Ancestral Healing

Met Ancestral healing ga je naar de oorsprong van een fysiek of emotioneel probleem om het gelijk op te ruimen. Je hoeft niets opnieuw te beleven en hebt er dus absoluut geen last van. De last valt als het ware van je schouders. Deze methode is de meest effectieve en diepgaande methode om mee te werken als healer.


 

Het energetisch lichaam (ziel) slaat alles op wat je ooit ook maar heb meegemaakt en als iets niet opgeruimd wordt blijft het opgeslagen en wordt het zelfs doorgegeven naar volgende generaties. Dit zit letterlijk in je DNA!

 

Het is wetenschappelijk bewezen tijdens het onderzoek naar de uitwerking van genen op de ontwikkeling van een organisme. Bewezen is dat gedrag wordt doorgegeven van generatie op generatie totdat iemand het heft in handen neemt om dit te veranderen. DNA kan absoluut worden veranderd dus, continue. Je eigen gedrag, leefwijzen en het opruimen van “karma” van jezelf en je voorgangers helpen hier enorm in. Het mooie ook nog is dat degene die Ancestral Healing doet, dit niet alleen voor zichzelf doet maar voor iedereen die aan hem verbonden was en is. Hoe mooi is dat. Het is een domino effect dat achteruit en ook vooruit werkt. Ja, je kunt inderdaad je toekomst hiermee veranderen.

Hoe vaak is het niet zo dat patronen zich maar blijven herhalen en hoe hard je je best ook doet om bijvoorbeeld positief te denken maar het blijft maar terug komen? Hoe vaak komen mensen niet in een gedrag dat sterk lijkt op dat van hun ouders, hoe ze ook hun best deden om dat juist net te vermijden. En zo kan ik blijven doorgaan met zeer herkenbare facetten van het leven , totdat je het heft in eigen handen neemt.

Ancestral Healing is effectief in zijn simpliciteit en wordt een ieder aangeraden die het beste uit zichzelf wil halen, vrijheid en rust wil ervaren en nieuwe mogelijkheden wil aanpakken en beleven. Iedereen verdient het leven te leven en te leiden zoals je altijd heb gewild en waar je ook eigen voor bent geboren. Zou jij graag een Ancestral healing willen ervaren? Coach Marjolein op boxnummer 257 kan je hier verder mee helpen. 

 

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.662 beoordelingen
277.027 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL