Bekijk hier het profiel van Life Coach Maria | Dit is mijn toekomst
Beschikbaar
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 133
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 133

Maria

4,9Ø (111 beoordelingen 11505 gesprekken )
Hallo lieve mensen.

Toekomstvoorspellingen doe ik niet, maar wat doe ik wel.

Als medium stem ik mij o.a. af op uw energie en de energie van de spirituele wereld. Het liefst weet ik tijdens het begin van ons gesprek geen persoonlijke details van u om zo puur mogelijk te mogen aan reiken wat ik voor u ontvangen mag.

Wanneer u in het begin van ons gesprek alleen aangeeft (klopt, klopt niet of weet ik niet), voorkomen we dat ik in uw verhaal mee genomen kan worden.

Als klassieke massage therapeute ben ik blij mensen te mogen helpen, te voelen waar zij pijn hebben en altijd hopen een verlichting te kunnen geven van lichaam en geest. De opleiding als klassieke massage therapeute heb ik gevolgd in het Centrum voor alternatieve geneeswijze te Den haag, hierdoor heb ik geleerd een samenvloeiing te creeren tussen lichaam en geest en werkend vanuit de Chinese Wijze.

Veel mensen lopen met veel blokkades in hun lichaam door stress, verdriet, verlies van dierbare, verwerking processen etc. Maar hoe gaat u hier mee om. Soms is een luisterend oor al heel fijn, soms is het ook fijn om te leren u te ontspannen. Als Healing Medium ben ik een kanaal/voertuig from Spirit, Through Spirit, to Spirit, een complimentaire holistische vorm, maar zie mij niet als een plaatsvervanger van een arts.

Door mijn levenservaringen kan ik u begeleiden hoe om te gaan met nieuwe tijdskinderen.

Verder bent u altijd welkom voor een luisterend oor.

Mocht ik niet aanwezig zijn, maak dan even een afspraak via de afsprakenplanner of u kunt een boodschap achterlaten via de afsprakenlijn tel: 09090103 boxnummer 133 zodat wij samen een datum kunnen prikken om u te woord te staan. Ik hoop u tijdens een consult te mogen begroeten.

Ik ben geen vervanger van een arts en kan en mag geen antwoord geven op medische vragen, hiervoor adviseer ik u om contact op te nemen met een arts.

Mijn expertises zijn:

Mental Coach
healing medium.
MediumLees verder
 
Introductie video
 
Beoordeling Corine Xx
Beoordeling Maria 5,0

Zo’n fijn en zuiver gesprek gehad met Maria. Het klopte helemaal wat ze zei, ieder woord...

Beoordeling Yvonne Staals
Beoordeling Maria 5,0

Lieve Maria, vanavond een consult bij u gehad, wil u erg bedanken voor dit consult wat me...

Beoordeling Silvana Bakhuis
Beoordeling Maria 5,0

Zo net heb ik een heel fijn gesprek met jou gehad, dank je wel hiervoor ik voel mij heel...

 
Telefonisch consult?