Kinderen in de spirituele wereld

Dit artikel is geschreven door helderziende Ineke Heitink, samen met haar gidsen. Haar vertrouwen in de spirituele wereld is groot.

Kinderen spelen hier net als op de aarde. Ze komen hier en worden in veel liefde en warmte opgevangen. Deze “kleine” zieltjes zijn zo welkom en vol met levensvreugde. Het sprankelt in de kindersferen. Ik vraag aan mijn gids. Is het levensvreugde of kan ik het nog anders uitleggen? Goede vraag, hoor ik. Meteen laat mijn gids mij voelen wat bedoeld wordt. Ik zal proberen dit gevoel een stem te geven.
Deze kinderen voelen een onbevangen vreugde, vrij van elke dwang of beperking. Een volledig gevoel van vrijheid. Zo heerlijk oprecht en open. Ik vraag me af of wij allemaal met deze onbevangenheid en vreugde terug komen in ieder leven dat we aangaan. Iedere ziel heeft deze kwaliteiten zegt mijn gids. Maak er contact mee en het zal er zijn. Het ligt aan de weg die de ziel heeft gekozen. Maar het is altijd aanwezig. De mens heeft nog niet altijd in de gaten hoe groot we zijn en de enorme potentie die we hebben. Geloof in jezelf.

Heeft u vragen of heeft u naar aanleiding van mijn artikel of behoefte aan een gesprek? Bel dan gerust via nummer 0909-9535 en kies dan box nr: 195. "wist u dat Dit is mijn toekomst meer dan 60 top coaches heeft, klik hier voor een overzicht van onze paragnosten"

Paragnost Hooggevoeligheid
 
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Alida Amelsbeek | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Alida Amelsbeek 4,3Ø
Expertises:
Beschikbaar | Alida Amelsbeek | boxnr. 150
Bekijk hier het profiel van Life Coach Tineke | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Tineke 4,8Ø
Expertises:
Beschikbaar | Tineke | boxnr. 108
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Heldervoelendheid
11-4-2017
Heldervoelendheid

Mensen die heldervoelend zijn, kunnen waarnemen wat veel andere mensen niet kunnen 'zien'. Het gaat daarbij vaak om energie. U kunt heldervoelend zijn zonder dat u zich daarvan bewust bent. ...

 
9b5d04f1-c21b-496d-ad30-ab5d395bc7db
24-3-2020
Vaste beller Angeline vraagt Bert in hoeverre ze mediamiek is

Wanneer je hoogsensitief bent kan je ook mediamiek zijn ...