzettend moeilijk om op dit moment uit deze negatieve spiraal te komen. Blijf de dingen doen die je gewoonlijk doet en maak geen impulsieve beslissingen. Het is oke om je diepste gevoelens te tonen. Je laat vandaag het afgelopen jaar rustig de revue passeren. Dat zet je aan het denken. Heb je de doelen bereikt die jij jezelf hebt gesteld? Langzaam maar zeker richt je je blik op de toekomst. Maak voor jezelf een nieuwe planning.
24 juli t/m 23 augustus
LEEUW
Je agenda staat bomvol afspraken, vergaderingen en feestjes. Een ander zou er stapelgek van worden, maar jij niet. Als sociaal wonder geniet je er immens van. Je gaat voor exclusieve kleding en sterrenrestaurants. Helaas weet jouw saldo je niet bij te benen. Zoek op tijd goedkope alternatieven. In je relatie neem je geen blad voor de mond. Jouw partner is daar niet van gecharmeerd.
24 augustus t/m 23 september
MAAGD
Het zal je verbazen dat de mensen graag luisteren naar je ware aard. Er is bovendien een persoon in het bijzonder die het maar al te graag wil horen. Je levensstijl is allesbehalve sober. Ga gewoon voor je plannen, wat anderen ook zeggen. Laat ze maar praten. Jij weet wat je wilt en zet dat dus ook door. Vaak zijn mensen gewoon jaloers en willen ze je gewoon van de wijs brengen. Je partner voelt zich een beetje verwaarloosd. En terecht: je hebt weinig tijd voor hem of haar.

Een persoonlijke horoscoop ontvangen?

Wat gaat 2018 voor u brengen? Benieuwd naar wat de astrologen van Dit is mijn Toekomst te vertellen hebben over aankomend jaar? Vraag hier uw persoonlijke jaarhoroscoop aan geschreven door onze huisastroloog Alida Amelsbeek.

 
 
 
24 september t/m 23 oktober
WEEGSCHAAL
Je kunt niet alles tegen iedereen vertellen. Gelukkig weet je zelf wel wie je kunt vertrouwen. Probeer het dan ook echt bij die mensen te houden, hoe graag je sommige dingen ook aan de hele wereld wilt verkondigen. Soms is het verstandiger om gewoon je mond te houden. Wanneer je iemand iets beloofd hebt, moet je het ook nakomen. Dat zou je zelf ook wel zo fijn vinden. Belofte maakt immers schuld. Wanneer iemand een relativerende opmerking maakt, zou je die ter harte kunnen nemen.
24 oktober t/m 22 november
SCHORPIOEN
Jij hebt altijd zo je ups en je downs. Je weet dat je altijd weer goed uit zon nare periode komt, dus probeer jezelf niet zo te verliezen in het vervelende gevoel dat je hebt. Je geldzaakjes heb je prima voor elkaar. Daardoor kun je je nu wel wat luxe permitteren. Het is zo ontzettend onbevredigend om alle dingen altijd maar over je heen te laten komen. Je zult je een stuk beter voelen wanneer je het opneemt voor je eigen gelijk. Of je nou wint of niet.
23 november t/m 22 december
BOOGSCHUTTER
Je hebt het idee dat je altijd tegen allerlei instanties moet vechten en het is niet eerlijk. Het voelt bedreigend wanneer je zon groot orgaan tegenover je hebt. Probeer toch door te zetten, wanneer je weet dat je gelijk hebt. Neem eens een dagje voor jezelf en slaap lekker uit. Verwen jezelf en duik ook weer vroeg onder de wol. Je zult zien dat je je ineens een ander mens voelt.
23 december t/m 20 januari
STEENBOK
Je bent nogal gebiologeerd door dingen die met gezondheid en dieten te maken hebben. Dat is hartstikke goed, zolang je er natuurlijk niet in doorslaat. Het is een mooi moment om stil te staan bij je gewoontes en de slechte er meteen uit te gooien. Jouw relatie maakt je stapelgek! De dadendrang van je partner slaat over op jou. Hij of zij schopt je hele schema in de war. Gelukkig heb jij wel voldoende zelfdiscipline om je gestelde doelen te realiseren. Toch mag je ook best eens ontspannen met familie of vrienden.
21 januari t/m 18 februari
WATERMAN
Probeer jezelf op te vrolijken door dingen te doen die je altijd leuk hebt gevonden. Luister een cd van je favoriete band, of kijk die ene mooie film nog een keer. Misschien krijg je het gevoel weer terug dat daarbij hoorde. Laat je gevoelens spreken en wees eerlijk. Je zou bekende zaken nu eens op een heel andere manier aan kunnen gaan pakken. Niet alleen verfrissend voor jezelf, maar ook vooral verrassend voor de mensen om je heen.
19 februari t/m 20 maart
VISSEN
Hoewel je normaal gesproken wel zou kunnen ontploffen, zie je nu hoe irrationeel je bezig bent. Het is fijn wanneer iemand je even met beide benen op de grond zet. Je kunt nogal met je hoofd in de wolken zitten. Je helpt een vriend of vriendin geweldig uit de brand. Je maakt je nogal zorgen over die ene kwestie. Je gedachten worden er de hele dag door beinvloedt. Wees gerust, het zal uiteindelijk een stuk minder vervelend uitpakken dan jij denkt.