Klik hier voor meer informatie over | Alternatieve Geneeswijze
Coaches met deze expertise:

Alternatieve geneeswijze

Ook wel: alternatieve manier om te genezen. Of u nu opzoek bent naar zakelijk advies, levensadvies of een alternatieve manier van genezen brengt je op de website van Dit is mijn toekomst. Wij helpen u graag op jouw weg. Onderstaand vind u een overzicht van de meest voorkomende redenen waarom iemand de hulp van Dit is mijn toekomst vraagt. Mensen/ kinderen die vaak moe zijn, geïrriteerd, niet goed in hun vel zitten, paranormale ervaringen hebben, gelukkiger willen zijn. Baby's of kinderen met pijn of klachten, ook voor paranormaal advies. Kinderen die hoog gevoelig of paranormaal zijn. Mensen die een dierbare hebben verloren en willen weten of het goed gaat met diegene. Mensen die ziek zijn en beter willen worden. Die stappen willen ondernemen om hun leven te veranderen, zodat de ziekte kan verdwijnen.

Door de inzichten en healingen. Mensen die regelmatig een healing doen om gezond te blijven. Een energetische behandeling om vervuiling van het energielichaam te voorkomen. Zoals je voor jouw spieren naar de masseur gaat en voor het gezicht naar de schoonheidsspecialiste, zo kun je voor jouw energielichaam een healing doen om te voorkomen dat er blokkades komen. Zo blijf je goed in je vel zitten. Mensen die vastlopen in het leven: Levensadvies en paranormale inzichten voor het vinden van het doel in jouw leven. Spirituele ontwikkeling Mensen die anderen helpen (maatschappelijk werk, masseurs, ed.) om ervoor te zorgen dat ze zelf sterk in hun schoenen blijven staan en hulp kunnen blijven bieden. Huisreiniging reiniging van een zakelijk pand om de energieën weer positief te krijgen. Dit is een healing op afstand.
Stressvermindering bij rijexamens en overige examens om de concentratie en focus te krijgen om het examen te halen. Een healing op afstand voor mensen en dier.

Alternatieve geneeswijze online toepassen

Op een natuurlijk manier genezen, dat is een healing. Tijdens een healing wordt het zelf genezend vermogen gestimuleerd, je krijgt meer energie en je voelt spanning van je afglijden. Dat komt omdat het energielichaam wordt schoongemaakt, er wordt energie gegeven. In geval van pijn of ziekte extra aan de plaats waar genezing nodig is. De negatieve cellen krijgen positieve energie waardoor de cellen zich kunnen herstellen. Tijdens de healing wordt (paranormaal) gekeken naar de blokkades in het lichaam en de oorzaak van de ziekte. Als er blokkades in het energielichaam komen, die niet worden opgelost, komt er op de lange termijn ongemak in de vorm van ziekte of je niet goed voelen. Een healing laat de energie stromen, helpt je op jouw weg en geeft verlichting.

Zakelijk advies en paranormale inzichten voor ondernemers
Een ondernemer maakt veel keuzes op een dag. Er hangt veel van zijn/ haar beslissingen af. Wij helpen ondernemers bij het maken van zakelijke beslissingen, we helpen ze in de flow van hun werk te komen of blijven. We kunnen ook werken aan de energie in een bedrijf. Is de energie goed? Is de samenwerking in het bedrijf goed? De aangeboden hulp is in de vorm van een coachend gesprek, paranormale inzichten en een healing.

Hulp voor hoog gevoelige kinderen
Heeft jouw kind een probleem thuis of op school? Begrijp je niet waarom jouw kind huilt, boos of verdrietig is? Heeft jouw kind veel pijn (bijvoorbeeld buikpijn of hoofdpijn) of is jouw kind ziek? Wij helpen kinderen die niet goed in hun vel zitten, hoog gevoelig, paranormaal, druk of juist lusteloos zijn. Vaak zijn kinderen in enkele behandelingen te helpen. Het is een samenwerking met de kinderen en ouders. Je kunt verder lezen bij kinderen.

Paranormaal levensadvies voor een heldere levensweg
Paranormaal levensadvies kun je nodig hebben als je bent vastgelopen in jouw leven. Dat kan zowel privé als zakelijk zijn en allerlei redenen hebben. Als je de tekenen van het leven gaat begrijpen, dan wordt jouw weg ook makkelijker te volgen. Vandaar ook privé en zakelijk, want het zakelijke werkt vaak door op privé en andersom. Waar het om gaat is dat de weg weer helder wordt en het leven goed gaat. En daar werken we samen met jou aan.

 

 

Coaches die nu beschikbaar zijn: