Chakra healing

Om duidelijk te maken wat een chakra healing precies inhoudt, is het belangrijk om te weten wat chakra's zijn. In het energieveld die elk mens heeft lopen energiekanalen. Deze energiekanalen lopen over elkaar heen en zo ontstaan kruispunten. Zo'n punt wordt een chakra genoemd. Wanneer er een chakra healing plaatsvindt, is dit als een grote schoonmaak voor het gehele energiesysteem. Blokkades worden opgeheven en u voelt zich na afloop heerlijk verlicht zodat alle levenskracht weer door u heen kan stromen. Wanneer u naar spirituele hulplijn van Dit is mijn Toekomst belt, komt u in contact met mediums die hierin gespecialiseerd zijn.


Avonduitzending

 

Chakra meditatie

 

Samen met één van onze mediums gaat u deze chakra healing doen. Door telefonisch contact te maken kunt u inzicht krijgen in uw chakra's en kunnen blokkades worden weggenomen. Healing op afstand is zeer goed mogelijk tijdens een spiritueel consult. Er wordt dan een soort van chakra meditatie gedaan die uw problemen kunnen oplossen. Wanneer u moeite hebt met uw relatie of u bent uw helderheid en levensvreugde aan het verliezen dan kunnen zij door een chakra meditatie weer zin aan uw leven geven. Niet bij de pakken gaan neerzitten maar actie ondernemen.

Chakra op afstand

De volgende zeven hoofdchakra's bevinden zich langs de wervelkolom en verzorgen elk een aandachtsgebied in het lichaam. De onderstaande aandachtsgebieden worden door een chakra meditatie onder de loep genomen:

• Veiligheid en zelfvertrouwen, maar ook gronding, vitaliteit en fundament
• Seksualiteit en gevoelens, maar ook emoties en levensvreugde
• Identiteit, kracht en wilskracht
• Geven en ontvangen, liefde en zelfwaardering
• Expressie en communicatie • Intuïtie en overzicht evenals helderziend
• Autoriteit en weten wie u bent Heb jij blokkades? Blokkades kunnen ontstaan door een relatieprobleem, maar ook door een sterfgeval binnen de familie- of vriendenkring waar u niet overheen lijkt te komen.

Onze deskundige paragnosten kunnen door een meditatie op afstand er voor zorgen dat u weer grip op de zaken om u heen krijgt.

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.591 beoordelingen
274.516 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL