De tweede volle maan in waterman

De beide Volle Manen waterman, in de maand van het sterrenbeeld leeuw in 2021 werken samen met elkaar. Deze tweede volle maan, op 22 augustus - 14.01 uur,  ook wel de blauwe Maan genoemd. Ze  stelt ons in staat om voor eens en voor altijd met iets klaar te zijn en los te gaan laten. Datgene op te pakken wat vraagt om afronding of afsluiting en onszelf  te bevrijden van alles wat niet langer nodig is. 

 

Terwijl Volle Manen typerend zijn voor voltooiing, zal er bij deze volle maan direct creatieve energie worden aangeboden voor het creëren van nieuwe potentiële doelen. Probeer uit je comfortzone te stappen en tegelijkertijd te experimenteer met iets nieuws, stimuleer je groei.  

 

Vertrouw op je intuïtie en probeer niet aan jezelf te twijfelen. De energieën van deze Volle Maan zijn sterk, verbind jezelf ermee en ga verder in de richting die hoe dan ook goed voor jou voelt. Er zijn sterke kosmische stromingen verbonden met deze Volle Maan. Bij Waterman energie draai het om dingen vanuit een nieuw perspectief te zien, een open geest te houden en manieren te vinden die wel werken. De energie levert wat het moet leveren en neemt wat het moet nemen. 

Het is een tijd van expansie, helderheid en veranderingen die teweeggebracht worden. Tijd om duidelijke beslissingen te nemen en op onze intuïtie te vertrouwen. Dat komt door Jupiter, die momenteel retrograde en conjunct deze Waterman volle maan staat. Jupiter zorgt ervoor dat deze energie vergroot. Het zal verandering gaan doen versterken en ons verlangen naar vrijheid activeren. 

Waterman-energie kan te technisch of te mechanisch worden wanneer het te ver uit balans raakt, maar met Jupiter retrograde ontvangen we wijsheid, enorm veel kennis en wordt onze kennis uitgebreid. We kunnen wat meer op zoek naar de zin van het leven, behoefte aan socialisatie en het sluiten van vriendschappen.

 

Op een dieper niveau leidt deze Volle Maan ons om verbinding te maken met ons verleden. Wellicht hebben we ieder het afgelopen jaar zoveel moeten loslaten. Het voelt misschien alsof we ons leeg voelen en ons afvragen waar ons “'oude leven' naartoe is verdwenen. Maar met de kracht en liefde kunnen we ons weer meer verbinden met onszelf en met elkaar.

 

Stem af op die mooie energie en herschep op een nieuwe en betere manier.

 

Fijne volle maan toegewenst, Petra 

 

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Astrologie
Astrologie

Astrologie is een symbolentaal. Door de interpretatie van deze symbolen (de planeten aan de hemel) wordt gekeken naar het verband tussen de verschijnselen aan de hemel en het leven op aarde...