Tarotist

Tarotkaarten worden gebruikt bij een kaartspel wat gebruikt wordt voor kaartleggingen en waarzeggerij. Tarotkaarten wordt gezien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in aspecten van het dagelijkse leven.

U kunt in contact komen met onze coaches die met behulp van de tarotkaarten u inzicht kunnen geven over zaken die te maken hebben met werk, liefde, bewustzijn of je eigen ontwikkeling. Bij de tarotkaarten hoeft u geen vraag te stellen, zoals bij andere leggingen. De tarotkaarten worden getrokken en op basis hiervan geven onze coaches u inzicht en handvatten. Hier vind u uitleg over verschillende manieren van kaartleggen met de tarotkaarten. Wanneer u dit eens wilt proberen kunnen onze paragnosten u hierbij helpen. 


 

Het Keltisch Kruis
Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de Tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor diverse vraagvormen. Een veel voorkomende vraag bij onze coaches is op het gebied van carrière en liefde. Deze kaarten geven je inzicht in de achtergrond van je vraag, waar het zich geen ontwikkelt, met welke invloeden je rekening moet houden en zegt iets over de uitkomst. Het is een erg lastige trekking, aangezien er met veel factoren rekening gehouden moet worden.

 

De Drie Kaart Legging
De legging met drie kaarten is een snelle en effectieve manier om antwoord te krijgen op je vraag. Deze kaarten vertegenwoordigen van links naar rechts; verleden, heden en toekomst weer.

1. Tarotkaart voor het verleden geeft inzicht in de aanleiding tot je vraag
2. Kaart voor het heden geeft inzicht in de aard van het probleem waar je vraag over gaat en hoe je hiermee het best mee om kunt gaan
3. De toekomst kaart geeft inzicht hoe het uiteindelijk af zult lopen

De kaart van de dag
De naam zegt het al; deze kaart geeft weer wat de dag in petto heeft voor u. Wanneer u wilt dat een coach een dagkaart trekt, ontspant u zichzelf en concentreert u zich op de dag van vandaag.

Een alternatief is om een Dagkaart te trekken aan het einde van de dag. Veel mensen maken hier gebruik van als zij gemengde gevoelens hebben over situaties en/of gebeurtenissen die zich die dag hebben afgespeeld. Ook kan een dagkaart helpen om een goede en juiste beslissing te nemen

De Uitdaging
Deze trekking is voor mensen die huidige uitdagingen willen analyseren. Veel mensen lopen tegen hedendaagse problemen op en willen daar graag antwoord op hebben. Door deze Uitdaging kaart te trekken kun je hier inzicht in krijgen. Bij deze trekking zullen er zeven dagen worden getrokken die toegespitst zijn op het verkrijgen van hoe je uitdagingen beleeft en hoe je ze het beste kunt aangaan.

De Weg
Deze “weg” trekking is bedoeld voor mensen die niet precies weten hoe ze om moeten gaan met een bepaalde situatie. Deze trekking geeft dan ook advies over specifieke situaties waar je onduidelijke gevoelens en/of gedachten over hebt. De duiding en het advies is daarmee veel eenduidiger en makkelijker uit te leggen dan bijvoorbeeld bij het Keltisch Kruis. 

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.707 beoordelingen
281.236 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL