Magnetiseur

Magnetiseren kan het perfecte antwoord zijn dat u verder helpt. Bekijk welke magnetiseurs er beschikbaar zijn voor magnetiseren online. Maak uw keuze, en neem snel contact op.  Wat is magnetiseren eigenlijk? Het allerbelangrijkste bij online magnetiseren is dat u zich openstelt voor de bovennatuurlijke krachten. Iedereen, ook u, is omringd door een energieveld dat gemakkelijk verstoort kan raken. Dit zorgt dan bijvoorbeeld voor lichamelijke klachten zoals vastzittende wervels in uw rug, nek of schouders. Magnetiseren kan u inzicht en antwoorden geven op elk gebied van uw leven.  


Avonduitzending

Magnetiseren

 

Een magnetiseur is een persoon die het vermogen heeft om helende energie over te brengen naar anderen met behulp van handoplegging of andere technieken. Op afstand wordt de handoplegging door de magnetiseurs gevisualiseerd. Magnetiseurs zijn in staat om het energieveld van een persoon te beïnvloeden om fysieke, emotionele of spirituele genezing te bevorderen.

De praktijk van magnetiseren, ook wel bekend als magnetische healing, bio-energetische genezing of energetische genezing, heeft vaak te maken met het plaatsen van de handen op of in de buurt van het lichaam van de persoon die behandeld wordt. De magnetiseur is in staat om de energiestroom in het lichaam van de persoon te reguleren, blokkades op te heffen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren.

Het werk van een magnetiseur is gebaseerd op het geloof in een universele levensenergie die door het lichaam stroomt en verantwoordelijk is voor de gezondheid en het welzijn van een persoon. Door deze energie te beïnvloeden, wordt er gestreefd naar het herstellen van de balans en het bevorderen van genezing op verschillende niveaus.

Ondanks dat veel mensen baat hebben bij magnetische healing, is altijd raadzaam om medische professionals te raadplegen voor diagnose en behandeling van medische aandoeningen.

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.596 beoordelingen
274.655 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL