Quantum Healing | Dit is mijn Toekomst
Coaches met deze expertise:

Quantum Healing

Quantum healing is een concept dat voortkomt uit de kwantumfysica en wordt geassocieerd met alternatieve geneeswijzen en holistische benaderingen van genezing. Het idee achter quantum healing is dat het bewustzijn en de energie van een persoon invloed kunnen hebben op hun fysieke gezondheid en genezingsproces.


Volgens quantum healing geloven voorstanders dat op het niveau van subatomaire deeltjes, zoals kwantumfysica beschrijft, er een verwevenheid is tussen bewustzijn en materie. Ze stellen dat onze gedachten, overtuigingen en intenties de energie en trillingen beïnvloeden die ons lichaam en onze gezondheid bepalen.

De beoefenaars van quantum healing beweren dat ze via verschillende technieken en methoden, zoals visualisatie, meditatie, intentie en energetische overdracht, de energiepatronen van een persoon kunnen beïnvloeden om genezing te bevorderen. Dit omvat het werken met de subtiele energetische velden van het lichaam, ook wel bekend als het bio-energetische veld of het kwantumveld.

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.725 beoordelingen
283.420 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL