Daghoroscoop

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd. Hierin spelen o.a. je sterrenbeeld en de stand van de planeten ten opzichte van de zon een grote rol. Achter de interpretatie van horoscopen gaat een erg geavanceerde berekening schuil, die niet voor iedereen is weggelegd. 

 
RAM
21 maart t/m 20 april
RAM
Wanneer je je remmingen laat varen, weet je weer waarom je hier zo van kon genieten. Dat heb je ook nodig in het drukke leven dat je leidt. Het is misschien nog leuker, wanneer je het kunt delen met iemand. Heeft de afgelopen periode verandering gebracht op het gebied van huis en familie? Heb je jeugdtraumas weten te verwerken en heb je lessen getrokken uit gedoe op liefdesgebied? Dan ben jij helemaal toe aan de volgende fase in jouw leven.
STIER
21 april t/m 21 mei
STIER
Jouw geduld kan je tot doelwit maken voor mensen die tegen je aan willen praten. Verspil geen tijd aan zinloos gebabbel. Je mag gerust zeggen dat je er geen tijd voor hebt. Ook als je al een relatie hebt, is de dag ideaal geschikt om problemen op te lossen en jullie band te verstevigen. Gesprekken zijn gepassioneerder dan gewoonlijk. Aan goed gezelschap geen gebrek! Probeer af te remmen en back to basics te gaan. Je hebt de afgelopen tijd te hard gewerkt.
TWEELINGEN
22 mei t/m 21 juni
TWEELINGEN
Jij bent gedreven in al je handelen. Doe toch maar eens rustig aan. Je kunt de top wel bereiken, maar als dat een dag later gebeurt is dat geen ramp. Het is niet onverstandig om de komende tijd een beetje op je hoede te zijn, zeker als jij de neiging hebt wat naïef te zijn. Niet iedereen is immers zo sociaal en onbaatzuchtig als jij. Je bent vandaag heel erg bezig met dromen en esoterische zaken. Je hebt dan ook veel behoefte aan dingen als meditatie.
KREEFT
22 juni t/m 23 juli
KREEFT
Loop niet te hard van stapel als jij vandaag een nieuw contact legt. Kijk eerst de kat uit de boom. Later kun je (samen) altijd nog uitgebreid plannen maken voor de toekomst. Jij bent een beetje onbezonnen. Heerlijk voor nu. Maar het kan op de lange termijn problemen veroorzaken. In je relatie moet je meer duidelijkheid brengen. Het is vandaag een goed moment als je een gokje durft te wagen. Van investeringen die je vandaag doet zul je geen spijt krijgen.
LEEUW
24 juli t/m 23 augustus
LEEUW
Probeer niet om financiële gaten op onconventionele wijze te dichten. Je kunt dan zelf in de knel raken als je een naaste wilt helpen. Zorg ervoor dat een oude kwaal niet de kans krijgt om terug te komen. Je bent beter geworden in het nakomen van beloftes op liefdesgebied en je weet nu dat er meer nodig is dan liefde alleen. Hier is jouw partner erg blij mee. Alles wordt helderder en er staat je een onverwachte doorbraak te wachten.
MAAGD
24 augustus t/m 23 september
MAAGD
Je laat wat vaker zien wat je voelt. En dat komt je relatie alleen maar ten goede, de passie lijkt terug te komen. Dit zou zomaar een sexy en spannende dag kunnen worden. En zelfs nog beter, het gebeurt allemaal op jouw voorwaarden. Je hebt grote idealen, zowel voor je gezin als voor je carrière. Dat is prima, maar vergeet niet dat je zonder een beetje realiteitszin nergens komt. Je idealen moeten ook praktisch haalbaar zijn. Goed nieuws arriveert.

Een persoonlijke horoscoop ontvangen?

Wat gaat 2022 voor u brengen? Benieuwd naar wat de astrologen van Dit is mijn Toekomst te vertellen hebben over aankomend jaar? Vraag hier uw persoonlijke jaarhoroscoop aan geschreven door onze huisastroloog Alida Amelsbeek.

 
 
 
WEEGSCHAAL
24 september t/m 23 oktober
WEEGSCHAAL
Nu je kunt ontspannen, zul je je realiseren hoezeer alle rompslomp jouw geest in beslag heeft genomen. Goed zo, laat niet langer met je sollen. Jij neemt vandaag je verantwoordelijkheid, maar dat kan helaas niet van iedereen gezegd worden. Spring maar uit je vel en brul heel duidelijk waar het op staat! Maak schoon schip door klussen te voltooien en ruim rommel op. Werk een zakelijk voorstel uit en nodig een paar vrienden uit voor een etentje.
SCHORPIOEN
24 oktober t/m 22 november
SCHORPIOEN
Je laadt je op met de positieve energie van anderen en kunt er vervolgens zelf ook weer tegenaan. Er ligt een meevaller op financieel gebied in het verschiet. Er is van alles aan het verschuiven en veranderen in je psyche. Praat met een oudere als je onzeker bent over de richting die je moet inslaan. Een liefdesrelatie kan frustreren als de ander niet van het sociale leven houdt dat jij leidt. Praat erover met elkaar; je hoeft niet alles samen te doen.
BOOGSCHUTTER
23 november t/m 22 december
BOOGSCHUTTER
Wanhoop niet als je op zoek bent naar een relatie. Voor ieder potje is er een dekseltje. Stort je op je werk en geniet van de vriendschap van collegas. De normale routine zal je tot innovatieve ideeën inspireren. Een zakelijk voorstel moet serieus overwogen worden. Wees op de toekomst gericht. De indringende woorden van een geheimzinnige vreemdeling kunnen vandaag diepe indruk op je maken. Je zoekt er alleen wel érg (te) veel achter.
STEENBOK
23 december t/m 20 januari
STEENBOK
Bepaalde ontwikkelingen gaan je niet snel genoeg. Probeer geduld op te brengen en de zaken meer op hun beloop te laten. Het is vandaag in ieder geval duidelijk dat het thema vrijheid een belangrijke rol zal spelen. Misschien ben je toe aan pensioen, of ga je juist een eigen zaak opzetten. Of je stopt met iets wat een verplichting is geworden. De afgelopen tijd borrelden er emotionele en spirituele gevoelens over huis en familie naar boven.
WATERMAN
21 januari t/m 18 februari
WATERMAN
Grote kans dat je diepe inzichten voor je kiezen krijgt. Wees niet bang voor wat je te weten komt. Een onverwacht telefoontje of berichtje brengt opmerkelijk nieuws. Probeer negatieve gedachten af te schudden en kijk naar positief ingestelde mensen om je heen. Je bewijst vandaag dat jouw recente vooruitgang heus geen kwestie van toeval was. Financieel gezien kom je weer op krachten en zelf ondersteun je dat met slimme én assertieve plannen.
VISSEN
19 februari t/m 20 maart
VISSEN
Jouw directe collega neemt graag de leiding en daar heb jij niet zo veel op tegen. Je vindt het prima om je te laten leiden door iemand die een stevig doel voor ogen heeft. Verlies echter je eigen doelen niet uit het zicht. Alles wat je de laatste tijd hebt aangepakt leek te mislukken, wat je er ook aan deed. Dat maakt een mens onzeker. Dat deel is voorbij. Niet dat problemen plotseling een leuk einde krijgen, maar je kunt rustig met wat nieuws beginnen.