The Body and Emotion Code System

Body and Emotion Code System

The Body and Emotion Code System is een systeem ontwikkeld door Dr. Bradley Nelson en is geschikt voor mense en dier. Op basis van zijn 21 jaar werkervaring heeft hij dit systeem ontwikkeld met zijn patienten in zijn praktijk. 


Volg

 

The Body Code Systeem gaat er vanuit dat ziekte en gezondheidsklachten kunnen ontstaan door de energetische onevenwichtigheden, (vastgezette) emoties en verstoringen in de samenwerking met de lichaamsfuncties van mens en dier. Binnen het Body Code System worden de onderliggende redenen voor klachten op een energetische wijze opgespoord en verminderd. Ons energetisch lichaam draagt alle informatie met zich mee en kan dus ook de oorzaak en oplossing aandragen. Een belangrijk onderdeel van The Body Code System is het Emotion Code System. Hierbij worden de vastzittende emoties opgespoord in het lichaam en verminderd. Deze geblokkeerde emoties kunnen je immuunsysteem verzwakken.

 

We hebben allemaal emotionele bagage verzameld in de loop van het leven. Deze emotionele bagage ligt opgeslagen in je onderbewustzijn. De energie van intense emotionele gebeurtenissen die je hebt beleefd zitten vast in ons fysieke lichaam. Deze energieën storen het normale energieveld van het lichaam en zorgen voor een slechte functionering. Mensen voelen vaak dat er emotionele problemen zijn maar weten niet hoe ervan af te komen. Wanneer je emoties zoals chronische stress, verdriet, boosheid en angst ervaart, dan verdwijnen deze krachtige emoties soms niet als vanzelf. Ze blijven in jouw lichaam achter. Ook kan er een hartmuur opgebouwd worden gedurende het leven die een schijn van veiligheid geeft maar die vooruitgang en blijheid en openheid tegenhoudt. 

 

 

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.596 beoordelingen
274.655 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL