Healing medium

Een healing medium kent veel overeenkomsten met een mental of psychic medium. Zij halen informatie uit uw energie door bijvoorbeeld het horen en aanvoelen van uw stem of door met hun handen de energie aan te voelen. Een healing medium kan op deze manier aanvoelen in welk gebied van uw lichaam klachten zijn. Dat wat een healing medium kan zien of voelen is informatie op energetische niveau. Maar het woord healer heeft een veel ruimere betekenis. Een healing medium ontvangt voor u ook informatie die kan helpen op zoek te gaan naar de bron van de klacht en de oorzaak.


Avonduitzending

 

 

 

Door waarnemingen moet een healing medium in staat zijn aan de hand van voelen, zien of horen wat er in uw verleden heeft plaatsgevonden waardoor u nu deze klachten heeft. Dus het vinden van antwoorden over de oorzaak en de bron onder de oorzaak, zodat deze informatie geaccepteerd kan worden om het vervolgens te kunnen transformeren. Het healen gebeurt dus niet alleen op fysiek niveau maar ook op het mentale aspect van de mens, het totaal beeld. Met behulp van inzichten en het werken van door behandeling met energie is een healing medium in staat blokkades in het lichaam op te lossen.

 

Pijnbestrijding is daarbij mogelijk en zelden maar soms ook genezing. De beslissing tot genezing ligt niet in handen van een healing medium. Omdat een healing medium alleen een lichaam is dat informatie en energie doorgeeft vanuit de spirituele wereld ligt de keuze of een persoon wel of niet geneest bij hem of haar zelf. Die keuze wordt mogelijk gemaakt door ‘het lot’, of hogere hand die het medium tijdens het healing proces informatie verschaffen. Tevens heeft ook de verandering die bij een persoon plaats vindt, acceptatie en leerproces invloed op een mogelijke genezing. U mag van een healing medium geen medische kennis verwachten. Nu is een healing medium geen arts, dokter of psychiater en hij of zij zal u altijd eerst vragen of u een deskundige bezocht heeft. Zo niet dan zal hij of zij altijd aanraden dit alsnog te doen.

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.596 beoordelingen
274.655 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL