Geboorte is iets moois

Dit artikel is geschreven door Medium Marja. Dit artikel gaat over de invloed van de geboorte op ouders.

Geboren worden is een heel proces wat begint bij de conceptie. Hoe is de conceptie gegaan? Wordt je uit liefde geboren of juist niet?. Ben je gepland, gewenst of is er geen blijdschap bij de ouders als ze horen dat ze zwanger zijn wat natuurlijk diverse oorzaken kan hebben. Hieronder zie je diverse vragen die je je kunt afvragen. Zijn er bij de ouders zorgen, verdriet, financiële problemen tijdens de conceptie? Hoe is de reactie van de moeder en van de vader als ze horen dat de moeder zwanger is? En hoe is de reactie van de omgeving, zijn ze blij of is het schrikken? Ben je in het ziekenhuis geboren of thuis? Ben je met een keizersnee geboren of met een vacuümpomp. Hoe waren de omstandigheden tijdens de geboorte? Hoe en waar de geboorte heeft plaatsgevonden en de omstandigheden kunnen heel veel impact hebben in het later leven van een kind.
 

Geboorte heeft invloed


Stel je bent opgewekt met middelen omdat deZ geboorte te lang op zich laat wachten. De gevolgen daarvan kunnen zijn dat je je gestrest en opgejaagd voelt en dat het woordje moeten veel weerstand bij jou teweeg brengt. Het tegenovergestelde kan ook gebeuren als de weeën in een te vroeg stadium beginnen en er weeën remmende middelen worden toegepast. Dit kan er voor zorgen dat je het gevoel hebt dat er altijd iemand is die je tegen houdt. Lig je te lang in de persweeën en komt er veel druk op het hoofdje te staan kunnen de gevolgen zijn dat je in je leven migraine aanvallen krijgt.
Dit zijn maar enkele voorbeelden. Traumatische geboorte kunnen een impact hebben op jou leven. Het verwerken van jou geboorte kan heel bevredigend zijn. Met de juiste begeleiding is hier veel aan te doen.
Heeft u vragen of heeft u naar aanleiding van mijn artikel of behoefte aan een gesprek? Bel dan gerust via nummer 0909-9535 en kies dan box nr: 200.

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Waarzeggen
11-4-2017
Waarzeggen

Hoe en wanneer is waarzeggen ontstaan? Waarzeggen bestaat al heel lang en kent dus ook een lange geschiedenis. Als wij terugblikken in vroegere tijden en het woord van Christus erop ...