Daghoroscoop

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd. Hierin spelen o.a. je sterrenbeeld en de stand van de planeten ten opzichte van de zon een grote rol. Achter de interpretatie van horoscopen gaat een erg geavanceerde berekening schuil, die niet voor iedereen is weggelegd. 

 
RAM
21 maart t/m 20 april
RAM
Grote kans dat er dingen gaan verschuiven; weet dat veranderingen uiteindelijk in je voordeel zullen werken, óók als je je dat nu nog niet kunt voorstellen. Niet tegenin gaan. Laat je gewoon maar meevoeren door de dingen die gebeuren. Volg een financieel advies op, maar investeer in jouw verlangen naar winst niet te veel. Door jouw talent origineel te kunnen denken te combineren met logica kunnen problemen opgelost worden. Bedenk een romantisch uitje.
STIER
21 april t/m 21 mei
STIER
Houd rekening met het onverwachte en besef dat plotselinge acties tot ongelukken kunnen leiden. Wees extra voorzichtig in de auto, maar ook als je fietst of wandelt en let op ongebruikelijk gedrag. Positief is dat je nu geïnspireerd bent. Toon moed en vastberadenheid. Het belooft een dag vól interessante gesprekken te worden. Omring je vandaag met mensen met wie je op één lijn zit, en smeed creatieve plannen. De inspiratie ligt voor het oprapen.
TWEELINGEN
22 mei t/m 21 juni
TWEELINGEN
Denk rustig na over de kwaliteit van jouw leven. Perk je agenda in als je fysieke energie aan de lage kant is. Besteed meer aandacht aan je creatieve talent. Controleer rekeningen en aflossingen en stel zo nodig je budget bij. Je krijgt dit weekend met onverwachte problemen te maken. Daardoor ben je gedwongen je hele leven nog eens goed onder de loep te nemen. Ben jij werkelijk tevreden en gelukkig? Is dit echt wat jij zoekt? Wees kritisch.
KREEFT
22 juni t/m 23 juli
KREEFT
Ga er niet van uit dat het verleden een leidraad is voor de toekomst. Je kunt nog altijd zelf richting geven aan jouw leven. Breng jouw ideeën en plannen zo duidelijk mogelijk onder woorden. Spreek alleen op hoge toon als je iets origineels te melden hebt. Ga uitgestelde klusjes te lijf. Een goede vriend of vriendin gedraagt zich dit weekend behoorlijk vreemd en daar maak je je zorgen om. Wordt het geen tijd om eens te vragen wat er precies aan de hand is?
LEEUW
24 juli t/m 23 augustus
LEEUW
In de liefde gaat het nu even niet zo voortvarend en op sociaal vlak gaat het ook al niet veel beter. Er zou wel eens een ruzie kunnen ontstaan. Helaas kun je die dit keer niet lijmen met jouw vlotte babbel. Je wordt dit weekend overspoeld door berichten via telefoon, app, e-mail en sociale media. Dat komt doordat de sterren in het teken van communicatie staan. Geniet van deze snelle stemming, maar zoek zo nu en dan ook even de stilte op.
MAAGD
24 augustus t/m 23 september
MAAGD
Als je iets toezegt, moet je je er ook aanhouden. Je bent in wezen niet onbetrouwbaar, maar op deze manier wek je wel die indruk. Maak je ergens dus niet al te gemakkelijk van af. Maak een lijstje van jouw persoonlijke bezittingen. Bekijk ook eens of je dat allemaal nog wel nodig hebt. Zorg ervoor dat je inkomen je uitgaven dekt en sluit het gat zo snel mogelijk als je geld hebt verspild. Dat kan zomaar goed geld verdiend zijn, zo in het weekend.

Een persoonlijke horoscoop ontvangen?

Wat gaat 2022 voor u brengen? Benieuwd naar wat de astrologen van Dit is mijn Toekomst te vertellen hebben over aankomend jaar? Vraag hier uw persoonlijke jaarhoroscoop aan geschreven door onze huisastroloog Alida Amelsbeek.

 
 
 
WEEGSCHAAL
24 september t/m 23 oktober
WEEGSCHAAL
Iemand anders kan wel eens veel wispelturiger zijn dan jij. Houd daar wat extra rekening mee, dan ben je niet al te snel teleurgesteld. Het blijft natuurlijk wel een beetje vervelend. Je bent gestaag bezig jouw plannen te realiseren. Dit is één van de meest productieve dagen van de laatste tijd. Met deze down-to-earth stemming is succes absoluut gegarandeerd. Ruim de meest hardnekkige obstakels eerst eens even uit de weg. Niets is vandaag onmogelijk.
SCHORPIOEN
24 oktober t/m 22 november
SCHORPIOEN
Jouw toekomstplannen en die van je partner of een goede vriend of vriendin lopen uiteen en dat kan tot verwijdering gaan leiden. Alleen door te blijven praten kan dat voorkomen worden. Het is dit weekend hard nodig om te investeren in je sociale leven. Ook jouw financiën staan dit weekend in de schijnwerpers. Je mag rekenen op extra inkomsten en dat is stiekem ook behoorlijk welkom. Pas op dat je niet alles direct weer uitgeeft, oké?
BOOGSCHUTTER
23 november t/m 22 december
BOOGSCHUTTER
Eet en drink je wel verstandig, de laatste tijd? Denk om je gezondheid. Je bent soms een beetje slordig en chaotisch, doordat je doet wat er bij je opkomt. Dat hoort bij je, maar probeer dat nu wat minder te doen. Zorgen om het welzijn van anderen kan dit weekend veel van jouw besluiten beïnvloeden. Doe je best om te doen wat je kunt om een vriend te helpen en aarzel ook zelf niet om iemand een gunst te vragen. Een gunstige dag voor groepsactiviteiten.
STEENBOK
23 december t/m 20 januari
STEENBOK
Je mag alles laten liggen, als jij denkt dat een vriend jouw hulp nodig heeft. Maak je geen zorgen, je omgeving zal daar echt alle begrip voor hebben. Je geliefde en jij groeien langzaam maar zeker weer naar elkaar toe. Je bent op het moment zeer leergierig en je hebt ook geen enkele moeite je te concentreren. Handig, als je nog wat te studeren hebt. Voor problemen heb je al snel een oplossing, probeer dus die klusjes op te pakken die er nog lagen.
WATERMAN
21 januari t/m 18 februari
WATERMAN
Deze dag is het moment om te vieren wie je bent. Je bent geboren met een fantastisch stel hersenen, en vandaag zit je vol briljante plannen. Houd pen en papier bij de hand. Grote kans dat er lucratieve ideeën voorbijkomen. Aan een recente uitbarsting of dramatische ontwikkeling kan een eind komen. Wees bijzonder attent voor degenen wier nabijheid en respect jou na aan het hart liggen. Verzet je tegen de obsessie om dure spullen te willen kopen.
VISSEN
19 februari t/m 20 maart
VISSEN
Je kunt je werk maar niet loslaten, zelfs niet op deze lekkere vrije dag. Probeer het echter toch uit je hoofd te zetten, anders kun je straks niet opgeladen aan de nieuwe werkweek beginnen. Voor sommige relaties kan zwaar weer op de loer liggen. Een relatie loopt gevaar als negatieve elementen de boventoon gaan voeren. Misschien is het echter wel de hoogste tijd om de bakens te verzetten. Op zakelijk gebied kan iemand jou bedonderen.