Bekijk hier het profiel van Life Coach Maria | Dit is mijn toekomst
Beschikbaar | BOXNR: 133

Maria

Hallo lieve mensen.

Als klassieke massage therapeute ben ik blij mensen te mogen helpen, te voelen waar zij pijn hebben en altijd hopen een verlichting te kunnen geven van lichaam en geest. De opleiding als klassieke massage therapeute heb ik gevolgd in het Centrum voor alternatieve geneeswijze te Den haag, hierdoor heb ik geleerd een samenvloeiing te creeren tussen lichaam en geest en werkend vanuit de Chinese Wijze.

Veel mensen lopen met veel blokkades in hun lichaam door stress, verdriet, verlies van dierbare, verwerking processen etc. Maar hoe gaat u hier mee om. Soms is een luisterend oor al heel fijn, soms is het ook fijn om te leren u te ontspannen.

Eventueel kan ik engelen kaarten leggen. Engelenkaarten geven u een leidraad tussen verleden, heden en toekomst, maar zijn geen voorspellende kaarten. Belangrijk is, de keuzes voor uw toekomst bepaald uzelf. U bent diegene die bepaald welk pad u gaat. Hetgeen ik u wil bieden is samen te kijken welke handvatten ik u kan aanreiken.

Tevens kan ik voor u gebruik maken van Het Orakel van de Aartsengelen. Deze Aartsengelenkaarten geven boodschappen door, maar ook dit is een leidraad, met liefde wil ik u de boodschappen van de aartsengelen aanreiken, maar u bent diegene die uw eigen keuzes in deze bepaald.

Ook kunt u bij mij terecht voor het balanceren van uw chakra's en healing. Dit kan ook op afstand.

Heeft u vragen over uw dromen, zoals sommige dromen regelmatig terugkeren. Praat erover, misschien kan ik u hier in begeleiden.

Door mijn levenservaringen kan ik u begeleiden hoe om te gaan met nieuwe tijdskinderen.

Verder bent u altijd welkom voor een luisterend oor.

Mocht ik niet aanwezig zijn, maak dan even een afspraak via de afsprakenplanner zodat wij samen een datum kunnen prikken om u te woord te staan. Ik hoop u tijdens een consult te mogen begroeten.

Ik kan en mag geen antwoord geven op medische vragen, hiervoor adviseer ik u om contact op te nemen met een arts.

Mijn expertises zijn:

Mental Coach
healing medium.

Massage therapeut
magnetiseren
innerlijke rust op afstand
healing op afstand
heldervoelend
gesprekstherapeut
droomuitleg
engelenkaarten
Het leren omzetten van een energie naar positiviteit
Hoe om te gaan met edelstenen en mineralen

Lees verder
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 133
  • Bel 0909-9535 (100ct/pm
  • Bel 020-8934093 (via credits)
  • Bel 025-884221 (via credits)
Goedkoper bellen, klik hier
SMS Alert

Ontvang een sms zodra deze
coach beschikbaar is.

Mijn beoordelingen
Brigitte

Lieve Maria, niet te geloven, toen je begon over die boerderij, en de omgeving. Ieder...

patricia

Wat bent u een lieve warme vrouw. Ik wil u heel hartelijk bedanken voor ons fijne...

John de Vogel

Hoi Maria,Ik wil jou bedanken voor het gesprek dat we net hebben gehad. Ik weet zelf best...

 
Nieuw van Maria
Mental coach
11-4-2017

Een healing medium kent veel overeenkomsten met een mental of psychic medium. Zij halen informatie uit uw energie door bijvoorbeeld het horen en aanvoelen van uw stem of door ...

 
Magnetiseur
11-4-2017

Iedereen heeft bepaalde periodes in zijn leven dat het niet allemaal meezit. Magnetiseren kan het perfecte antwoord zijn dat u daarbij verder helpt. Bekijk welke magnetiseurs er ...

 
Kundalini energie
11-4-2017

U zit in een negatieve spiraal, het lijkt alsof u er niet meer uit komt. Er is iemand in je naaste omgeving overleden waar u veel verdriet van hebt of misschien bent u wel uw baan verloren. ...

 
Hooggevoeligheid
11-4-2017

Hoog gevoelige mensen, ook wel aangeduid met de term HSP’er. In onze huidige tijd krijgen wij steeds meer prikkels te verwerken. Per dag krijgen wij net zoveel prikkels te verwerken als vroeger...

 
goedkoper bellen