Geef een consult cadeau met onze Dit is mijn Toekomst Cadeau bon!

Met de Dit is mijn Toekomst Cadeau bon geef je een bijzondere spirituele ervaring naar keuze weg. Iedereen is wel nieuwsgierig naar het spirituele of zit met vragen, of dit nu gaat om de liefde, carriere, huidige situatie of de toekomst! Dit kan een telefonisch consult zijn, een mailconsult of een chatconsult. Geen vraag is te gek en we hebben een breed scala aan consulenten die gespecialiseerd zijn in de tarot, mediumschap, numerologie, astrologie, sjamanisme, life coaching en nog veel meer. Bestel nu de 'Dit is mijn Toekomst' Cadeau bon en verras je dierbare met dit originele cadeau!

 


 
 
 
€25,-
 
 

 

 
 
 
 

Informatie

Geef een origineel en spiritueel cadeau weg met de 'Dit is mijn Toekomst' Cadeau bon. Je kunt zelf kiezen van welke waarde je de digitale Cadeau bon wenst te bestellen. Uiteraard kan de Cadeau Bon ontvanger zelf beslissen waar hij of zij de digitale bon aan wenst te besteden. Geen vraag is te gek en we hebben een breed scala aan consulenten die gespecialiseerd zijn in de tarot, mediumschap, numerologie, astrologie, sjamanisme, life coaching en nog veel meer. Onze cadeaubon is verkrijgbaar in alle waardes tussen €5 en €150, zo is de 'Dit is mijn Toekomst' digitale Cadeau bon beschikbaar voor ieder budget en daarbij hoeft de bon niet in 1x te worden besteed. Je kunt hiervan de waarde niet retourneren in geld. De waarde van de Cadeau bon is 2 jaar geldig vanaf de aanschafdatum.

 

Verzilver instructies

Heb jij via e-mail een Dit is mijn Toekomst Cadeau bon ontvangen? Klink dan op de link 'gebruik direct jouw cadeau bon, klik hier'. Ben je nieuw bij Dit is mijn Toekomst? Maak dan gratis een account aan of log in met je gebruiksgegevens. Vul dan de unieke cadeaukaart code in, die in je e-mail staat vermeld en klik op verzilveren. Je krijgt dan de melding dat je cadeabon is verzilverd, het bedrag is omgezet naar credits en toegevoegd is aan jouw account.
Je kunt meteen gebruik maken van jouw credits. Jij bepaald zelf hoeveel, hoevaak en waaraan je je credits uitgeeft. Bekijk het coach overzicht bij welke consulenten je terecht kan!