Daghoroscoop

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd. Hierin spelen o.a. je sterrenbeeld en de stand van de planeten ten opzichte van de zon een grote rol. Achter de interpretatie van horoscopen gaat een erg geavanceerde berekening schuil, die niet voor iedereen is weggelegd. 

 
21 maart t/m 20 april
RAM
Misschien heb je je huis te vol ingericht zou je eens wat meubels de deur uit kunnen doen. Maar het kan ook betekenen dat je prioriteiten moet stellen in het dagelijks leven. Als vriend(in) ben je een topper. Het lukt je aardig om een sombere vriend op te beuren. Verder sta je onder invloed van Neptunus en dat maakt je futloos. Je bent dan ook meer mentaal dan fysiek bezig. Geen probleem, zolang jij dat er niet van maakt.
21 april t/m 21 mei
STIER
Helaas is de kans op bedrog vandaag erg groot. Kijk extra goed uit wanneer je iets moet ondertekenen. Laat een vertrouwenspersoon meekijken. Let ook heel goed op de bonnetjes. In je relatie is je partner heel wispelturig. Denk niet meteen dat het aan jou ligt. Je legt je vast aan allerlei verplichtingen waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Dan is het hard nodig om eens aan een diepgaand zelfonderzoek te doen. Wat is echt belangrijk en wat kun je laten schieten? Je zult waarschijnlijk voor jezelf tot verrassende conclusies komen.
22 mei t/m 21 juni
TWEELINGEN
Op het moment geef je graag geld uit. Probeer er samen met iemand anders van te genieten, want dat geeft je twee keer zoveel plezier. Je hebt er behoefte aan om meer over jezelf te weten te komen. Geen psychologische of spirituele website is veilig voor je. Je bent op dit moment meer een dromer. Je energieniveau is niet bepaald top. Forceer dan ook even niets. Die energie komt wel weer terug.
22 juni t/m 23 juli
KREEFT
Je hebt een goed idee om anders met je geld om te gaan. Twijfel niet, maar voer het gewoon uit. Daarnaast ben je zeer idealistisch. Geen doel is te gek, the sky is the limit. Schakel toch af en toe je nuchtere verstand in om teleurstellingen te voorkomen. Je wordt graag bezig gehouden, maar dat zal vandaag waarschijnlijk niet gaan lukken. Er liggen wat rustigere dagen voor je in het verschiet en alleen de gedachte daaraan maakt jou al onrustig. Zorg er dus voor dat je zelf wat om handen hebt.
24 juli t/m 23 augustus
LEEUW
Niet iedereen heeft dezelfde gewoontes. Iedereen leeft volgens zijn eigen maatstaven. Helaas lijkt het alsof jij iedereen naar jouw leefstijl wilt buigen. Je vermaakt je prima op een terrasje of in de kroeg. Een pilsje of roseetje gaat er wel in. Maar Neptunus maakt je gemakkelijk dronken. Kijk dus uit wat je doet. Je voelt een sterke drang om de dagelijkse sleur te doorbreken. Probeer extra tijd vrij te maken.
24 augustus t/m 23 september
MAAGD
Nee zeggen is nooit je sterkste kant geweest, maar nu gaat het te ver. Je bent constant bezig het andere mensen naar de zin te maken. Men vindt je ook nog wel aardig als je een keer weigert. Normaal gesproken heb je graag mensen om je heen, maar nu ben je liever even alleen. Haal weer eens een oude hobby uit de kast, of ga aan de slag met iets wat je altijd al hebt willen doen. Het is een veelbelovende dag. Er zou zomaar van alles kunnen gebeuren.

Een persoonlijke horoscoop ontvangen?

Wat gaat 2018 voor u brengen? Benieuwd naar wat de astrologen van Dit is mijn Toekomst te vertellen hebben over aankomend jaar? Vraag hier uw persoonlijke jaarhoroscoop aan geschreven door onze huisastroloog Alida Amelsbeek.

 
 
 
24 september t/m 23 oktober
WEEGSCHAAL
Als je gaat stappen, zou je interessante nieuwe mensen kunnen leren kennen. Dat kan leiden tot aparte ervaringen. Ook op je werk krijg je tal van nieuwe mogelijkheden. Wanneer je het slim aanpakt, kun je er je voordeel mee doen. Vraag zo snel mogelijk hulp! Je neemt veel te veel hooi op je vork en daardoor ben je veel te gestrest voor de tijd van het jaar. Het lijkt zelfs wel alsof jij het werk van iedereen op je neemt. Dat is nergens voor nodig. Gun jezelf wat meer rust.
24 oktober t/m 22 november
SCHORPIOEN
Je partner stelt je vreselijk teleur en dat doet je humeur geen goed. Je koppigheid helpt er ook niet aan mee om het snel uit te praten. Gun hem of haar een kans het goed te maken met je, de spijtbetuiging is oprecht. Maak je niet te veel zorgen over je gezondheid. Je probeert een bepaalde deal rond te krijgen, wat tot nu toe nog weinig vruchten heeft afgeworpen. Aangezien deze dag zeer veel mogelijkheden heeft, zou je er met wat moeite wel iets van kunnen maken.
23 november t/m 22 december
BOOGSCHUTTER
Wanneer je na een tijdje nog steeds twijfels hebt over jouw baan, is de tijd misschien aangebroken om er een eind aan te breien. Ga maar weer eens een nieuw avontuur aan, daar ben je wel aan toe. Deze dag is allesbehalve voorspelbaar. Plan niet te veel, het loopt toch anders. Onder invloed van Uranus ben je alert. Daardoor houd je op je werk zelfs tijd over. Iemand die je helemaal denkt te kennen, komt plotseling totaal anders uit de hoek.
23 december t/m 20 januari
STEENBOK
Je komt vandaag iemand tegen die wel heel erg flirterig is tegen je. Misschien vind je dat erg leuk, maar wanneer je een relatie hebt, is het toch erg lastig. Wees dan eerlijk vanaf het eerste moment. Zo zul je geen valse verwachtingen scheppen. Wanneer je single bent, heb je vandaag geen enkele moeite om op iemand af te stappen. Je voelt je mooi, knap en geweldig. Gelukkig maar, want dat straal je ook helemaal uit. Hierdoor zal passie de komende dagen een grote rol in je leven spelen.
21 januari t/m 18 februari
WATERMAN
Je bent van nature al een hartstochtelijk type, maar dat bereikt nu een hoogtepunt. Je banksaldo staat er ook nog eens florisant bij. Je kunt er een hoop van sparen, maar je mag er ook wel even van genieten. Wanneer je single bent loop je tegen een aangename afwisseling aan. Het kan een heerlijke romance opleveren. Het is nog niet duidelijk of het ook iets is voor op de lange termijn. Dat heb je natuurlijk ook zelf in de hand.
19 februari t/m 20 maart
VISSEN
Je hebt een erg harde schil, maar vergeet niet dat daar een heel zachte kern onder zit. Je hebt een muur om je heen gebouwd om je gevoelige aard te beschermen. Maar daar ben je misschien een beetje te ver in doorgeschoten. Jouw organisatietalent komt je op dit moment erg goed van pas. Je weet op het zakelijke en persoonlijke vlak een aantal dingen in goede banen te leiden. Hierdoor verdien je heel wat respect van de mensen om jou heen.