Hulp van een van onze top paragnosten

Een paragnost geeft antwoorden op belangrijke levensvragen door naar uw toekomst te kijken. Schakel een top paragnost in als u advies nodig heeft over relaties, uw werk of het dagelijkse leven. Een paragnost neemt spirituele informatie tot zich en vertaalt dit naar praktisch advies. Onze helderziende paragnosten helpen u online via chat of bieden u een luisterend oor via de telefoon.


 

Wanneer een paragnost inschakelen?

Een paragnost wordt ook wel een helderziende genoemd. U schakelt een paragnost in als u behoefte heeft naar inzicht in de toekomst. Misschien loopt u vast in uw werk, een vriendschap of moet u een belangrijke beslissing maken. Ook biedt een paragnost een luisterend oor in overweldigende tijden. Dankzij de spirituele gave kan een goede paragnost informatie uit de toekomst tot zich nemen en dit op de juiste manier interpreteren. Op deze manier krijgt u praktische tips om het dagelijkse leven makkelijker te maken.

 

Werkwijze paragnost

Iedere paragnost heeft een andere gave en expertise. Welke u kiest, is afhankelijk van uw behoefte. Verschillende methodes die paragnosten hanteren:

• Tarot of Lenormand kaarten lezen. Een paragnost maakt vaak gebruik van kaarten. Er wordt een reeks kaarten neergelegd en hier worden aanwijzingen van afgelezen. Uw paragnost vertaalt de informatie, waardoor u relevante tips en inzichten krijgt. De kaartensets verschillen van elkaar. Tarot kaarten bevatten voornamelijk symbolen, terwijl Lenormand kaarten ook woorden bevatten. Door met een paragnost te spreken, ontdekt u welke kaarten het beste bij u passen.

• Pendelen. Bij het pendelen gebruikt een paragnost een druppelvormig voorwerp en laat deze bewegen aan een koord. Door energie beweegt het voorwerp in een bepaalde richting. Deze bewegingsrichting geeft antwoorden op de door u gestelde vragen. Een paragnost bepaalt hoe deze antwoorden geïnterpreteerd moeten worden.

• Runen. Oude runen zijn geschriften uit de oude tijd. De runen tekens worden gebruikt om inzichten uit de toekomst te verzamelen. Een goede paragnost begrijpt goed wat runen betekenen en kunnen deze nauwkeurig vertalen naar bruikbaar advies.

Onze paragnosten staan 24/7 voor u klaar en u kijkt op elk gewenst moment welke coaches er online zijn.  Als u tijdens de afwezigheid van uw favoriete coach een mail stuurt, krijgt u binnen vijf werkdagen uitgebreid antwoord op uw vragen. U kunt ook een 'coach alert' inschakelen via het profiel van uw gewenste coach, zodat u een sms of telefoontje ontvangt dat uw coach is ingeschakeld. 

 

Wat is een goede paragnost?

Een top paragnost herkent u aan de hoeveelheid ervaring. De spirituele gave is namelijk niet genoeg. De vaardigheden moeten namelijk vaak getraind worden. Een top paragnost online heeft veel beoordelingen. Bovendien merkt u dat een goede paragnost respectvol naar uw verhaal luistert en duidelijke handvatten geeft. Niet elke paragnost past bij u. Een goede paragnost is eerlijk als er geen duidelijke informatie doorkomt.

 

Bellen met een paragnost

Behoefte aan het luisterend oor van een paragnost? Door te bellen heeft u persoonlijker contact terwijl u toch anoniem blijft. Ontdek of er een klik is en bel met een paragnost. Dit is mijn toekomst geeft nieuwe klanten de eerste 5 minuten gratis na registeren.

 

Chatten met een paragnost

Heeft u een voorkeur om te chatten? Dan kunt u bij Dit is mijn toekomst 24/7 terecht om te chatten met een paragnost. Op deze manier blijft zo anoniem als u zelf wilt. Verkrijg nieuwe inzichten en chat als nieuwe klant de eerste 5 minuten gratis na het registeren op onze website.

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.662 beoordelingen
277.027 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL