Numerologie

Numerologie is de leer van de getallen. Het is in principe een occulte wetenschap zoals we dat ook wel noemen. Men houdt zich hierbij bezig met de symbolische aspect van de getallen. Wanneer je het letterlijk zou vertalen dan zou er “de kennis van de getallen” staan. Een van de bekendste grondleggers van de leer van de getallen was de Griekse filosoof Pythagoras. Hij was het die als eerste het getal beschouwde als de sleutel tot het gehele samenspel van de kosmos, men werkt dus met getallen. Ook doet men dat met de letters van het alfabet. Hierbij correspondeert iedere letter van het alfabet met een getal. Wanneer we numerologie gaan toepassen zal er eerst naar de geboortedatum van de persoon worden gekeken. De numeroloog werkt dus op de eerste plaats met getallen.


Avonduitzending

 

Meestergetallen

 

Ook spreken we van meestergetallen. Dat zijn getallen die je aanspreken op een paranormale gevoeligheid. Mensen die vaak dubbele getallen zien zoals bijvoorbeeld 11.11 of 22.22 enzovoort worden vaak aangesproken op hun gedrag of hun situatie. Een meester zoals we een leerkracht vroeger ook aanspraken is een persoon die lesgeeft. Hij geeft de les door. Hij heeft een bepaalde wijsheid. Het geeft ook door dat je te maken hebt met een spirituele ontwikkeling. Indien de meestergetallen vaak in je dromen terugkomen is het belangrijk een tarotkaart erbij te betrekken.

Numeroloog
Een numeroloog is de persoon die zich vooral bezighoudt met de leer van de getallen. Het kan in vele gevallen belangrijk zijn dat je vooraf weet met wat voor een persoon je te maken krijgt. Wanneer je een directeur van een bedrijf bent en je moet een nieuw personeelslid aannemen, dan zou het toch goed zijn, als je vooraf zou kunnen bepalen wat voor een persoon je in je bedrijf binnenhaalt. Door het gebruik van eenvoudige numerologie berekeningen kun je achterhalen wat voor persoonlijkheid je binnenhaalt. Ook kan je zo achterhalen wat zijn talenten en motivatie zijn. Zo zie je maar dat je met getallen veel meer kan achterhalen dan je voor mogelijk had gehouden. Het is voor je zelf van belang als je betere relaties wilt gaan ontwikkelen of dat je meer geluk in het leven wilt vinden. Geboortegetal Het geboortegetal zal je inzicht geven in je leven.

Je kunt op een eenvoudige wijze je geboortegetal bepalen. Zij lopen van 1 t/m 9. De 1 geeft het leven aan vanuit de creatieve energie, de 2 het leven vanuit een eigen overtuiging, een 3 het leven vanuit zelfexpressie, de 4 het leven vanuit zelfdiscipline enzovoort. Zo geeft dus ieder getal een bepaalde omschrijving aan. De numerologie is een wetenschap die zeer interessant is om eens aandachtig te gaan bekijken. Benieuwd wat uw geboortegetallen over uw leven zeggen? Samen eens numerologie toepassen? Bel één van onze coaches.

 

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.591 beoordelingen
274.516 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL