Kinderen in de spirituele wereld

Dit artikel is geschreven door helderziende An Nijland, samen met haar gidsen. Haar vertrouwen in de spirituele wereld is groot.

Kinderen spelen hier net als op de aarde. Ze komen hier en worden in veel liefde en warmte opgevangen. Deze “kleine” zieltjes zijn zo welkom en vol met levensvreugde. Het sprankelt in de kindersferen. Ik vraag aan mijn gids. Is het levensvreugde of kan ik het nog anders uitleggen? Goede vraag, hoor ik. Meteen laat mijn gids mij voelen wat bedoeld wordt. Ik zal proberen dit gevoel een stem te geven.
Deze kinderen voelen een onbevangen vreugde, vrij van elke dwang of beperking. Een volledig gevoel van vrijheid. Zo heerlijk oprecht en open. Ik vraag me af of wij allemaal met deze onbevangenheid en vreugde terug komen in ieder leven dat we aangaan. Iedere ziel heeft deze kwaliteiten zegt mijn gids. Maak er contact mee en het zal er zijn. Het ligt aan de weg die de ziel heeft gekozen. Maar het is altijd aanwezig. De mens heeft nog niet altijd in de gaten hoe groot we zijn en de enorme potentie die we hebben. Geloof in jezelf.

Heeft u vragen of heeft u naar aanleiding van mijn artikel of behoefte aan een gesprek? Bel dan gerust via nummer 0909-8070 en kies dan box nr: 195. "wist u dat Dit is mijn toekomst meer dan 60 top coaches heeft, klik hier voor een overzicht van onze paragnosten"

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Alternatieve Geneeswijze
10-4-2017
Alternatieve geneeswijze

Alternatieve geneeswijzen maken vaak gebruik van natuurlijke en holistische benaderingen om ziekte en gezondheidsproblemen te behandelen....