Akasha kronieken leren lezen

Ineke Heitink is actief als spiritueel healer, mediamiek kinderwerker, tarotist,  medium en Akasha reader. Wat zijn Akasha kronieken en wat kun je ermee? Ineke legt het uit in deze blog.

Akahsa
Akasha is een Sanskriet woord en betekent, schitterend, schijnend, lichtgevend. Meer associaties met de naam Akasha zijn ook wel ruimte, vrije of open ruimte, universum of heelal.

Akasha Kronieken
In de Akasha Kronieken ligt de geschiedenis van jouw ziel door verschillende levens heen opgeslagen en deze incarnatie waarin je nu leeft heeft zijn eigen unieke verhaal. Sinds enige tijd heb ik mij verdiep in het openen en sluiten van deze kronieken en heb mij de technieken eigen gemaakt. Mijn ervaringen hebben mijn leven op zijn kop gezet. Ik belande op een plek van begrip, inzicht, liefde en vrede. Iedere keer wanneer ik de Akasha Kronieken open verschuift mijn gewone menselijke bewustzijn naar het goddelijke, universele bewustzijn. Ik heb een heel ander beeld gekregen van ons functioneren hier op deze aarde. Toeval bestond al niet in mijn beleving maar nu heb ik een groot besef gekregen dat niets toeval is in de breedste zin van het woord.

Zelfs keuzes van een vorig leven kunnen nu nog in ons leven voelbaar zijn en ons belemmeren maar kunnen ook opgelost worden. De Akasha vibratie is van een buitengewone gevoeligheid , zodat elke verandering in de ether waar dan ook hier een indruk achter laat. Wat ik als bijzonder heb ervaren is dat door mijn kronieken te lezen en de prachtige begeleiding die ik daarbij heb mogen ontvangen, ik alles zelf kon oplossen en heling kon toepassen. Dus weer de volgende stap in mijn ontwikkeling kan zetten. Niet meer belemmerd te zijn wat eigenlijk toch al oud was. Het is niet noodzakelijk om paranormaal begaafd te zijn. Iedereen kan zijn eigen Akasha Kronieken openen en daarmee leren werken.

Graag wil ik deze kennis doorgeven. Het idee dat iedereen meester van zijn eigen leven kan zijn, maakt me blij en geeft me hoop voor de toekomst.
 

Raadpleeg Ineke om meer te weten te komen over het bovenstaande. U kunt natuurlijk ook een consult aangaan doormiddel van  één van haar andere expertises.

 
Mantra's
Mantra's

Een mantra kan een woord, geluid of zin zijn. De bekendste mantra’s zijn de mantra’s om de geest te kalmeren en om op de ademhaling te focussen. ...