De werking van akasha kronieken

Ineke Heitink is medium, spiritueel healer, kinderwerker en Akasha reader. In deze blog legt ze uit hoe de Akasha Kronieken werken.

Er zijn veel manieren om de werking van de Akasha Kronieken en wat deze voor jou zouden kunnen betekenen uit te leggen. Mooie wijze woorden en spirituele teksten waar men meteen van zou kunnen denken dat het zweverig is geven een verkeerd beeld van de Akasha Kronieken. De Akasha Kronieken zijn alles behalve zweverig en ik zal proberen dit duidelijk te maken.

Stel je eens voor wat je allemaal kunt doen met jouw PC, tablet, notebook of laptop. In deze systemen kun je alles opslaan. Zoals foto’s die je herinneren aan gebeurtenissen en ervaringen (positief of negatief). Je boekhouding die je financiële situatie (positief of negatief) laat zien. Mails die weergeven hoe je contact legt met relaties en bedrijven (positief of negatief). Het internet is gemakkelijk bereikbaar, dus een schat aan informatie kan zo in jouw leefwereld komen en daarin opgeslagen worden ( gewenst of ongewenst). Denk alleen aan Facebook en alle verhalen en ervaringen van anderen die in jouw blikveld komen. Je neemt ze allemaal waar en op in jouw systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos en heel persoonlijk omdat iedereen een eigen belevingswereld en bewustzijn heeft. De documenten in jouw computer kunnen vaak een heel leven vertellen.

Wat heeft dit nu met de Akasha Kronieken te maken zou je denken. Stel je eens voor dat alles wat je hebt opgeslagen op je PC, tablet of laptop je ziel ís. Wat ik met dit voorbeeld probeer duidelijk te maken is dat het hart (de kern) van de Akasha Kronieken is jouw ziel.

In de Akasha Kronieken wordt net als op jouw computer alles geregistreerd en opgeslagen. De hele geschiedenis van de ervaringen van jouw ziel, inclusief vorige levens. Ik maak bewust de aantekening positief of negatief omdat dit niet bestaat in de Akasha Kronieken. Alles heeft een functie en reden gehad. Niets van onze energie gaat verloren. Dit leven, waar je nu soms ploetert, nare ervaringen opdoet en heel gefrustreerd en vol van verdriet kunt zijn, heeft dus wel degelijk een functie. Wij zien het alleen niet altijd zo. Wanneer je toegang hebt tot de Akasha Kronieken dan is het mogelijk de reden te achterhalen en die te helen. Je kunt namelijk zelf leren in jouw Akasha Kronieken te werken en jezelf te helen van wat je belast.

Neem gerust contact op om meer te leren over de Akasha Kronieken of voor een consult.

 

Ineke Heitink

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Numerologie
8-4-2019
Numerologie

Numerologie is de leer van de getallen. Het is in principe een occulte wetenschap zoals we dat ook wel noemen. Men houdt zich hierbij bezig met de symbolische aspect van de getallen. ...