Spelen met de elementen

Enige tijd geleden heb je op de facebook pagina en de site een blog over de elementen in de astrologie kunnen lezen. Als dit je interesseert en je hebt het nog niet gelezen, verwijs ik graag naar dit blog.

 

Het is natuurlijk maar 1 onderdeel van een horoscoop, maar wel een onderdeel waar je, ook als niet astroloog, iets aan kunt hebben. Ik vind het leuk als we astrologie in ons dagelijks leven kunnen gebruiken. De inhoud van het eerder genoemde blog ga ik hier niet herhalen, maar de strekking is dat alle dierenriemtekens op een andere manier naar de wereld kijken en deze beleven. Mensen weten vaak niet hoe laat ze geboren zijn, maar weten wél hun geboortedag. En dat weet je dus ook tot welk element ze behoren.

 

Hoe kan je hier nu mee spelen? Stel dat je te maken hebt met iemand die tot het element lucht behoort en jij behoort tot het element water. In een discussie is de kans groot dat je gesprekspartner argumenten wil horen. En jij kan het waarschijnlijk niet meteen goed beargumenteren, omdat je mening vooral gevormd wordt door wat je voelt. ‘Jij ook altijd met je gevoel’ krijg je dan te horen. Of een voorbeeld uit mijn eigen leven. Ik ben een aardemoeder en heb een vuur dochter. Ik weet graag waar ik aan toe ben en van alle plannen die mijn dochter wel eens maakte, kreeg ik het Spaans benauwd. In de praktijk werd de soep niet zo heet gegeten, maar het laat heel mooi de verschillen zien. Iedereen kan alles doen, maar iedereen doet het op zijn/haar eigen manier.

 

Uit de reacties op het blog bleek dat veel mensen het konden herkennen. Deze elementindeling wordt bepaald door de stand van de Zon op het moment dat je geboren wordt, want dat bepaalt je dierenriemteken. Maar er zijn nog 9 andere planeten, die in een ander teken (en dus element) kunnen staan. En wist je dat niet alle elementen in een horoscoop voor hoeven komen? Het ontbrekende element laat dan zien wat die persoon niet in zijn gereedschapskist heeft of juist een fascinatie voor zaken die tot dit ontbrekende element behoren.

 

Ben je benieuwd naar hoe jouw hele elementverdeling eruit ziet of van iemand in je omgeving? Bel me dan gerust op (boxnummer 246), ik kan het je zo vertellen. Een geboortetijd is prettig, maar hiervoor niet strikt noodzakelijk. Heb je het liever op papier, vraag dan een email consult aan. Dan stuur ik het plaatje mee.

 

Lieve groet,

Nette

 
Gerelateerd:
Maak contact met een van onze mediums
10-4-2017
Betrouwbaar medium

Heeft u een betrouwbaar medium nodig die u op weg helpt met uw levenspad? Dit is mijn toekomst is de nummer 1 spirituele hulplijn die naast de website, doordeweeks online uitzendingen heeft. ...