Generatielijn healing

Generatielijn is een systematische healing. Onverklaarbare blokkades en pijnen in dit leven,  kunnen doorgegeven zijn bij geboorte via ouders en voorouders ver terug in de generatie. Hiervoor wordt contact gemaakt met voorouders en geeft healing vanuit geschiedenis in generatie, zo nodig tot aan de achttiende lijn. 


Healing op de generatielijn is een vorm van alternatieve genezing die gericht is op het helen van trauma's en emotionele blokkades die van generatie op generatie worden doorgegeven. Het idee achter deze vorm van genezing is dat trauma en emotionele pijn niet alleen individueel worden ervaren, maar ook in familiesystemen en dat het mogelijk is om deze pijn door te geven aan volgende generaties.

In healing op de generatielijn wordt geprobeerd om deze cyclus van pijn en trauma te doorbreken. Door te werken met de energetische en emotionele patronen in een familie, kunnen blokkades en pijn worden geheeld en kan er ruimte worden gecreëerd voor genezing en groei.

Healing op de generatielijn kan verschillende vormen aannemen, afhankelijk van de individuele behoeften en voorkeuren van de persoon die de genezing zoekt. Dit kan onder meer familieopstellingen, meditatie, visualisatie, rituelen en andere vormen van energetisch werk omvatten.

Het doel van healing op de generatielijn is om mensen te helpen zich bewust te worden van de diepere patronen en trauma's die in hun familiesysteem spelen, en om deze patronen en trauma's te helen. Door dit te doen, kunnen mensen zich bevrijden van beperkende overtuigingen en patronen en hun leven in overeenstemming brengen met hun eigen unieke potentieel.

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.707 beoordelingen
281.236 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL