Wat is Reiki?

Reiki is een methode waarbij er gebruik wordt gemaakt van het zelfhelend vermogen en universele energie. Een krachtige en stromende energie wordt door middel van handoplegging doorgegeven. Hierdoor komt het lichaam en de geest weer in evenwicht. Een genezer die zich in deze vorm van handoplegging heeft gespecialiseerd wordt Reiki Master genoemd. Een Reiki Master kan met handoplegging blokkades in uw energiebanen opheffen. Ook op afstand, via gedachtekracht en symbolen, zijn Reiki consulten mogelijk. Problemen in uw dagelijks leven kunnen zich voordoen als lichamelijke ongemakken. In de vorm van emotionele klachten kan het uw levensgeluk en vreugde beperken. Op momenten dat u geen oplossing ziet, dan is Reiki wat u nodig heeft.Wat kunt u bereiken met een Reiki behandeling?
Voelt u zich niet lekker in uw vel of overschaduwen zorgen uw dagelijkse leven? Een Reiki behandeling laat uw energie weer op een positieve manier stromen. Een coach die levensenergie consulten geeft, kan u helpen met allerlei problemen. Heeft u vragen over uw baan of over een relatieprobleem? Staat u voor een belangrijke beslissing en wilt u helderheid over de toekomst? Zelfs met problemen van financiële aard kan de Reiki Master u helpen.

 

Reiki behandeling

Wenst u graag een Reiki behandeling op afstand? Tijdens een kort gesprek met uw coach legt u uw hulpvraag uit. Vervolgens start de behandeling. U kunt de energiestromen voelen als warmte of trillingen in uw lichaam. Soms kunt u het effect van de behandeling zien als kleuren. De uitwerking van deze energetische behandelingswijze is per persoon verschillend. Over het algemeen voelt met zich na een consult gelukkiger en positiever. Met een nieuw inzicht en inspiratie kan men de situatie beter aan. Heeft u behoefte aan een luisterend oor op een moeilijk moment in uw leven? HU kunt eenvoudig één van de consulenten bellen. Vraagt u zich nog af waarom universele energie u kan helpen?

Het geeft u instant een aangenamer en gelukkiger gevoel. Het zet zonder meer wenselijke veranderingen in gang in uw leven. U krijgt meer inzicht in uw situatie en de ontwikkelingen in uw toekomst. U bent een telefoongesprek verwijdert van een unieke energetische ervaring die uw leven gaat veranderen. Kies zelf uw paragnost uit en ontdek antwoorden op uw levensvragen.

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.725 beoordelingen
283.337 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL